Max Helsing a třináctá kletba

Max Helsing a třináctá kletba https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413126/bmid_max-helsing-a-trinacta-kletba-u4x-413126.jpg 4 3 2

Na první pohled je Max úplně obyčejný školák. V noci však odhodlaně bojuje s příšerami všeho druhu. Neobvyklý dárek v podobě upíří kletby je ale velkým soustem i pro něj: čas neúprosně utíká, a pokud spolu s nejlepší kamarádkou Syd, počítačovým géniem Wingem, nejpodivnějším psem na světě a spřátelenými monstry nestihne zlomit prokletí zákeřného Vendemeiera, bude to znamenat konec nejen pro něj, ale i pro celý svět! Strhující hororové dobrodružství nabité napětím od začátku do konce, které se právem stalo světovým bestsellerem, otevírá fantastický svět Maxe Helsinga.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Fantasy , Pro děti a mládež

Vydáno: , CPress
Originální název:

Max Helsing and the Thirteenth Curse


více info...

Přidat komentář

Atlantis
31.12.2019 4 z 5

Milé překvapení. Na Maxe Helsinga jsem narazil úplnou náhodou, tady na databázi jej nikdo nečetl, nehodnotil, a tak jsem netušil, s čím budu mít tu čest. A jak říkám, jsem mile překvapen.
Max Helsing a třináctá kletba sleduje relativně klasickou formulku ala Harry Potter nebo Percy Jackson, kdy sledujeme dospívajícího kluka, který musí fungovat v nadpřirozeném světě. S jedním velkým rozdílem - Helsing nezačíná od začátku. Už když se s ním poprvé setkáváme, ví, jak se ve svém světě chovat, pohybovat a bojovat. A tak nečtete jen další origin, ale spíše už rozvoj postavy.
Velkým kladem jsou i rozhovory postav, které vyznívají organicky a zábavně.

annes
27.09.2019

Strana 60 a stále nic :-/ Námět mě velmi upoutal i stránky s příšerkami a popisky. ALE to jaksi zdlouhavopopisně zvláštní. Čtivost je pro u mě zatím skoro na bodu mrazu. Knihu odkládám a uvidíme jestli se někdy zase vrátím..


Autorovy knížky

Curtis Jobling
britská, 1972
2019  73%Max Helsing a třináctá kletba

Kniha Max Helsing a třináctá kletba je v

Přečtených3x
Knihotéce3x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x