Michael Jackson - Král popu

Michael Jackson - Král popu https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429345/bmid_michael-jackson-kral-popu-xHA-429345.jpg 3 8 3

Michael Jackson se prozpíval a protančil do srdcí milionů lidí. Svým mimořádným talentem se vydělil z řad svých současníků a díky písním, zpěvu i tanci si splnil sen stát se největším showmanem světa. Přestože jde o postavu plnou rozporů, o jednom se pochybovat nedá – kdybychom měli vybrat jednoho člověka, který ovlivnil tvář popu druhé poloviny 20. století úplně nejvíc, byl by to právě on. Publikace obsahuje černobílé a barevné fotografie, diskografie + DVD video - Devotion.... celý text

Přidat komentář

Knihotyna
31.12.2022 3 z 5

Kniha na mě působí rozpačitě. Čekala jsem asi více informací. U spousty informací se mi stalo, že jsem si je následně dohledávala na internetu, že mi nebyly "dovysvětleny".
Na druhou stranu kniha splnila účel, člověk se nadchl a chtěl vědět více :).
Publikace je čtivá, obohacena o množství fotografií.

ladyKristyn
03.09.2020 5 z 5

Opět nezapomenutelný fenomén, taneční kreace se napodobují již desítky let. Plno písní je skvělých. Kniha jen doplňuje jeho způsob života a bude sloužit v knihovničce jako vzpomínka.


Wries
12.05.2020 3 z 5

Ne příliš podrobný životopis krále popu s nádhernými fotografiemi. Většinu informací se běžně dozvíte po pár minutách na internetu. V knihovně se ovšem bude vazba dobře vyjímat, přestože má trochu netradiční skoro-čtvercový formát.

Kniha je rozdělena na několik kapitol, které postupně projdou Jackson 5, úspěchy MJ, jeho styl módy, rodinu a nakonec i období po jeho skonu. Velkoformátové fotky jsou opravdu úžasné.

DVD jsem si nepouštěl (knihu jsem daroval švagrové).