Medvědi - ti vědí: Medvědí strategie, aneb, V klidu je síla

Medvědi - ti vědí: Medvědí strategie, aneb, V klidu je síla https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112363/medvedi-ti-vedi-medvedi-strategie-aneb-v-klidu-je-sila-112363.jpg 4 14 5

Medvědí strategie aneb V klidu je síla je úspěšný program Lothara Seiwerta, „špičkového německého experta v otázce organizace času“. Medvědi patří mezi jeho nejoblíbenější zvířata a v této šarmantní bajce hrají hlavní rolí. Má je rovněž ve svém znaku, neboť se v nich kloubí klid, vřelost, rozvaha a sila, což jsou vlastnosti, které v dnešní době tolik potřebujeme, abychom suverénně zvládli požadavky uspěchaných všedních dnů. Od medvědů se můžeme naučit: vypracovat si životní vizi, nalézt životní cíl, dělat to, co nás těší a co nejlépe umíme, uskutečnit vlastní cíle a přání a vést šťastný a smysluplný život.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Noxi
Originální název:

Die Bären strategie, in der Ruhe liegt die Kraft , 2005


více info...

Přidat komentář

Kikulka97
08.04.2023 3 z 5

Zprvu to vypadalo jako skvělá bajka o plánování času. Když řeknu, že to zavržil test bez klíče (anebo mé vydání/výtisk) ho nemělo, asi tak nějak obsáhnu celou knížku.
Původní myšlenka skvělá, bajkové pojetí na jedničku. První záashy medvědů do života zvířat zajímavé, ale pak to jde z kopce. Autor si to patrně zapomněl promyslet a podle toho to dopadlo. Přišlo mi to tam pak najednou bez struktury, zmatené, chaotické...a pak najednou byli všichni na správné cestě. Kdyby si to autor nechal ještě chvilku uležet, myslím, že by to bylo hodno 5 hvězd. Takhle stěží průměr. Ale je to škoda, protože ty typologie jsou skvělý tah!

kob
04.10.2020 3 z 5

Milé, ale nemyslím, že bych se dozvěděla něco nového.


JancaMia
23.04.2020 5 z 5

moje nejoblíbenější motivační knížka :)

HiNataLi
18.10.2013 5 z 5

Tato knížka je zajímavým způsobem, jak člověku ukázat, že ne vždycky je jeho zacházení s časem ideální. Žijeme v uspěchané době, a nedostatek času na různé úkoly na nás vytváří nátlak a stres. Medvědi ale vědí, jak si s tímto problémem poradit, a proto se s vámi o svá moudra chtějí podělit. Skvělá knížka. :)

Danafantom
24.03.2012 5 z 5

Obsahem knihy je poměrně krátká bajka o zvířátkách, v jejichž chování se jistě každý pozná. Na konci knížky je test, kterým se ujistíte, pokud vás to tak jako mě netrklo už při čtení bajky, strategie kterého zvířete je vám nejbližší, a následují rady, jak v životě lépe naložit s časem, abychom si ho více užili. Nejdříve jsem se obávala "nalejvárny", ale v závěru musím říct, že mi to docela pomohlo srovnat si některé věci v hlavě, tak dávám plný počet bodů.
P.S. Jsem liška :-)

Autorovy další knížky

Lothar Seiwert
německá, 1952
2006  80%Zjednodušte si život
2006  74%Medvědi - ti vědí: Medvědí strategie, aneb, V klidu je síla
2011  76%Jak sladit práci a osobní život
1995  100%Čas jsou peníze
2014  70%Jak si zorganizovat čas

Kniha Medvědi - ti vědí: Medvědí strategie, aneb, V klidu je síla je v

Přečtených14x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce13x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x