Metoda Ludmily Mojžíšové

Metoda Ludmily Mojžíšové https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/200558/mid_metoda-ludmily-mojzisove-mA9-200558.jpg 5 20 9

Podtitul Cesta k přirozenému otěhotnění aneb deset cviků,které změní váš život. Kniha kromě cviků obsahuje i poutavé vyprávění o životě Ludmily Mojžíšové a mnoho fotografií z jejího života.

Přidat komentář

Noisette73
06.10.2022 5 z 5

V mém těžkém období je to velká pomoc ,poctivě cvičím a doufám, že mi to brzy pomůže i tak ale zatím kvituji alespoň to, že má člověk motivaci se hýbat a protahovat tělo, pomáhat zádům a pánvi a to je taky moc fajn, s velkou nadějí a pokorou děkuji autorce za knížku.

lenka6751
05.01.2021 5 z 5

Sama jsem vyzkoušela, cvičila jsem rok a půl a dostavil se úspěch :-) Všem cviky doporučuji.


dendishek
12.07.2019 5 z 5

Mé tak trochu psychicky náročnější životní období mě přiválo do světa paní Ludmily Mojžíšové. Rehabilitace, cvičení a mobilizace jsou teď mým každotýdenním chlebem, a kniha mě utvrdila ve vytrvání. Moc ráda jsem se dozvěděla o životní cestě paní Míly, která byla velmi trnitá, a mrzí mě, že nemám možnost ji potkat osobně.

hrdlickova_61
02.04.2019 5 z 5

Knížku používám (zatím zdaleka ne tak intenzivně, jak se doporučuje, ale někdy víc, někdy míň, podle možností) ke cvičení, i když mě zatím nic nebolí, protože věřím, že je to i výborná prevence. A zároveň je to silná výpověď o obdivuhodné osobnosti Ludmily Mojžíšové.

JancaMia
07.11.2018 5 z 5

Asi další kniha z českého zlatého fondu.

PavlineCZka
19.10.2017 5 z 5

O metodě a knize jsem se dozvěděla na instruktorském kurzu Body and mind lekcí. Měla jsem zájem dozvědět se bližší informace k cvikům a i doprovodné příběhy lidí, kterým paní Mojžíšová pomohla, a proto jsem si knihu pořídila. Myslím, že "trapné cviky" paní Mojžíšové by opravdu měly být metodou první volby, a to i v případech bolesti zad, nejenom při nemožnosti otěhotnět. Lidí s osobním přístupem, jako je paní Mojžíšová, kteří hledají skutečnou příčinu a snaží se ji odstranit, je skutečně málo.

Beebee
28.06.2017

Metoda Ludmily Mojžíšové funguje, a jak sděluje Beluca i Regi - i kdyby vám pomohla jenom z hlediska bolestí zad a hlavy, i tak je vynikající. Navíc však - jak jsem měla možnost zjistit, funguje i na oné zmiňované poruchy těhotnění...

beluca
27.04.2016 5 z 5

Původně jsem si knihu zakoupila kvůli zpevnění pánevního dna, ale nakonec se pro mně stala nepostradatelným pomocníkem k léčbě bolavých zad, kostrče a bederní páteře. Cvičím odle ní pravidelně již několik let a cviky jsou neskutečně účinné! Vhodné nejen pro ženy, ale i pro muže. Rozhodně doporučuji všem i jako prevenci.

regi1
18.03.2014 5 z 5

Knihu jsem zakoupila v době,kdy mi nešlo otěhotnět,ale nijak velkou váhu jsem ji nedávala,spíše jsem ji koupila ze zvědavosti,co že to ta metoda Ludmily Mojžíšové vlastně je. Kniha se četla jedním dechem,hlavně životní příběh paní Mojžíšové .Do cviků se přiznám se mi nechtělo,nevěřila sem,že něco tak "primitivního" může tak moc pomoci.Ale zkusila jsem a ono se ukázalo,že to vůbec není primitivní,ale pěkně náročné na techniku provedení a hlavně ta vůle vydržet,ta mi scházela:-)
I kdyby jste s touto metodou neotěhotněla,tak se vám zlepší držení těla a vnímání vlastního těla,cvičení je vhodné pro kohokoli i pro muže.