Maska Matky bouří

Maska Matky bouří https://www.databazeknih.cz/img/books/88_/88874/maska-matky-bouri-88874.jpg 4 10 4

Pokud by se o někom dalo říct, že má lehký život, určitě to není archeoložka Veronika Coleridgeová.Její otec těžce onemocněl a Veronika sama je téměř úplně hluchá a při nehodě, která ji připravila o sluch, přišla o nenarozené dítě i manžela.Matka jí zemřela už dávno a teprve teď se dovídá, že její smrt nemusela být nešťastná náhoda.S úžasem naslouchá svému otci, který se po letech poprvé zmíní o masce Matky bouří, nepředstavitelně vzácném artefaktu, náboženském symbolu nenávratně ztracené civilizace, po němž jeho žena zběsile pátrala. A tak se do kanceláře Dugana Callaghera, svérázného podnikatele, který vozí turisty na moře, jednoho dne dostaví energická mladá dáma a chce si pronajmout loď. Duganovi se nápad nelíbí a nelíbí se mu ani Veronika. Obchod je ale obchod a tak se nakonec přece jen dohodnou. Problém je v tom, že po prastaré masce netouží jen Veronika. Ve hře je pár bezohledných lumpů, pro něž mají peníze a zlato větší cenu než lidské životy.Dávný příběh ztroskotání lodi plné zlata začíná být stále záhadnější a nebezpečnější...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Dobrodružné , Romány

Vydáno: , Columbus (ČR)
Originální název:

When I Wake , 2000


více info...

Přidat komentář

KáťaM.
25.09.2022 4 z 5

Milá oddechovka, přesně víte, co dostanete, líbilo se mi zakončení, které nepůsobilo kýčovitě. Moc se mi líbilo vyprávění z oblasti archeologie a moře, moc pěkné spojení, které Vás unese jinam.

medvedice3
08.01.2017 5 z 5

Napínavé, čtivé, oddychové.


ina77
31.03.2012 3 z 5

Jasná oddychovka.Děj má spád a vše dobře dopadne.Já si u knihy odpočinula a mohu jenom doporučit!

danyda
09.11.2011 3 z 5

Zajímavý román pro milovníky romanťáků a dobrodružství. Hlavní hrdinka je hluchá, ale jinak kočka, hlavní hrdina má kuráž a svaly čokoládku. Všechno nakonec zvládnou a přes všechno se přenesou. Pro chvíle relaxu fajn knížka.

Štítky knihy

moře a oceány archeologové masky hluchota

Autorovy další knížky

Rachel Lee
americká
2001  79%Noční můra
2000  70%Před usnutím
2002  82%Maska Matky bouří

Kniha Maska Matky bouří je v

Přečtených17x
Doporučených2x
Knihotéce11x
Chystám se číst3x