Mílový klub

Mílový klub
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543878/bmid_milovy-klub.jpg 4 599 599

Větrné město série

1. díl >

Bez Zanderse si hokej v Chicagu už nikdo neumí přestavit. Zápasy tráví na trestné lavici a ze stadionu pokaždé odchází s jinou ženou. Stevie je letuška a se sportovci toho už zažila dost. Na palubě letadla však v téhle sezóně narazí na tu nejsamolibější hvězdu NHL a začne o všem pochybovat, i o rozhodnutí, že se už nikdy se sportovcem nezaplete. Jejich vzájemná nevraživost se postupně otupuje a Zanders už neví, jestli přivolává tu drzou letušku, aby jí znepříjemnil práci, nebo protože by od ní chtěl víc.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet

Mile High, 2022

knizni.taurus
předevčírem 3.5 z 5

„Nemusíš mít ráda svý tělo každej den. Není realistický to očekávat, ale já s tebou budu, abych ho miloval ve dnech, kdy ty to nedokážeš.”

Hokejových romancí je sice hodně, ale Mílový klub by vás neměl minout. Za mě je to fajn oddechový příběh, který v sobě skrývá víc než jen obyčejnou romantiku. Je tady spoustu vedlejších, ale důležitých témat, ať už je to vyrovnání se s nějakými rodinnými těžkostmi, přijetí sama sebe a to, jak se nebát říct si o pomoc a pochopení, když je to potřeba.

Romantická linka je milá, poměrně pomalá a přirozená, navíc je tady radost sledovat ten vývoj postav, ať už ve vztahu mezi sebou, tak ve vztahu k sama sobě. I když je tady nespočet klišé, tak se to v rámci žánru dá zvládnout. Navíc jejich chemie je uvěřitelná a nepostrádá tu jiskru po celou dobu čtení. Vyprávění je z obou úhlů pohledu, což je vždycky plus. :)

Bonus navíc, psí útulek pro staré pejsky. To jak to tam bylo zakomponováno bylo skvělé a může se tak více dostat i toto téma do podvědomí lidí.

Celkově bych řekla, že milovníci romantických příběhů nemohou být zklamaní a pokud hledáte milou oddechovku po práci, tak Mílový klub už na vás čeká.

PS. Audioverze je moc dobrá, takže pokud máte rádi příběhy do uší, tak doporučuju.

Lucie_Ot
09.05.2025 4 z 5

Tak jasně, že je knížka plná klišé - ale to je trochu jeden z důvodů, proč po druhu téhle literatury saháme...nebo ne? Mě to bavilo, možná jsem to čekala ještě trochu víc spicy, ale souhlasím s tím, že by knížka mohla být o něco kratší. Vedlejší linka o sebelásce mi přišla poměrně důležitá, naši nejbližší nás v tomto ohledu ovlivňují více, než jsme vůbec ochotní si přiznat. Celkem Mílový klub hodnotím dost kladně a těším se na příběh Indy :)))

Papimami
07.05.2025 audiokniha 2.5 z 5

Hlas Jakuba mi příliš neseděl k popisu Zeeho a jeho předčítání mi přišlo příliš školské.
Mrzí mě, že popichování hlavních postav rychle pomine a celkový děj se rychle zaškatulkuje do klasického, všem známého, romantického "stereotypního" příběhu.

MilackovaN
05.05.2025 5 z 5

Pane bože... Jak mi mohla tahle knížka tak dlouho unikat? Miluju to! Vee a Zee jsou naprostý miloušové. Jiskření mezi nimi nešlo přehlédnout. Oba mají své strašáky z minulosti, se kterými bojují a ne, nejsou to žádné malichernosti. Pochybování o sobě, o tom, že nejsi pro ostatní moc dobrý a že tě nikdo nedovede milovat, není nic lehkého, ale společně se jim podaří tyto pochybnosti překonat a stanou díky podpoře toho druhého silnějšími. Navíc naprosto miluju všechny vedlejší postavy, o kterých byla v příběhu řeč, což se mi stalo asi prvně. Těším se na druhý díl :-)

Litocha
04.05.2025 1 z 5

Tohle bylo fakt utrpení. Příběh nacpaný klišé od začátku do konce, hluboký asi jako louže na cestě, rozvláčný až hrůza a nacpaný extrémně nesympatickými postavami. Ufňukané, povrchní, stereotypní, nereálné.

Doufám, že ani puberťáci už neupoutávají pozornost protějšku tím, že mu/jí ze života dělají peklo. Ale což, stačí, aby si sundal triko, vystavil "anakondu", navlíknul si zlaté prsteny a řetěz a všechno je zapomenuto. A ona je strašně citlivá na to, že se nevejde do uniformy, ale stravuje se jak čuně.

A vymyslet důvod, proč se musí Zanders chovat jako dobytek, i když je vlastně ve skutečnosti úplný anděl, na to byl třeba úplný mozkový trust. To si jako fakt někdo myslí, že v NHL se dávají smlouvy těm, kdo jsou za největší děvkaře a pařiče? Bože, bože.

Můj čas je příliš cenný na to, abych ho ztrácela tímhle.

Ewe291
29.04.2025 5 z 5

„Dnes večer si moja a ja vidím len šialene sexi telo, ktoré je na mňa pripravené."
„Toto všetko je dnes večer moje,“
„A nedovolím ti rozprávať nezmysly o niečom, čo je moje. Takže s tým prestaň, lebo do toho nejdem.“

„Sleduješ ma?“

„Nevidíš samu seba tak, ako ťa vidím ja. Podľa mňa si dobrá a sladká a zábavná a neskutočne úžasná, Vee. Daj mi iba šancu.“
„Chceš, aby si ťa niekto vybral ako prvú voľbu. Tak to sa práve deje. Teraz si ty vyber mňa.“

„Nemusíš milovať svoje telo každý jeden deň. To sa ani nedá očakávať, ale ja tu budem na to, aby som ho miloval aj v tých dňoch, keď to ty nedokážeš.“

Letuška a hokejista. Ona stojí nohami na zemi a miluje sekáče a zvieratá. On má prachy a je to "zlý chlapec" ale Stevie ho posadí na zadok.....

Ja tú knihu doslova zbožňujem, áno priznávam čakala som kým som ju začala čítať ale som rada, autorku radím medzi obľúbené a dúfam, že všetky jej knihy budú takéto skvelé.

Zanders a Stevie boli obaja skvelý a obaja mali svojich vnútorných démonov. Stevie riešila svoju váhu a veľa ľudí možno nechápe prečo keď sa aj dokázala najesť a potom plakala lebo jej váha skáče hore dole. Odpoveď je úplne jednoduchá!!!!! Nie všetky máme naveky 55kg a veľkost S, XS alebo M!!!!! A raz máme bruško raz nie, každej žene skáče váha, a nie každá sme dokonalá, lebo dokonalosť neexistuje. Každá sme iná a takisto aj naše telo. Aj ja som častokrát plakala a aj plačem nad mojou váhou a výzorom a to som dospelá žena a matka! A áno mám aj komplexy a pochybnosti!!!! A mulyslím, že presne to chcela autorka ukázať, že každá žena je svojim spôsobom výnimočná a krásna a nemusíme mať dokonalú váhu, výšku, pleť, vlasy!!!! Sme len ľudia, máme právo sa najesť a byť aký sme!!!!!! To isté platí aj o sebeláske, s ktorou bojoval Zanders a bál sa lásky a ukázať aký je v skutočnosti. Prečo? Lebo spoločnosť by nás nemala rada, keď niesme taký aký si myslela, že by sme mali byť. Tak to je riadna kravina, pretože ak ma nemajú radi takú aká som tak zbohom!!! Mimochodom keby je pár ľudí z knihy skutočných tak ich prefackám ....
Ale inak je kniha skvelá a odporúčam ju prečítať každej žene a mužovi, aby sa dostali hlbšie do toho, že nieje dôležité ako vyzeráme, ale to ako sa mi sami cítime a či sa máme radi taký aký sme

Syma149
28.04.2025 4 z 5

Příběhy ze sportovního prostředí mám ráda a proto jsem se nedočkavě začetla. V knize mi však vadilo pár věcí. Stevie mi ze začátku trochu nesedla, jsem konzerva, tak mi to její seznamování se s partnery na Tinderu na jednu noc docela vadilo. Potom bych řekla, že se mohli nesnášet se Zandersem delší dobu, tady to bylo jen takové škádlení. Líbilo se mi, že Stevie nebyla dokonalá, ale moc nevěřím, že po tom, co ji kvůli vzhledu všichni sráželi a ponižovali, že by zrovna muž typu Zanderse tohle vydržel a zůstal s ní. No, je to jen pohádka, tak tomu budu věřit. Jinak, většinou mám ráda příběhy bez zbytečných dramat, ale paradoxně tady to drama v půlce příběhu se mi líbilo z celé knihy asi nejvíc. Nebylo to celkově špatné, ale druhý díl se mi líbil o dost víc.

happy19
27.04.2025 4 z 5

(SPOILER) Milý,vtipný a sexy:-)))
Rozhodně by neuškodilo příběh zkrátit..
Osobně sportovní téma nevyhledávám,ale tato mi od nové autorky sedla do nálady:-)
Z.neměl chybu i přes své nedostatky:-))
Stevie byla roztomilá a spolu jim to fungovalo na 1*:-)
Kdo hledá sladkou a vtipnou romanci,tahle je přesně pro Vás!

„Pocítit strach je vždycky zkouška, která člověka naučí většího sebevědomí.“

uzivatel89193
24.04.2025 3 z 5

Příběh samotný je klasická slaďárna, kterou mám celkem ráda jako výplň mezi jinými žánry. ALE!!! Hrozně mě štvala Stevie- furt řeší svůj vzhled, přitom baští burgery, které zalévá pivem, je "děsně nesmělá" a pak hned je ochotná si to rozdat s kýmkoliv z Tinderu. Taky jsem nepochopila, proč je tak fixovaná na práci, která ji nebaví. Proč nepracuje v útulku, když má mega bohatého milujícího bratra a stejně mega bohatého přítele?
A ZE? Opravdu si všichni myslí, že z "anakondy" v gatích hned všem holkám vlhnou kalhotky? Hmmm, je dost takových, kterým to nahání hrůzu, neb dobře vědí, že narvat takovýho macka do dírky k tomu určené se téměř rovná znásilnění. Jo, na velikosti záleží! Popisy sexuálních scén mi přišly za hranou mého vkusu. Jako jo, sex je fajn, ale vyspat se s každým? Co pohlavně přenosné nemoci, slyšeli o nich někdy v USA? A k láskyplnému vyjádření chuti na sex za mně nepatří slova " ojebat, ošukat, péro, pták, ojet,atd." Jemnější výrazy by příběhu na pikantnosti neubraly...
Takže suma sumárum: námět dobrý, některé zápletky fajn, ale jako celek slabota. Jednu hvězdu přidávám za Rosii.

AndreaOn
22.04.2025 4.5 z 5

Příjemná oddechovka, poslechnutá jako audiokniha.

Saryinka
21.04.2025 5 z 5

(SPOILER) Spoiler!

Tahle kniha.
Strašně dlouho jsem ji odkládala. Recenze mě trochu zviklaly, moje kamarádka zase odradila. Nakonec jsem se do toho dala. A Bože. MILUJU TO.

Říkám Vám, že se celej víkend směju jako blázen doma. Chcete se cítít jako princezna? Protože Zee se tak ke Stevii rozhodně chová. Jasně, ze začátku je to trochu provokace mezi nimi, ale panebože. To byla taková nádherná romantika. No a co, že to bylo dlouhý jako týden před výplatou, bylo to zatraceně dokonalý.
Samozřejmě kniha má v sobě i trochu jiné poselství než lásku a romantiku a tak... autorka se s tím nepáře a v každé kapitole prostě vidíme narážky na postavu Stevie. Mě samotnou to strašně rozčilovalo, ale na druhou stranu si moc dobře uvědomuju proč. Žijeme ve světě, kde je dokonalost to jediný, co společnost toleruje a potřebuje. A když se objeví někdo, kdo se od toho odlišuje, zavíráme oči a jsme zlí. Hlavním poselstvím téhle knihy je to, že je důležité mít rád hlavně sám sebe... což spoustu lidi ani neumí podle mě.

Je to trochu inspirativní a já bych si moc přála, aby každej z nás měl v životě někoho, jako je Zee. Ten chlap se s tím vůbec nemaže a rozhodně bude na mým imaginárním seznamu manželů, nemůžu si pomoct!

Váháte jestli si to přečíst? Já říkám rozhodně ANO.
Já vždycky nejčastěji hledám slova, která hlavní hrdinové říkají. Nic nikoho nepotěší víc, než slova lásky od milovaného člověka. Jenže v téhle knize mě naopak bavily pasáže, které nebyly vysloveny nahlas. Bože z téhle série řve láska na sto honů. Díkybohu za to.

alnovka82
20.04.2025 3.5 z 5

Pro mě byl tento příběh takové - nenadchne/neurazí.
Jak už je tu několikrát zmiňováno, tak byl sakra dlouhý.
Neříkám, že byl špatný, ale prostě mi nesedl. Hlavní hrdinové byli oba sympatičtí, ale mě vyloženě nebavili.
K tomuto dílu už se asi nevrátím, ale na druhý jsem zvědavá.

astra3
20.04.2025 5 z 5

Pěkná romantika, ale stačilo by 400 stran.

Kuci12
13.04.2025 4.5 z 5

"Ty mě sleduješ?"
Začátek série u které už teď tuším, že bude skvělá. Oblíbené sportovní prostředí a jestli to bude hokej nebo basketbal, koho za zajímá. Příběh Zee a a jeho kočičky. Nešlo "jen" o lásku, ale taky o sebeúctu a zjištění, že první kdo vás musí milovat, jste vy sami.
Už se těším na další díly a doufám, že tam tyhle dva členy Mílového klubu potkám.
"Když vás nikdo nemiluje, je mnohem jednoduší říct, že o lásku nestojíte."
"A nejsi jenom nějaká možnost, Stevie, protože vedle tebe žádná jiná neexistuje."

AnnaBa
11.04.2025 3.5 z 5

Bylo to dobré, ale čekala jsem to lepší. Trošku mi vadilo, jak byl neustále zmiňován vzhled Stevie.

bookworm86
11.04.2025 0.5 z 5

Kvůli hodnocení a nadšeným komentářům tady jsem si půjčila celou sérii, chtěla jsem něco lehčího na dovolenou. Musím ale říct, že jsem naprosto zklamaná. Kniha je nacpaná klišé až k prasknutí, při čtení jsem si pořád jen myslela, jak je možné, že má tak dobré hodnocení. Nakonec jsem ji ani nedočetla. Domnívám se, že i lehčí knížky nemusí být úplný brak

L.Helena
09.04.2025 4 z 5

Audiokniha
Potřebovala jsem poslouchat něco nenáročného, nad čím není potřeba přemýšlet, a tohle dokonale splnilo účel. Sice hoooooodně předvídatelné, číst bych to asi nevydržela, ale poslouchání mě bavilo.

houdkic
06.04.2025 2.5 z 5

Tohle bylo zhruba od půlky fakt utrpení :D Jak jsem se do knihy pustila, tak jsem byla nadšená, líbily se mi sarkastický poznámky, vtipný momenty a celkově fajn atmosféra. Jak se to ale od půlky začalo motat v jednom kruhu, tak moje nadšení začalo opadávat. Neustálý omílání těch samých věcí mě nudilo k smrti a myslím, že i kdybyste mě vzbudili o půlnoci, tak je všechny dokážu vyjmenovat. Kdyby to bylo fakt o tu půlku kratší, tak by to rozhodně bylo příjemnější čtení...

pogmanka
04.04.2025 5 z 5

Tak tahle knížka byla opravdu velkým překvapením. Nečekala jsem, že se z toho vyvine tak krásný příběh, zamilovala jsem si oba hrdiny a hrozně jim přála společný konec. A humor v knížce a hlášky prostě boží.

gabcaskalakova
01.04.2025 5 z 5

Tohle je tak milý, oddechový čtení.
Líbí se mi charakter obou hlavních postav, jejich humor a celkově i styl psaní autorky.