Nazvi to osudem

Nazvi to osudem https://www.databazeknih.cz/img/books/83_/83899/nazvi-to-osudem-83899.jpg 3 33 5

Po letech odloučení se Heather vrací z Kalifornie, aby převzala hotel svých rodičů v Tusconu. Jenže hotel už majitele má: muže, který pomohl Heatheřinu otci v dobách tísně a který je považován téměř za člena rodiny. Nejlepší způsob, jak se ho zbavit, je sňatek. Manželství z rozumu...

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Call It Destiny , 1984


více info...

Přidat komentář

moudivlacek
22.01.2023 3 z 5

Romantika jak vyšitá, a mně zrovna se červená knihovna po několika drsných knihách hodila skvěle na odreagování. Heather se vrací domů s tím, že převezme správu rodinného hotelu a vdá se za finančního poradce jejího otce. Obchodní manželství, OK, ona má všechno naplánováno a ví, co a jak. Jenže ouha, Jake není muž, který nechá sebou vláčet, a rozhodně je rozhodnutý i on splnit si svůj plán, ale především své sny. Otázkou je, kdo dřív "povolí" a přizpůsobí se druhému. Anebo je druhá možnost, ta, kterou si zprvu ani jeden z nich nedokáže ani připustit.....

kacaaba
06.05.2017 1 z 5

Miluji knihy od této autorky a nejvíc se mi líbí hlavní hrdinky, které si stojí za svým, jsou silné a samostatné. V téhle knize mi to chybělo. Byl tam náznak vzdoru, ale hned se vzdala a hrozně rychle otočila. Vůbec mě to nebavilo a dočetla jsem jen ze zvyku. K této knize se už určitě nevrátím.


Carrissa
23.06.2013 1 z 5

Pro čtení doporučuju osobně vyzkoušený postup: 1) začít číst - 2) brzo dojdete do fáze jako slunko, tam knihu odložit - 3) až přijde období prokrastinace/nedostatku čtiva, otevřít někde v půlce - 4) stylem "každou druhou větu přeskočím" dočíst. Mezi druhou a třetí fází doporučuju alespoň 3 měsíce pauzu, abyste stihli zapomenout začátek. Ale i tak je blbost s tupou hlavní hrdinkou.

kika 13
23.02.2013 4 z 5

Červená knihovna,ale proč ne.

slunko
24.08.2012 odpad!

Popravdě řečeno, tuto knihu jsem nebyla schopná přečíst - po několika desítkách stran plachtila přes celou místnost do koše. A to mám Krentzovou ráda. Heather je nám představena jako úspěšná podnikatelka, která prorazila se svou firmou úplně sama. Pak se vrátí domů, kde najde pana nepostradatelného, který manipuluje s celou rodinou a stejnou měrou i s Heather. A ze sebevědomé podnikatelky je najednou putička, která sice navenek prská, ale jinak je naprosto neškodná.

Přesto všechno Krentzová psát umí, takže komu výše uvedené nevadí, ať klidně čte. Doporučuju těm, kteří mají rádi romantické knihy plné jisker a šarvátek mezi hlavními hrdiny.

Štítky knihy

romantika harlekýnky Arizona

Autorovy další knížky

Jayne Ann Krentz
americká, 1948
2004  83%Galantní pomsta
2008  87%Zkrocený netvor
2007  83%Nebezpečná láska
2011  80%Až na dno
2004  80%Placená společnice

Kniha Nazvi to osudem je v

Přečtených54x
Doporučených1x
Knihotéce38x
Chystám se číst8x
Chci si koupit4x