Metal Gear Solid

Metal Gear Solid https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/124827/metal-gear-solid-124827.jpg 3 21 6

Speciálně vycvičený bývalý agent člen jednotky FOXHOUND agent Solid Snake je povolán zpět do akce,aby se znova věnoval tomu, co umí nejlépe - zabranit krizi celosvětových rozměrů.Vražedný tým odpadlíků jednotky FOXHOUND převzal kontrolu nad zařízením pro likvidaci nukleárních zbraní na aljašském ostrově Shadow Moses.V úspěšném dokončení mise se Snakeovi snaží zabranit komanda s vymytými mozky, vojsko s vylepšenou DNA a šest prvotřídních zabijáků obdařených neobyčejnými schopnomi.Šance zastavit jadernou katastrofu je mizivá, avšak věci nemusí být takové, jakými se zdají ...... celý text

Literatura světová Sci-fi
Vydáno: , Triton
Originální název:

Metal Gear Solid , 2008


více info...

Přidat komentář

B4LU
13.12.2017 2 z 5

Psát knihy podle her prostě nedělá dobrotu. Pokud nemáte za předlohu nějaký vyloženě atmosférický kousek (a i tam bych dlouho váhal, než bych něco vybral), tak se prostě netrefíte - co ve hře působí zcela přirozeně je v knize neskutečně násilné a šroubované. Kniha je navíc napsaná tak prostinkým jazykem, že to celý děj až uráží.
Stručně řečeno, pokud vás nástin děje zde uvedený zaujal, pořiďte si originální hru a s tímhle neztrácejte čas. Váš zážitek se povznese do úplně jiných výšin.

ThomasRuhe
28.02.2017 3 z 5

Metal Gear Solid byla má oblíbená hra. Na knihu jsem narazil v knihovně úplnou náhodou, protože jsem vůbec netušil, že něco takového vyšlo.
Čtení bylo fajn, protože jsem si zavzpomínal na dobu hraní této legendární hry.


Kortexo
09.05.2015 4 z 5

Hra je pro mně naprosta špička.Tahle kniha popisuje děj první hry.Kniha mi pomohla pochopit děj.I můj problém byla angličtina.Tahle kniha ukazuje genialitu hry i velmi originálního příběhu.
Styl jakým je napsána není nejlepší, ale znalce hry a fanouška originálních příběhů, nemůže odradit...

Nýdnol
27.10.2013 3 z 5

Čekal jsem rozšířenou verzí herního příběhu, ale místo toho jsem měl pocit, že mi tu někdo popisuje hraní hry od vynoření v doku po závěrečnou scénu s jízdou na skútru. Pokud bych neznal hru, zřejmě bych se bavil víc, ale toto je opravdu málo.

inmax
09.09.2013 2 z 5

Docela odstrašující adaptace herní klasiky. Celou knihu jsem si připadal, jak kdybych četl návod na hru. Když asi popáté čtete, že Snake něco našel (granáty, ID kartu atd.) a strčil si je do kapsy, už jen čekáte, kdy si tam strčí i tu bazuku :-) Nicméně kniha mi pomohla pochopit více děj, jelikož jsem hru hrál pouze v angličtině v době, kdy jsem uměl ještě větší prd anglicky než dnes. Budiž toto knize plusem.

OldaB
29.07.2012 4 z 5

Pro milovníky původní videohry vynikající záležitost, jak si zopakovat děj a pochopit některé detaily, kterých si dříve člověk nevšimnul. Asi si tu hru znovu zahraju.

Autorovy další knížky

Raymond Benson
americká, 1955
2005  71%Svoboda má svoji cenu
2007  75%Operace Barakuda
2002  71%Dnes neumírej
2012  64%Metal Gear Solid
1999  60%Jeden svět nestačí

Kniha Metal Gear Solid je v

Právě čtených2x
Přečtených26x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce17x
Chystám se číst4x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x