Medvídek Pú
kniha od: Alan Alexander Milne
KoupitKoupit eknihu
Medvídek Pú to není rozhodně jen tak obyčejný medvěd. Vždyť se na něj podívejte : malý sympatický popleta, který si získal oblibu už v roce 1928, kdy poprvé vyšel ve své zemi, v Anglii.
Zanedlouho se v překladech dostal mezi děti v mnoha zemích světa, aby všem vyprávěl o svých dobrodružstvích.
Ilustroval Jaromír Zápal.
Žánr | Literatura světová, Pro děti a mládež, Pohádky |
Vydáno | 1988, Albatros (ČR) |
Orig. název | Winnie the Pooh, 1926 |
více informací... |
Komentáře (105)
Kniha Medvídek Pú

Milé. Avšak doceněné až nyní, v dospělosti.
"Když se ráno probudíš, Pú," řeklo konečně Prasátko, "co je tvá první myšlenka?"
"Co bude k snídani," řekl Pú. "A co tvoje, Prasátko?"
"Co se mi dnes asi stane zajímavého," řeklo Prasátko.
Pú zamyšleně přikývl.
"To je totéž."

Četla jsem jako dospělá v originále, neskutečně milá kniha, líbily se mi slovní hříčky, česky jsem nečetla, nemůžu srovnat.

Velmi hezká knížka. I když jsem ji četl poprvé jako dospělý svým dětem, přesto měla i pro mne své kouzlo.

Kniha, která roste s vámi. S každým rokem rozumíte více slovům a tomu, co je za nimi.

V dětství moje úplně nejoblíbenější knížka..četla jsem ji stále dokola. Do teď ji mám schovanou v knihovně.Moc hezky psaná a za mě doporučuji všem rodičům pro své děti nebudou litovat.

Jo, 10x jo! Nezapomenutelná knížka mého dětství. Pú, Prasátko, Ijáček, Tygřík, Klokánek a úžasný Krištůfek Robin. Nádherná vzpomínka.

Četla jsem jako puberťák a moc se líbila taky pohádka. Kryštúfka Robina, Ijáčka, Klokanka a další postavy budu mít zapamatované celý život.
Štítky
pohádky zvířátka životní styl pro děti pro děti od 5 let med oslíci pro začínající čtenáře medvídek Pú prasátka
Autor a jeho další knihy
- Když jsme byli velmi mladí 2013
- Medvídek Pú 1978