Milovaný soused

Milovaný soused https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474662/bmid_milovany-soused-E7Y-474662.jpg 4 494 79

Bestsellerová autorka New York Times Penelope Ward přichází s novým příběhem o dvou přátelích, z nichž se postupem času stanou milenci. Když jsem dostala kopačky, poslední věc, po které bych toužila, bylo nastěhovat se vedle někoho, kdo by mi připomínal mého bývalého přítele, Eleca. Damien byl žhavější verzí mého ex. Soused, kterému jsem v duchu začala přezdívat „vzteklej umělec“, měl navíc dva obrovské psy, kteří celé noci štěkali a nenechali mě spát. Damien se mnou nechtěl mít nic společného. Alespoň jsem si to myslela, dokud jsem jednou večer neuslyšela smích, který vycházel dírou ve zdi mé ložnice. Damien poslouchal všechna má telefonická sezení s terapeutkou. Ten sexy umělec odvedle teď znal veškerá má nejhlubší tajemství a nejistoty. Dali jsme se do řeči. Dostala jsem od něj dobré tipy, jak se mám přenést přes rozchod. Stali se z nás dobří přátelé, ale Damien mi dal jasně najevo, že mezi námi nemůže být nic víc. Problém byl v tom, že už jsem se do něho zamilovala. A i když mě od sebe odstrkoval, poznala jsem, že to cítí stejně… protože tlukot jeho srdce nelhal. Myslela jsem si, že mi Elec navždy zlomil srdce. Ale moje srdce bylo živé a bilo pro Damiena, tak intenzivně jako nikdy předtím. Jen jsem doufala, že mě neopětovaná láska nezničí nadobro.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Neighbor Dearest , 2016


více info...

Přidat komentář

Lucie.285
05.11.2023 5 z 5

Volné pokračování knihy Milovaný nevlastní bratr. Děj je opět neskutečně čtivý a nešlo se odtrhnout. Damien a jeho psi byli perfektní. Hlavní hrdinka byla taky moc sympatická. Máme tu ze začátku téma nepřátelé, které se změnilo na friends to lovers. Chelsea je po bolestném rozchodu a nevěří na lásku a i přesto se od Damiena nedokáže držet dál. Vývoj jejich vztahu byl dokonale popsán. U některých scén jsem se nasmála a z některých mi bylo smutno. Kniha se mi moc líbila, příjemná romantika s dokonalými erotickými scénami, kterých bylo akorát. Konec krásný.

warca
19.10.2023 2 z 5

Velký potenciál, ale nedočteno.


Fidibus
02.08.2023 3 z 5

(SPOILER) Damien a jeho psi :-) Dívka se po zklamání v lásce přestěhuje a získá tak dost nepříjemného vtíravého souseda, se kterým se sblíží. Ten však nemá zájem o vztah a ona se proto odstěhuje. Díky jeho bratrovi zjistí, že je takový kvůli své nemoci, a jde o to, jestli Damiena dokáže přesvědčit, že stojí zato život žít v lásce, i kdyby byl krátký.
Vzhledem k typu knihy je jasné, že vše dobře skončí, ale napsané je to dobře, vývoj postav a psychologie. Trochu jsem se někde uprostřed knihy zasekla, ale ke konci už to zase šlo.

janina66
24.07.2023 4 z 5

Tak jsem si myslela, jak si u tété romanticko-erotické knihy, odpočinu. No byla dost emočně náročná a sladkobolná. Hezké to bylo.

Dizzy3
10.07.2023 5 z 5

Pááni! Nejlepší je, když od knížky nemáte žádné očekávání, dokonce si myslíte, že podle anotace vás až tak moc bavit nebude, začnete ji číst vlastně jen proto, že zrovna jinou nemáte po ruce a ona je to nakonec taková bomba! Řekla bych, že překvapení tohohle roku. Vypadalo to podle názvu i anotace trochu povrchně, ale teda wau bylo to nádherný, srdceryvný, při operaci jsem měla zadrženej dech.. prostě dokonalost!

Čtenářka368
06.06.2023 5 z 5

Jee tohle bylo tak příjemný. Volně navazuje na Můj milovaný soused. A je ještě lepší. Vtipná a milá hlavní hrdinka a ještě vtipnější a milejší hlavní hrdina. Tentokrát je to teda romanťárna level 10 z 10, ale vůbec mi to nevadilo. A doufám, že autorka napíše i příběh o Taylorovi, který byl v knize nakousnutý. Čtení na léto jak dělaný.

werunka488
11.05.2023 4 z 5

Krásně napsaný romantický příběh. Mám moc ráda knihy od této autorky i se spojením s Vi.
Mají takový svůj styl psaní že ten příběh se dá číst úplně sám.
Takový oddechový čtení na léto k vodě.

Mišule_11
31.03.2023 5 z 5

Může volné pokračování předčít nadšení z předchozího dílu..? Samozřejmě! :)
Musím se přiznat, že Chelsey jsem neměla předtím moc v lásce :D Ovšem, že po rozchodu s Elecem, se změnila a jakmile poznala svého souseda Damiena, stala se jinou osobou (lepší)! :) Ti dva byli sympatičtí, roztomilí a rozhodně se s nimi člověk nenudil! Navíc ty dvě velká psiska k tomu byly bonusem :D
Chelsey byla pohromou a hrozbou, nejen pro sebe a své okolí, ale také pro Damiena. Díky jejím nešťastným náhodám a myšlenkovým pochodům se to prostě nedalo odložit. Za mě rozhodně doporučuji všemi deseti! :)

MAU256
05.10.2022 5 z 5

Nedokázala jsem odhadnout, jak dlouho jsem spala, ale když jsem se vzbudila ucítila jsem hlavu na svém břiše. Pohladila jsem jeho vlnité vlasy a tiše řekla: "Vrátil ses."

Krásný příběh. Určitě ale doporučuji nejprve si přečíst knihu: Milovaný nevlastní bratr. Budete mít potom jiný náhled na postavy. Dostat do kupy zlomené srdce není nic jednoduchého. Ale se sousedem, který vypadá tak sexy a má dva krásné psy, se to nakonec podaří, i když to nebude tak jednoduché. Miluji knihy od této autorky, jsou krásně čtivé a romantické, mohu jen doporučit.

Marci_Vaj
25.09.2022 5 z 5

Moc pěkný příběh. Určitě číst jako druhý v pořadí. ( i když není vedeno jako série, protože je to volné pokračování, první je “Milovaný nevlastní bratr” ) Trochu mě mrzí, že Elec byl zde popisován tak negativně, protože jeho příběh v první knize byl taky fajn a ke svému rozhodnutí měl důvody… Damian byl super. Nikdy nevíme co se pod slupkou zamračeného drsňáka může skrývat, i když těch slupek je někdy víc…

Mohla by vyjít třetí část - Tyler a Jade? :)

Nermal
02.09.2022 4 z 5

Ani podle obálek obou knih mi nedošlo, že tady bude volně pokračovat příběh Chelsey, kterou Elec odkopl kvůli Gretě. Naštěstí jsem knihy četl ve správném pořadí.
Notorický odmítač Chelseiny lásky Damien a jeho dva psi byli zdrojem humorných situací. Příběh Eleca a Grety se mi sice líbil o chloupek víc, ale tady zase bylo navíc závažnější téma. Takže ani tento příběh mě nakonec nezklamal a rád si přečtu případné pokračování o Tylerovi.

Vknihách
06.07.2022 5 z 5

Vďaka knižnej štafete som mala možnosť čítať knihu Milovaný nevlastný brat. Prečo ju spomínam? Nooo…lebo nechápem, prečo sú tieto(aspoň tieto dve knihy,neviem, či ich je viac)knihy nezaradené do voľnej série. Ešte stále sa nechytáte? Elec z Milovaný nevlastný brat zlomil dievčaťu srdce a odišiel za nevlastnou sestrou(spoiler 'jako kráva' XD )a tým dievčaťom bola Chelsea ;) Ach,dobre to tá Penelope píše. Príbeh spomínanej Chelsea so zlomeným srdcom a mrzúta Damiana,jej suseda bol krásny. Romantický, predvídateľný a áno, plný klišé….no komu by to vadilo? Mne rozhodne nie… Krásna oddychovka, ktorá sa ľahko číta, postavy si obľúbite, zápletky tušíte,no aj tak sú veľmi fajn. Záver bol opäť raz sladký,ale veď to k romantickým knihám patrí. Za mňa veľká spokojnosť s tvorbou Ward a už teraz sa teším na príbeh,po ktorom siahnem najbližšie…
" Ve skutečnosti nemáme žádnou jinou možnost, než určité věci prostě přijmout."

Siwan
29.06.2022 5 z 5

Tak za mě velmi milé překvapení. Víc romantika než erotika a skvěle to sedí a funguje. Mám teď za sebou celou sérii knih od L.J.Shen a je to příjemná změna, když hlavní hrdinové nejsou úplní magoři :) Krásná romantická kniha, má to šťávu, je to vtipný a za mě jednička v oboru. :) Vřele doporučuji. Damien i Charlene mi přirostli k srdci. Líbilo by se mi to zfilmovaný.

knihomolkaL
27.06.2022 4 z 5

Romantické, velmi pěkné oddychové počtení. Chelsea a Damien se mi oba moc líbili, zamilovala jsem si i jejich báječné psy. Těším se na příběh Tylera a Jade - teda doufám, že bude - a co nejdříve musím přečíst příběh Eleca, který mi nějak unikl.

knihomolkaJani
17.05.2022 4 z 5

Autorka má tedy i lepší příběhy, ale i tento se mi líbil! Opět oceňuji zapojená zvířátka v hlavní roli. Najdete zde velmi pomalou lásku, a zase se zde řeší vážné téma.
Jako celek je kniha pěkná. (Já první četla tuto, ale doporučuji nejprve přečíst Milovaného nevlastního bratra - je zde lehká návaznost.)

adela2230
10.05.2022 5 z 5

Tahle autorka většinou nezklame, což se potvrzuje i u této knihy. Příběh je dynamický, dobře se čte. Autorka dokáže i v některých částech napnout tak, že se člověk nemůže odtrhnout a musí číst dál.

Evelin
08.05.2022 4 z 5

Takovy zanr knihy normalne nectu...ale byla to takova oddechovka, pohadka, a i jsem se zasmala. Zhodnotila bych to jako prijemne cteni.

lucifess
02.05.2022 4 z 5

Fakt příjemná kniha, super se četla. Žádná houbka tam není, ani literární poklad nečekejte, ale to už je vidět i z obálky knihy. Svůj účel naprosto splnila. Některé části byly už trošku dost přitažené, ale alespoň se u toho člověk i usmál.

moudivlacek
24.04.2022 4 z 5

Nezávazné pokračování knihy Milovaný nevlastní bratr. Odmítnutá Chelsea se stále po rozchodu s Elecem nachází v "lítostivé smyčce" a teprve až po nečekaném a i trošku jiskřivém a bouřlivém zásahu souseda Damiena její život nabere jiný směr.
Kniha naplněná nejen předpokládanou vášní, erotikou, ale také velkým kamarádstvím, důvěrou, vtipné dialogy se scénkami se psy - ti prostě nemají chybu. A i když se zdá, že někdy si říkáme, že štěstí je jen u těch druhých, tak nám někdy osud dopřeje splnění těch našich nejtajnějších snů a přání.

Slunečnice322
31.03.2022 5 z 5

Pěkný příběh! Líbilo se mi jiskření mezi hlavními postavami. Občas jsem si ale také říkala, že je Damien až moc dokonalý na to, aby byl reálný! No, ale proto jsem tuto knihu četla. Zasmát se, zavzdychat a odpoutat se od reality. Svou úlohu to splnilo. Navíc kvituji, že kniha navazuje na Milovaného nevlastního bratra a jak jsem zjistila,tak Jade ( sestra Chelsea) a Tylor (bratr Damiena) mají také svou knihu. Snad se dočkáme vydání!

Autorovy další knížky

Penelope Ward
americká, 1975
2019  87%Nesnáším tě
2019  85%Rebelský dědic
2019  84%Rebelské srdce
2020  84%Drzý bastard
2020  81%Hříšné dopisy

Kniha Milovaný soused je v

Právě čtených4x
Přečtených691x
Čtenářské výzvě10x
Doporučených31x
Knihotéce275x
Chystám se číst151x
Chci si koupit20x
dalších seznamech10x