Migrénový mozek

Migrénový mozek https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/49385/migrenovy-mozek-49385.jpg 4 5 3

Nejkomplexnější a nejmodernější zdroj vědomostí, který by měli mít všichni migrenici i lidé žijící s nimi. Kniha Migrénový mozek je tím nejlepším, co mohou migrenici získat. Dobře vysvětluje, co je to migréna, a umožňuje lidem pochopit celý ten složitý stav. Je to vyčerpávající příručka plná praktických rad, jak zlepšit své zdraví. ... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Práh
Originální název:

Migraine brain , 2008


více info...

Přidat komentář

petule3389
24.10.2019 4 z 5

Kniha se mi hodně hodila abych pochopila, jak to v mé hlavě vlastně funguje a dost mi pomohla, takže za mě určitě příjemné čtení. Četla jsem jí asi 10 let zpátky, takže dnes by člověk nalezl mnohem aktuálnější informace.

Dandy1
08.02.2016 4 z 5

Lidem, kteří mají to štěstí, že migrénami netrpí, tato kniha nic nedá. Ale kdo si není jistý, zda jeho bolesti jsou migréna či nikoliv, najde v knize odpovědi. A taky rady jak se s migrénou naučit žít.


Hipi
30.04.2012 4 z 5

Autorka (neuroložka s migrénami) to značně prožívá a migrénu popisuje takovými sugestivními, emotivními (až hysterickými) slovy, že po dočtení této knihy dostanete silný (a mylný) dojem, že migréna je to nejhorší, co vás může v životě potkat. :) Opravdu nechci ani přemýšlet nad tím, co by autorka této knihy dělala, kdyby ji v životě potkala nemoc či úraz horší, než migréna (a dovedu si, na rozdíl od ní, představit, že horší věci existují...). Také je to dost ukecané...Ale pokud tím trpíte, jste nakonec rádi, že někdo něco podobného napsal a nabídl vám spoustu zajímavých rad na potenciální lepší život.

Štítky knihy

nemoci bolesti hlavy, migréna léčba bolesti

Autoři knihy

Kniha Migrénový mozek je v

Přečtených7x
Knihotéce6x
Chystám se číst7x
Chci si koupit1x