Měsíc a jmelí

Měsíc a jmelí https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76643/bmid_mesic-a-jmeli-H68-76643.jpg 4 20 2

Guy Westrope, hrabě z Bucklandu, není zvyklý, aby se někdo protivil jeho přání, a proto ho nesmírně překvapí, když se setká se slečnou Hester Lattimerovou. Ta rozhodně odmítne jeho žádost, aby mu prodala dům, který si právě zakoupila a kde hodlá začít nový život. Nevadí jí, že tento dům, jemuž se přezdívá Měsíční, má strašidelnou pověst. Jí se líbí i přes podivné věci, které se v něm dějí. Dokonce podezřívá hraběte z Bucklandu, že v pozadí těchto záhad stojí právě on. Hester však záleží hlavně na tom, aby nezjistil nic o její skandální minulosti.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Moonlight and Mistletoe , 2006


více info...

reader.007
reader.007
23.01.2020 4 z 5

(SPOILER) Děvče se stínem v minulosti se nakvartýruje do opuštěné vilky v malé vesnici a zkříží tím plány do vsi nedávno nastěhovanému lordstvu. Naštěstí mají kolem sebe poměrně pestré panoptikum postav a tak jim to chvilku trvá než si padnou do náruče.

Přes maličko zdlouhavý začátek se příběh překulil do roviny skoro detektivní a tím pádem ta romantická linka netlačila tak na pilu. Navíc mě knížka párkrát dokázala i upřímně rozesmát a to nikoliv blbostí postav či děje, případně obzvlášť rozjetým tiskařským šotkem. Nebýt toho, že to s tou vášní "zkazili" těsně před koncem, mohla to být dokonce jedna z mála harlekýnek, které by bylo možné předložit i raně pubertálním dcerám.

havrmoni
havrmoni
01.05.2019 4 z 5

Hezký příběh.