Svádění luny

Svádění luny https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/202441/svadeni-luny-202441.jpg 4 134 14

Merry Gentry série

< 3. díl >

Meredith Gentryová je soukromé očko a zároveň princezna Merry, následnice trůnu Říše kouzel. Ale teď jí ti, kteří jsou jí nejblíže, našeptávají, že se v ní skrývá mnohem víc. Bojí se jí, dokonce i ve chvíli, kdy ji chrání. A kdo by se jim divil? Merry probudila sílu, která v nich tisíce let dřímala. Problém je, že vůbec netuší proč. Její tetu, královnu Vzduchu a Temnoty, už nerozptylují obvyklé sadistické koníčky. Královnina posedlost je upřena na Meredith. Otěhotnět a porazit svého bratrance, prince Cela, v boji o královskou korunu, trvá déle, než Merry čekala. Ačkoli tráví každou noc s královninými Havrany, svými nesmrtelnými strážci, nevedou tyto dekadentní hrátky k tolik očekávanému výsledku. Ale děje se něco jiného. Kouzelná moc proudí jejím tělem naprosto nekontrolovatelně. A když Merry spojí své zpola smrtelné tělo s jejich čistokrevnými, cítí, jak narůstá a sílí. První vydání.... celý text

Romány Fantasy Dívčí romány
Vydáno: , Epocha (ČR)
Originální název:

Seduced By Moonlight , 2004


více info...

Přidat komentář

Ailee
23.03.2021 3 z 5

No... klasika u Hamiltonový, zdá se. Prvním dílem či dvěma vás navnadí na zajímavý příběh, a pak najednou vám dá jen popisy podivně barevných lidí, co kdo nosí, nekonečné rádoby politické debaty, hodně narážek na sex, sex, každému dá při jakékoliv příležitosti super extra mocné schopnosti a nakonec vás odbyde jakž takž nějakou akcí. První dvě třetiny knihy mě přesvědčily, že dál číst nebudu. Konec mě ukecal, abych tomu dala ještě šanci, tak uvidíme.

renefer
23.07.2019 3 z 5

Pokračuje závod v oplodnění a stále nemáme vítěze. Autorka sice popisuje mocné bojovníky sidhe, ale všechno jsou to submisivní postavičky, LH prostě neumí popsat silné muže, pouze silné ženy.


Dark_desire
23.04.2019 4 z 5

Hmmm... Aspoň se víc objevuje královna vzduchu a temnoty, ale na Taranise si musíme ještě počkat. Děje se tam toho hodně, Merry začíná království uzdravovat, navrací zatracenou moc svým strážcům a její šance na trůn se zvyšuje, ale proč není ještě těhotná, když může vykonávat rituály plodnosti a sama je potomkem 5 bohů plodnosti??? Vypadá to, že se nejdřív musí zahojit říše kouzel a podle všeho to bude spousta sexu...

Charmedka
13.04.2019 2 z 5

Svádění luny je určitě zatím nejlepším dílem, ale přesto jsem odpočítávala stránky do konce a nemohla se dočkat, až to budu mít za sebou. Pro mě podprůměrná série, která by nemusela být špatná, kdyby měla více propracovaný děj s méně sexem a to nejsem žádný puritán. Vždyť to sakra Laurell K. Hamilton umí, tak nechápu, proč obě své série v poslední době tak kazí.

Tesset
05.02.2018 2 z 5

No ... pokud po téhle sérii sáhnete, protože chcete nějakou urban fantasy s detektivní zápletkou (jako já), zahoďte to a zdrhejte, co to jde. Pokud si chcete porochnit v sexuálních dostaveníčkách, směle do toho (i když ani tyto scény nejsou kdovíjak originální). Děj téměř nulový, postavy taky nic moc - kromě Frosta, každý musí milovat Frosta. Další díly beru jen z toho důvodu, že jsem až nechutně zvědavá s kým dalším (s kolika dalšími?), nechá autorka Merry souložit.

Mergirus
19.07.2017 1 z 5

Jediné, co mě drží u této série, je zvědavost, jaké další zrůdy si autorka vymyslí a naláká je do postele Merry. Jinak opravdu palec dolů za nedostatek fantazie, nulovou odlišnost od Anity Blakeové a snahu o ztvárnění dokonalé hrdinky, které nikdo neodolá.

Devil-Ivet
03.05.2017 3 z 5

Zatím nejslabší díl. Začátek se táhne (respektive víc jak polovina knihy) a pak je rychlý konec. Přesto je tu pár úsměvných scén a kniha se čte rychle.

Pasadenka
27.08.2016 3 z 5

Co říct? Další díl s Merry. Funguje to dobře. Čím víc jich mám za sebou, tím víc mě to baví. Žel, srovnání s Anitou je až příliš nasnadě a autorka má vážný problém s originálním námětem. Jelikož není dost Anit, musím se spokojit s Merry, která mi přijde, že je psaná jen pro peníze, ať už si autorka vymýšlí sebelepší lži. Ale chválím, že úroveň sexu je v mezích normy neerotické fantasy. :)

Baraliska
27.06.2016 5 z 5

A další boží knížka s Meredith Gentry :)))

Betnka81
19.01.2015 5 z 5

Kniha se mi moc líbila a už se těším na další díl .A jsem strašně zvědavá , jak tato série bude pokračovat dál :D

Dandulka
18.12.2014 5 z 5

Paráda! Už jsem si zvykla na autorčiny sáhodlouhé popisování a tak mě její knihy baví. Ani tato nebyla výjimka a jak jsem tak zběžně koukla, bude tato série tak akorát dlouhá, aby nenudila.

Canney
12.11.2014 3 z 5

3,5*
I když mám Laurell K. Hamilton ráda, tak prostě musím přiznat, že těch popisů je tady až moc. Ale jinak je to podle mě zatím nelepší díl. Sice jen o trošku, ale je to tak.

Alena_S
20.10.2014 4 z 5

Velmi čtivý díl, i když by mu podle mě víc slušelo, kdyby se první dvě třetiny předcházející příjezdu na samotné místo děje, aspoň trochu očesaly - příznivci a příznivkyně, co mají sérii načtenou, už asi vědí.. :-)

Janičta
04.09.2014 4 z 5

Dobrý díl.
I když tam až do posledních kapitol vlastně o nic nešlo, nenudila jsem se.
Jen taková drobnost o kterou mé oči docela "zakopávaly" byly opakující se přirovnávání jako například: Moje kůže zářila jako kdybych spolkla měsíc....zářil/a jako vycházející/zapadající měsíc/slunce... apod. Nevím jestli je to překladem nebo to tak napsala sama spisovatelka, ale vzhledem k tomu, že už mám za sebou dost jejích knih, sázím na tu druhé... Podle mě je to trochu zbytečné, méně je někdy více....