Manželství naslepo

Manželství naslepo https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/309150/bmid_manzelstvi-naslepo-mfK-309150.jpg 4 11 3

Manželství série

< 2. díl

Uběhlo pár týdnů, než si přes veškeré peripetie, které jejich začátky provázely, dokázali Gabrielle s Cameronem navzájem říci, co k sobě cítí. Pak přišla nehoda a ve vteřině se vše změnilo. Od okamžiku, kdy se Gabrielle Fullerová probouzí v nemocnici, začínají se na ni valit problémy ze všech stran. Jejího budoucího manžela čeká po úrazu hlavy operace, jejíž výsledek je nejistý. Naneštěstí se záhy ukazuje, že v důsledku prodělaného úrazu u Camerona došlo k retrográdní amnézii. Pan Dokonalý si na svou vyvolenou nevzpomíná. Oba se snaží s nastalou situací poprat, ale není to snadné. Když se pak těsně před plánovanou svatbou objevují na scéně bývalá milenka s dítětem, zákeřný nevlastní bratr Parker a v neposlední řadě Gabriellin povedený otec, začíná být jasné, že nic nepůjde hladce a podle plánu…... celý text

Přidat komentář

Mermaida
13.02.2020 3 z 5

Pokračování osudového setkání Gabrielle s Cameronem mě celkem bavil, i když o něco méně než první díl Manželství na úvěr. Bylo jasné, jak příběh dopadne, i přes veškeré útrapy, které tento pár provázly. Takové "klišé" četní. Nenudilo, ale ani neohromilo.

alnahu
01.09.2017 3 z 5

Příběh Gabriell Fullerové, která se zamiluje do muže s tělem antického boha ,perfektní vizáží a vysokým sebevědomím, což samozřejmě nebylo zadarmo. Příběh se četl dobře ,ale čekala jsem spíš román z českého prostředí.


zdehan
25.12.2016 4 z 5

Kniha se dobře četla taková oddechovka

Autorovy další knížky

2016  82%Manželství naslepo
2015  71%Manželství na úvěr

Kniha Manželství naslepo je v

Přečtených15x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x
Chystám se číst12x
Chci si koupit12x