Manifest mladej ženy

Manifest mladej ženy https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463654/bmid_manifest-mladej-zeny-T79-463654.jpg 3 6 3

Poeticko-esejistická kniha odpovedá na more otázok, ktorým čelí žena, ktorá v istom veku nemá partnera, vlastnú rodinu, kariéru či dieťa. Autorka svojim vlastným príbehom inšpiruje čitateľky k tomu, aby sa uvoľnili, oslobodili a boli verné samy sebe. Kniha pre všetky ženy, ktoré hľadajú únik od očakávaní spoločnosti a to tak, že si vytvoria vlastné očakávania, hodnoty a pravidlá, s ktorými je radosť súznieť.... celý text

Přidat komentář

Pasadenka
15.10.2022 4 z 5

Autorka napsala knihu, co dlouho chtěla. Kniha je to celkem krátká a připadá mi, že je to takový myšlenkový kompilát jiných knih, které autorka přečetla a oslovili ji. A nevím, jak to celé hodnotit. Pro toho, kdo čte, třeba i knihy čtené autorkou tam nic jiného není. Blogerský kompilát, který potěší fanoušky a naplní mladé slečny. Nicméně, to se dalo čekat a tudíž si knížka 4 hvězdičky zaslouží, protože je přesně taková, jak se jevila. :)

evindel
17.02.2021 4 z 5

Pekná knižka, ktorá pohladí dušu - od grafického spracovania, cez úvahy až po poetické ukončenia kapitol. Priala by som si, aby tých esejí bolo viac. Autorka vychádza z vlastných skúseností a netvári sa, že vie odpovede na všetko. Kniha určená mladej žene, ktorá chce poznať samu seba.


Katarína394
15.02.2021 5 z 5

Ďakujem, že si napísala niečo tak skvelé. Niečo tak bežné a zároveň nevyslovené. Knihu odporúčam všetkým ženám, ktoré chcú nahliadnuť viac do seba skrze autorkine príbehy, úvahy a verše. Zaujal ma netypický žáner, ktorý sa ťažko definuje, ale o to lepšie číta. Sklamalo ma jedine to, že kniha tak rýchlo ubehla až som bola na konci a chcela pokračovať v čítaní. Teším sa na ďalšie dielo.

Autorovy knížky

2020  63%Manifest mladej ženy

Kniha Manifest mladej ženy je v

Přečtených8x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x