Mapa duše / Mapa života: Tak pravil Vladimír Kafka

Mapa duše / Mapa života: Tak pravil Vladimír Kafka https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408837/bmid_mapa-duse-mapa-zivota-tak-pravil-vl-Qdb-408837.jpg 4 11 4

Vladimír Kafka proslul svojí jedinečnou psychoterapeutickou praxí a také HOSTINAMI s Jaroslavem Duškem. Jeho předchozí knihy ŽIVOT NAŽIVO a ATELIÉR ŽIVOTA se staly bestsellery. Díky různým okolnostem vkročil do zcela jiného vnímání a prožívání života i smrti – a vzájemný dialog protikladů bytí ho doprovázel vrcholem jeho života. Právě z této etapy pochází jeho aforismy a živá slova ucelená v této knize. Podávají svědectví o životě, jeho zákonitostech, pravdě, kráse, samotě, lásce, strachu, smrti, nemocech a mnoha dalších okolnostech našeho bytí. Kniha vás navede k vlastnímu poznání života a umožní vám nahlédnout jeho křišťálovou posvátnost i čistou lásku, které jsme všichni součástí.... celý text

Přidat komentář

evien
06.04.2022 5 z 5

Knihu mám, dá se říci, jako orákulum, průvodce a podporu. Někdy mě z nenadání vezme nutkání ji otevřít. Představím si, kde na stránce budu číst a pak otevřu podle pocitu v prstech. Pokaždé mě dostane, jak to zapadne do mé aktuální situace..
Doporučuji a děkuji Vladimírovi a Ireně za jeho knihy :)
"Jistý negativní vliv na náš život má naše nepoučitelnost." (z knihy)

Elea
06.05.2021 5 z 5

Kniha plná nádherných úvah a myšlenek, vybízí k dalšímu přemýšlení.


RenataP
12.05.2020

Jednoduchá útlá knížka plná drobných moudrostí a citací, která ve svém výsledku je přesně tím, co je život sám. Drobné nahlédnutí, leč velmi hluboké, za oponu našich životů. Jak velká je síla jednoduchý, vyřčených slov – snad nemůže tato kniha dokazovat lépe.

Terezk-a
10.03.2020 5 z 5

Moc hezká kniha plná okouzlujících životních mouder, citátů a myšlenek. Knihu mohu jen a jen doporučit. Každý si v knize najde to své a sám pro sebe odpoví na mnoho otázek.

Autoři knihy

Vladimír Kafka
česká, 1963 - 2018
Irena Nováková Kafková (p)
česká, 1973

Kniha Mapa duše / Mapa života: Tak pravil Vladimír Kafka je v

Právě čtených2x
Přečtených11x
Doporučených3x
Knihotéce9x
Chystám se číst18x
Chci si koupit13x