Medvídek na zahradě

Medvídek na zahradě https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412978/bmid_medvidek-na-zahrade-uOh-412978.jpg 5 8 4

V létě na zahradě zrají jahody. Medvídek se o ně dobře stará. Jsou červené a sladké. Uf, to je horko! Kde je medvídkův klobouk? A kdo mu snědl mrkev? Pojď s medvídkem a s jeho kamarádem zajícem na zahradu. Prožiješ s nimi spoustu legrace! Díky kouzelnému táhlu se ti změní obrázky přímo před očima.

Přidat komentář

Péťa Z.
06.12.2023 4 z 5

Četla jsem dcerce u kamarádky. Knížka je milá, ale okénka od malé sousedky teda vůbec nevydržela její zřejmě nešetrné zacházení. U nás doma takhle knížky nikdy netrpěly. :-) A to máme dokonce jiný díl, který má stejný systém posuvných okének... Nicméně bych knížku doporučila živějším dětem tak od tří/čtyř let.

bibi.r
07.03.2023 5 z 5

Knížka s posuvnými okénky pro nejmenší čtenáře.
Hezké, milé a vtipné ilustrace :).


LunaL.
10.05.2022 4 z 5

Po tom, jaký měl u dětí úspěch Medvídek na farmě, jsem neodolala a pořídila jim i tenhle díl. Je také hezky malovaný, měnící obrázky baví jak dvouleté holky, tak i pětiletého syna! Ale myslím, že tenhle díl nebude v takové oblibě jako ten s prasátkem. Není tak vtipný, zajíček není takové číslo. Ale určitě udělala knížka dětem radost i tak :)

muchomurka
23.09.2020 4 z 5

Krásné ilustrace s jednoduchým příběhem a posunovacím okýnkem měly u naší prďolky úspěch. Mně osobně se více líbí knížky klasice, třeba Medvídek a potopa světa, nebo proč nekveteš. Líbí se mi však sem tam vtipná situace. Celkově jsem se knížkou a příběhem potěšila.

Autoři knihy

Petra Bartíková
česká, 1984

Kniha Medvídek na zahradě je v

Přečtených7x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x