Mise ve vesmíru

Mise ve vesmíru https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495188/mise-ve-vesmiru-mdd-495188.jpg 4 11 3

Mise na planetě série

< 2. díl

Plukovník Carl Butler se po misi Cappě setkává se smíšeným přijetím. Pro některé je válečným hrdinou. Pro druhou polovinu Galaxie je vyvrhelem. Byl donucen jít do výslužby a přesídlil na Talcu IV, kde nyní zastává funkci v korporátní bezpečnosti a chrání hi-teh knowhow - alespoň tak to má v popisu práce. Až do hackerského útoku, po kterém jej společnost přeřadí na průmyslovou špionáž. Zjišťuje, že za tím bude patrně něco víc než pouhý hack. Butler možná přišel na stopu něčemu mnohem hlubšímu. Teď už nezbývá než doufat, že si nepodepsal rozsudek smrti.... celý text

Literatura světová Sci-fi
Vydáno: , Laser-books (Laser)
Originální název:

Spaceside , 2019


více info...

Přidat komentář

alzbeta4340
01.07.2023 5 z 5

Šikovně napsáno. Ze začátku si přijdou na své čtenáři detektivek, neb Carl pátrá v temných zákoutí korporátu. Ve druhé půli se najdou fanoušci military scén na jiných planetách. Já si pěkně užila s Carlem obojí. Doufám, že vyjde i další díl.

biki
12.02.2023 5 z 5

Kniha v podstatě bezprostředně navazuje na předchozí díl. A přestože byl velmi dobrý, tento se mi četl o dost lépe. Dějová linka nebyla rozdrobena do tolika motivů jako minule, byla o něco přímočařejší. Zhruba první polovinu opět tvořilo detektivní pátrání, ovšem s několika nemilými zádrheli včetně ztrát na životech a korporátních intrik. Ovšem ten zvrat v celkové situaci, ten byl skutečně zcela nečekaný a originální, i když pro Butlera (a jeho svědomí) z toho vyplynuly další komplikace. Závěrečná akční část knihy se nesla ve znamení kvalitní military a její vyústění bylo v Butlerově režii stejně jako minule opravdu spektakulární.


Tenebris_Draco
21.01.2023 5 z 5

Bylo to stejně skvělé jako jednička.
Ovšem zde se změnil v průběhu psychický stav Carla. Spolu s názory atd.. Což nevadilo, právě naopak. Díky tomu to bylo i více realističtější.
Každopádně, doufám, že vydají i další díl, pokud ne byla by to velká škoda!

Autorovy další knížky

2021  76%Mise na planetě
2022  82%Mise ve vesmíru

Kniha Mise ve vesmíru je v

Právě čtených1x
Přečtených13x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce34x
Chystám se číst8x
Chci si koupit10x