Milujte se s otevřenýma očima

Milujte se s otevřenýma očima https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43749/milujte-se-s-otevrenyma-ocima-43749.jpg 3 19 5

Román dvou španělských psychoterapeutů se zabývá láskou a partnerstvím, což autoři demonstrují na příběhu náhodného setkání muže a ženy v elektronické poště. On, ona a počítač - to je ústřední trojice této knihy. K Robertovi, právě zápasícímu s nefungujícím vztahem, se omylem dostane email terapeutky Laury, rozebírající s kolegou psychologii lásky. Jelikož v jejích zprávách nachází Robert odpověď na své otázky, rozhodne se pod falešnou identitou udržovat s pisatelkou písemný a později i osobní kontakt, vedoucí až k zajímavému rozuzlení. Partnerská terapie v románovém provedení. ... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Amarse con los ojos abiertos , 2008


více info...

Přidat komentář

cecilieanie
10.11.2019 4 z 5

Kniha mě bavila. Pokud se chcete dozvědět základní informace o vztazích, doporučuji. Díky příběhu se kniha velmi lehce čte.

necky
15.02.2016 3 z 5

Dávám tři hvězdy, ale to jen proto, že možná k této knize ještě dospěji. Původně jsem chtěla dát 2 hvězdičky. Já se do této knihy prostě nemohla zakousnout. Čekala jsem román, dočkala jsem se roztahané psychologické příručky. Ostatní děj kolem nebyl až tak moc zajímavý a celkem málo uvěřitelný. Postavy nebyly moc propracované.
Celkový dojem: kniha nenadchla


rajen
14.09.2015 2 z 5

Je mi líto, ale tato kniha mě vůbec nenadchla a nezaujala. Je to napůl psychologická příručka a napůl román. Přišlo mi, že se autoři snažili vymyslet takový příběh, do kterého jen vložili výňatky z psychologické literatury. Samotný příběh velmi málo uvěřitelný a takový plytký s naprosto absurdním koncem. Psychologické úryvky byly málo čtivé a dlouhé, musela jsem i trochu přeskakovat, abych se dostala dál. Nevím, možná kdyby se mi kniha dostala do rukou v jiné době, bych ji mohla ocenit více, ale momentálně bohužel sotva dvě hvězdy.

KatnissLavender
01.12.2014 4 z 5

Tak tahle kniha mě nadchla. Když jsem si ji půjčovala v knihovně, ani ve snu mě nenapadlo, že mi bude tolik k užitku! Je úžasně čtivá a na to, že jde z velké části o knihu psychologickou, není těžké pochopit co tím či oním chtěli autoři říct! Opravdu hodně mi pomohla v jistých otázkách mého vztahu a vřele ji doporučuji dál!

Manifest blech
25.04.2014 3 z 5

Přirozený příběh s nespočtem lidsky podaných pravd o životě, vztazích a lásce. Určitě nestačí si ji přečíst jednou, protože tam není možné zachytit všechno, co má kniha předat.

Autoři knihy

Jorge Bucay
argentinská, 1949
Silvia Salinas
argentinská

Kniha Milujte se s otevřenýma očima je v

Právě čtených1x
Přečtených35x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce7x
Chystám se číst17x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x