Měj rád skutečnost

Měj rád skutečnost https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/103226/mej-rad-skutecnost-103226.jpg 5 21 5

Zčistajasna, jako čerstvý vánek, se na knižním trhu zahlceném radami, co si myslet a čemu věřit, objevuje Byron Katie a její "Práce". Uprostřed obyčejného života začala Katie propadat strašlivým depresím a zoufalství. Jednoho rána se ale probudila do stavu absolutní radosti, naplněná uvědoměním, že její utrpení skončilo. Svoboda toho uvědomění ji už nikdy neopustila, a vy nyní můžete v knize Měj rád skutečnost objevit prostřednictvím Práce tutéž svobodu.... celý text

Žánr:
Literatura světová

Vydáno: , Eminent
Originální název:

Loving what is


více info...

Přidat komentář

kristyna.havlov
19.02.2020 4 z 5

Super knížka, ale zdá se mi hodně složitá - musíte se fakt pekelně soustředit na to, co autorka vlastně píše. Nebavili mě moc rozhovory, které jsou v té knížce docela často. Uvítala bych např. pracovní listy v knížce formou cvičení

Elsinor024
01.07.2017 5 z 5

Skvělá kniha Byron Katie.
Jaký by byl svět krásný, kdyby se tenhle přístup k životu učil na školách. Žádné nové náboženství, žádný fanatismus, přijmout jen to, co nám po prověření přijde nápomocné k utváření štěstí. Podívat se z nadhledu na své myšlenky, které přinášejí trápení a ony samy odejdou.
Sama Katie je směs rázné ženské, co si nebere servítky, ale přitom soucitné, co se jí lidi nebojí svěřit s problémy naprosto všeho druhu. Od vězně z koncentráku po opuštěného manžela. Každý kdo od ní odchází, se směje:-) Paráda.


tester
18.12.2015

.....jak se vymanit z kolotoče prožívání našich negativních myšlenek....říká se tomu negativní meditace - škodí to velmi zdraví. Jak na to přišel už dávno Kristus-vzal viny všech lidí na sebe a tím se nemusel nad někým vzrušovat. Geniální a plně funkční.

motolka
12.03.2015 5 z 5

Skvělá knížka. Čtyři otázky, které změní váš život :o)

bytost
04.03.2013 5 z 5

Kniha ,, Měj rád skutečnost,, je úžasným nástrojem jak se vymanit z kolotoče prožívání našich negativních myšlenek.

Zjistila jsem, že byla zpočátku z Ang. přeložena do Slovenštiny, tak jsem si ji objednala ve Slovenštině, je to přeci slovanský jazyk tak proč nečíst i toto. Udělala jsem dobře a knihu jsem delší dobu pročítala a podle ní na sobě pracovala. Následně byla přeložena do ČJ a opět jsem ji koupila, tentokrát nejen pro sebe, ale i pro své nejbližší. Autorka dělá pro lidi praktické semináře na celém světě a vysvětluje principy její léčby myšlení. Vřele všem doporučuji, je to metoda jednoduchá a velmi praktická. Zjistíte, že 99 % vašich myšlenek není to, co se děje, ale to co vy si myslíte (jaký příběh si vaše logická část mozku vybájí) , že se děje ! Velmi se vám tím uleví a váš život je mnohem volnější a štastnější !

Štítky knihy

životní styl

Autoři knihy

Byron Katie
americká, 1942
Stephen Mitchell
americká, 1943

Kniha Měj rád skutečnost je v

Přečtených28x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených5x
Knihotéce11x
Chystám se číst40x
Chci si koupit13x