Mandle: erotický příběh muslimské ženy

Mandle: erotický příběh muslimské ženy https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48242/mandle-eroticky-pribeh-muslimske-zeny-48242.jpg 2 20 5

Erotický příběh muslimské ženy Tato kniha je šok. Jde o zbeletrizovaný životopis z pera arabské muslimské autorky, která se jako první odvážila překročit sexuální tabu (skrývá se proto pod pseudonymem - Nadžma znamená hvězda). Nejsou to jen velice odvážné erotické pasáže, které vzbuzují čtenářskou pozornost v příběhu mladičké Badry, násilně provdané a prchající před ponižováním do náruče jiného muže, úspěšného lékaře. Jeho volné názory a mravy se po období nádherné lásky sice mění v perverzi, ale kouzlo jeho osobnosti navždy ovlivnilo další hrdinčin život. Síla textu je ve skutečném svědectví o vzpouře proti tradici diktované muži a udržované krutostí žen vůči sobě samým.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Biografie a memoáry

Vydáno: , Brána
Originální název:

L’amande , 2004


více info...

Přidat komentář

Jája92
27.01.2018 2 z 5

Jedna z knih , u které jsem cítila naprosté znechucení. Jsem ráda, že jsem si knihu pouze půjčila v knihovně, leč nezaujala a zase hezky rychle jsem ji vrátila zpět.

micha-ella
01.09.2017 odpad!

NE! Tohle ne. Knížku jsem odložila naprosto znechucená.


kenedu
13.07.2016 1 z 5

Zvláštní kniha, připadá mi to pouze jako výmysly autorky. Pobýval jsem dost dlouho v arabských zemích a vím, že ženy jsou tam velice zdrženlivé. Tuhle knihu bych moc nedoporučoval.

mejca88
29.08.2014 odpad!

Absolutne o nicem. Skakani z minulosti do pritomnosti. Nudne, nezazivne, par popisovani sexu slovy: "cica, zahradka, kocicka, klin, ud, sulin ...." ..., nic hrozneho ale absolutne me to nebavilo. Nema to zadnou souvislost, na co si spisovatelka vzpomnela, to napsala. Nutila jsem se s nudou docist knizku, neb jsem ji koupila. Vyhozene penize. Nedoporucuji!

bubo bubo
02.05.2013

Je to fakt sok. Nejsem sice puritanka, ale neco tak hnusnyho jsem vzdala po par strankach. Po trech mesicich jsem si rekla co kdyz to ma nejakou skrytou pointu a nejak jsem to docetla. Potvrdilo to muj prvni dojem, za me je to otpad. Staci k spisovatelstvi byt muslimska zena ktera porusi tabu a promluvi o sexu? A kdyz uz, tak to povidani o sexu nemusi byt jak z pornocasopisu. Asi tak.

Autorovy další knížky

Nedjma
marocká
2005  37%Mandle: erotický příběh muslimské ženy
2010  44%Cesta smyslnosti

Kniha Mandle: erotický příběh muslimské ženy je v

Přečtených30x
Knihotéce27x
Chystám se číst5x
Chci si koupit4x