Mimozemšťané v Čechách

Mimozemšťané v Čechách https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/64486/mimozemstane-v-cechach-64486.jpg 3 22 8

I Češi komunikijí s mimozemskými civilizacemi. Posuďte sami, nakolik jsou tvrzení přímých účastníků pravdivá a co jsou jen sny. A nemůžeme s mimozemšťany komunikovat právě ve snech?

Záhady
Vydáno: , Dialog
více info...

Přidat komentář

Gustik5
27.05.2019 3 z 5

Mnohdy zvláštní a mnohdy těžko uvěřitelné (a ověřitelné) historky všemožných občanů naší drahé vlasti. Člověk se zamyslí, ale stejně mi mnoho příběhů přišlo nevěrohodných, žádné důkazy, jenom plky.

/SPOILER/ A to, že jeden z vypravěčů tvrdí, že předmět, který na Zemi nechali mimozemšťani, před lety ztratil je do očí bijící. Upřímně, vy byste něco takového ztratili?

RyonMathrin
04.04.2018 4 z 5

Tato kniha mne přilepila ke svým stránkám a nepustila, přečetl jsem ji na jeden zátah, i když mi přitom běhal mráz po zádech. Většina příběhů působí velice sugestivně a reálně a to je právě ta zajímavá věc.
Jsou zde zaznamenána všechna nezvyklá setkání na našem území, které se vymykají běžným zkušenostem, tedy jejichž podstatu neumíme vysvětlit (některé popisované bytosti se vzhledem blížily spíše duchovním bytostem nebo andělům, než mimozemšťanům; i když co my vlastně víme, kdo z nich je kdo a jak vypadá...)
Zpětně jsem se snažil o skeptický přístup, mnohá historická setkání jsou popsána velmi stručně, ale i tak...
I kdyby bylo pravdivých třeba jen 10% z uvedených příhod (myslím příhod skutečně nevysvětlitelných naší běžnou zkušeností), dává to hooodně zajímavá témata k přemýšlení. Indicií z jiných zdrojů či spíše nepřímých důkazů, že nejsme sami, je tolik, že toto je jen další ze střípků mozaiky, která o tom jednou hodně vypoví...


JPBelmondo
05.01.2018 4 z 5

Konečně knížka s touto tematikou, která se týká také naší země. Příběhy a výpovědi lidí v ČR zcela jistě stojí za přečtení i zamyšlení. A rozhodně není na místě všechno z toho zpochybňovat či nedej bože se tomu vysmívat. Ať už je to cokoliv, určitě tu nejsme sami.

lucie.8
27.02.2017 5 z 5

Tato kniha je zajímavá především tím, že jsou zde popsané případy pozorování nebo i kontaktu s UFO přímo u nás v Česku, ne "kdesi" v USA či jinde, kde se to "ufem" jen hemží. Všechny příběhy stojí za přečtení - u některých se musíte zamyslet a u jiných se alespoň zasmějete. Určitě doporučuji každému, kdo se o tuto "problematiku" zajímá.

martin5080
15.09.2016

Moc pěkná knížka o výskytu Mimozemšťanů v naší domovině. Zajímavé příběhy které stojí za přečtení a zamyšlení. Rozhodně doporučuji.

Malefisto
25.07.2014 4 z 5

Pro mě rozhodně taky zajímavé počtení. Osobně bych se lidem s těmito zážitky neposmíval. Vždyť nejlépe zpochybnitelným světonázorem je čistě materialistické pojetí světa, které se dá vyvrátit během vteřiny. Snižovat něčí neobvyklé prožitky a nazývat ho bláznem je přeci tak jednoduché. Společnost se bojí pravdy a proto kolem sebe kope a staví se naprosto skepticky ke všemu. To je dle mého názoru ten hlavní problém.

Radůz
29.06.2014 4 z 5

Zajímavé příběhy o setkání s mimozemšťany. Některé neuvěřitelné a jiné zase úsměvné. Určitě stojí za přečtení, hlavně proto, že se jedná o příběhy z České republiky.

Bytost na cestě
19.01.2012 3 z 5

Velice zajímavá kniha :-)