Milenec z Vysočiny

Milenec z Vysočiny https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218583/bmid_milenec-z-vysociny-bJC-218583.jpg 4 109 16

Murray Family série

< 12. díl >

Historická milostná romance ze skotské Vysočiny z druhé poloviny 15. století. Silná potřeba vymanit se z rodinného kruhu vedla Gregora MacFingala Camerona k rozhodnutí najít si bohatou nevěstu. Padl však do rukou únoscům, kteří ho uvěznili v chladné cele. Brzy poznává vylekanou mladou ženu, která ho odvrátí od původního záměru dobře se oženit. Po odvážném společném útěku rád vyhoví žádosti Alany Murrayové, aby jí pomohl zachránit sestru. Zmámen její přitažlivostí Cameron krásnou Alanu svede a od té chvíle se trápí nevyřčeným příslibem. Alana ví, že společně prožité nebezpečí a zoufalství jí dalo přítele, jenž je ochoten bojovat o její sestru. Ale Gregorovo vzrušující svádění jí vyráží dech a ona využívá této jediné možnosti, aby prožila skutečnou vášeň, než bude její osud zpečetěn předem domluveným sňatkem. Nečeká, že z románku se vyvine láska, která všechno změní.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Historické romány

Vydáno: , Oldag
Originální název:

Highland Lover , 2006


více info...

Přidat komentář

Artep071
27.09.2020 4 z 5

Moc příjemné a nenáročné čtení... příběh byl trošku jednodušší, ale fajn.

DUNIKO
18.08.2020 5 z 5

Moc pěkné čtení ❤️


petraj30
02.10.2019 4 z 5

Opět jedna z těch povedenějších od této spisovatelky. Moc se mi líbilo jejich postupné poznávání a sbližování. Řekla bych, že spisovatelka má několik obdobných příběhů z této série, ale vůbec mi to nevadí - stačí změnit jen jména, přidat něco nového a vykouzlit postavy z minulých dílů a nový příběh je na světě:-) .
O jejích knihách mohu říct, že jsou opravdu oddechové. Velmi krásně strávené odpoledne

Maky1711
26.04.2019 5 z 5

Úžasný příběh ????

Terisek99
05.02.2019 1 z 5

Kniha mě moc nezaujala. Autorka má lepší knihy.

Ivusak7
28.08.2017 4 z 5

Gregor a Alana jako hlavní hrdinové se mi líbili. Občas mi přišlo že je to zdlouhavé, předchozí dva díly se mi líbily více, ale jinak kniha nezklamala.

Moňas17
19.07.2017 2 z 5

Na mě tam bylo předlouhé rozemílání myšlenek, celkem zbytečně. Ačkoliv jsem sama přemýšlivý tvor, myšlenky se v různých obměnách pořád opakovaly. Na letní relax dobré, ale jsou lepší.

Barbora H
26.07.2016 3 z 5

Vypadala nadějně, ale bohužel nějak nenadchla... mám pocit, že jsem tři věty četla stále dokola...

moudivlacek
28.10.2015 5 z 5

Souhlasím s komentářem Shambalky. Mám ráda rodinu Murrayovou i všechny příbuzné Gregora. V knize není nouze o vtipné scény, člověk tu najde i romantiku. Je pravda, že vzrušení je tu hlavně na začátku, ale ani potom se nudit nebudete.
Velmi ráda se ke knize někdy zas vrátím.

havrmoni
26.04.2015 5 z 5

Hezké nenáročné čtení,jak už jsem několikrát psala mám ráda tuto rozvětvenou rodinku,ale holčičí dvojčata mě rozčilovali svým dlouhodobým přemýšlením o hovadinách :-). Hlavně Alana,ta přemýšlela tři týdny a utápěla se v sebelítosti a hloupém trucování. Taky mi vadí,že spoustu knih ještě není přeložených a už vůbec ne popořadě.

Kalinka
13.03.2015 4 z 5

Jako obvykle romantika (sex) no úžasný :-)

Shambalka
04.03.2015 4 z 5

Po přečtení všech dostupných recenzí, které byly určeny této knize, jsem si s hrůzou uvědomila, že ač se jedná o mou oblíbenou autorku, tentokrát jsem zřejmě šlápla s volbou knihy vedle. Z dostupných hodnocení jasně vyplývalo, že děj je nemastný, neslaný, a že se, bohužel, příšerně táhne.

Naštěstí jsem se pustila do důkladného přelouskávání děje, a musím říci, že se jedná o velice příjemné čtení. Akcí sice autorka šetřila, zato vtipu se vám, díky této knize, dostane doslova plnými doušky. Takže se této knize rozhodně nevyhýbejte!

Obvykle se mi stává, že fandím a nadržuji pouze jednomu z hlavních hrdinů, ale v případě tohoto příběhu tomu bylo naopak. Každou chvíli jsem držela pěsti někomu jinému. Chvíli Gregorovi, poté zase Alaně.

Za zmínku rozhodně také stojí povedení bratři Alany - Lucas a Artan. Doslova jsem si je zamilovala! Takže doufám, že se také o knih v budoucnu dočtu!

Rozhodně se do této knížečky neváhejte ponořit!

ciaram
20.12.2014 4 z 5

Část děje, která se zabývá útěkem z vězení, utíká svižně, čtenář se i pobaví. Poté to akčně začne skomírat, dokonce i romantická linka mi zde přijde lehce natahovaná. Milenec z Vysočiny je příjemná oddechová četba, která neurazí, ale Howellová má určitě lepší kousky.

Hřibče
04.12.2014 3 z 5

Celkem příjemné čtení pro ženy, kde bohužel nebylo příliš mnoho akce, ale za to zde hlavní postavy velmi rozebíraly své city. Možná právě na úkor akce, což je škoda, protože trochu více dramatičnosti by knize zvláště v druhé polovině prospělo. I přesto se kniha dobře četla a může být pro mnohé čtenářky tím pravým čtením po náročném pracovním dni. :)

evasamankova
24.10.2014 4 z 5

Příjemná historická romance. Snad jen by knize prospělo trochu více akce, protože od počátečního věznění a útěku hrdinů se víceméně dál už nedělo téměř nic dramatického a točilo se to spíše v tom jednom stejném kruhu. Přesto, bylo to fajn nenáročné, oddechové čtení.

maryzka
23.08.2014 4 z 5

Príma čtení na depresivní náladu. Zatím díl, kde není moc bitev, jediné dobrodružství představuje utěk hlavních hrdinů ze zajetí.