Malum – část první

Malum – část první https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426435/bmid_malum-cast-prvni-qI1-426435.jpg 4 413 67

Elitní klub králů série

< 4. díl >

"Láska je divoká, láska je slepá, pro ty dva je možná navždy ukrytá…" Kdysi dávno žila dívka v oprýskaném karavanu a jednoho dne se propadla do světa Elitního klubu králů. Byla vtažena do temného víru lží, nenávisti a falše, ale také peněz, pompéznosti a moci. Jenže spoustu věcí ta dívka netušila, měla je teprve zjistit a odhalit tajemství, jež před ní byla skryta. Ta tajemství strážili mladíci, kteří roztrhají její svět na kusy a rozdrtí ho na prach… Nate Riverside-Malum je král, ovšem i Tillie se do tohoto světa narodila, opomíjená z rozhodnutí své matky. V jejích očích nezáří hvězdy, zuří v nich však oheň a ten je možná všechny spálí. Všechno, co si Tillie myslela, že ví, je smyšlená verze pravdy. A Nate je ten, o němž si holky mezi sebou šeptají a jehož iniciály vyrývají do zad. Její příběh není jako ostatní, protože její příběh je po smrti.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Malum: Part 1 , 2019


více info...

Přidat komentář

Vaiolet
31.01.2024 5 z 5

Konečně jsme se přenesli přes Madshop a je to fakt znát. Jakoby se autorka oklepala a žačala úplně znovu, ten posun je tam znát.
Nate a Tillie. Pane bože. Tenhle příběh mě donutil prožít snad všechny existující emoce. Mezi hlavními postavami to funguje, je tu chemie (která mi u Madshop občas chyběla). Autorka nám servíruje jeden zvrat za druhým, příběh graduje a na konci vybuchne jak časovaná bomba.
Nechci toho prozradit moc, ale doporučuji v sérii pokračovat.

KajinaH722
27.12.2023 5 z 5

Já Amo prostě miluju. Opět napínavý děj, kdy vás nutí číst dál a dál. Překvapila mě bolestná ztráta, která nastala,ale u této autorky mě už nic nepřekvapí. Je to opět plný zvratu, ztráty, emocí, napětí a chemie, která nevymizí.
" Dalas mi život. A pak jsi mi ho vyrvala jako zatracená smrtka"


miloslava3256
01.08.2023 5 z 5

(SPOILER) Tato serie, páni! Toto je jedna velká jízda, brutální jízda. Autorka se nebojí ničeho, vyjadřuji se rovnou k celé sérii.

Drsné prostředí mafie, tajemství, hodně tajemství, až si říkáte, zda v knize není opravdu nějaké nadpřirozeno. Sex, drogy, násilí a další tajemství, fakt síla a ne pro každého. Styl psaní, kdy čtete současnost, do toho střípky minulosti a vzpomínky ještě jiné osoby z dalšího období.

Nejvíce se mi líbila kniha kolem Bishopa a Madison, a pak Brantley a Saint. První kniha Nate mi přišla, že se ze začátku táhne, ale pak už se to rozjelo. Zajímavý krutý momenty v každém příběhu, je to něco, co vás dostane do kolen!

Jen poslední díl mi přišel už docela "sladký", tam už nebylo tolik krutosti, ale řekla bych, že je to taková sladká tečka na závěr.

AkiB
16.05.2023 3 z 5

Musím říct, že čtvrtý díl se mi líbil o poznání méně než předchozí tři knihy. Už jsem se musela do čtení docela nutit a mezitím, co jsem četla tento díl, jsem přečetla ještě dvě jiné knihy v domnění, že jen potřebuju chvilku pauzu od této série. A protože nemám ráda nedočítat knihy, tak jsem se kousla a vydržela to.
Co bych dále chtěla říct, je to, že mě docela zaujala poznámka na začátku knihy - bylo to varování od autorky, že v knize najdeme scénu, která je "nejenže drsná, nýbrž také znepokojivá a reálná". Autorka scénu "ztlumila, co nejvíc to šlo" a vložila před ní "několik varovných signálů", abychom poznali, kam příběh dále míří a měli možnost tuto scénu přeskočit. Ale! Já jsem vůbec nepochopila (nebo nepoznala?), o kterou scénu v knize se jednalo a jsem z toho trochu zmatená. Nebo šlo ze strany autorky o něco jako clickbait? :)


Bolest ze ztráty nejdůležitějšího člověka v mém životě vytvořila tak ponurou temnotu, že se v ní všechno ostatní ztrácí.

Dalas mi život. A pak jsi mi ho vyrvala jako zatracená smrtka.

Jsem neklidná.
Připadám si ztracená.
Ale především se necítím jako já.

Ewe291
11.05.2023 4 z 5

Ja som dokonale stratena a mam len jednu jedinu otazku "To bolo co?!" Vazne stratila som sa v tom vsetkom uplne ale ze uplne dokonale. Dokonca som aj plakala aj ked autorka upozornila, ze to bude sila necakala som, ze az taka sila to bude. Aj tak ostalo kopec otazok bez odpovedi ale .... Pokracujem dalej a som zvedava a znova sa mi potvrdilo, ze prosto musim citat s urcitym nadhladom

Arlienen
30.03.2023 3 z 5

Amo v této knize změnila hlavní dvojici. Byla psaná z pohledu Tillie a Natea. Samozřejmě prostor dostane i Bishop, Madison a ostatní králové. Byla jsem ráda, že jsem měla možnost přečíst si kapitoly z pohledu Tillie, přece jen se v předchozích knihách objevila jen krátce. Z Tillie se stala matkou, ale nepřipadalo mi, že se tak i chová. Nelíbilo se mi, že pije a co ty drogy? Stejně tak jsem nechápala, co se děje s Madison. Snažila se Tillie něco říct a nikdy k tomu nedošlo. Tate mi vyloženě lezla na nervy.

Kniholapka
10.03.2023 5 z 5

Stále tolik otázek a nezodpovězených tajemství....Rivalové a přesto spojenci. To je přesně ono. tahle autorka prostě umí a nedovedu si představit kam až nás její příběh zavede...

Ann98
02.02.2023 5 z 5

Ano, ano, třikrát ano. Tohle je prostě ono. Moje dvě nejoblíbenější postavy proti sobě, ale zároveň spolu spojeni jedním človíčkem.
Miluju dvojici Tillie a Nate. Jasně, Nate se zpočátku k Tillii choval jako jakýkoliv z králů ke své holce. Ale.. Prostě ti dva mají něco, co nikdo jiný nemá. Mám obrovskou radost, že zde dostává více prostoru Brantley. Najednou z postavy, u které jsem si myslela, že mi v životě nesedne, se stává jedna z mých nejoblíbenějších.
Příběh je hodně krutý, jakože hodně. To co se stalo oběma hlavním hrdinům je síla. Něco, co mi vhání slzy do očí ještě teď. I když na začátku autorka varuje, na toto jsem rozhodně nebyla připravená.
Připadá mi, jakoby autorka přitvrdila. Tento díl mi přijde ještě víc temnější a děsivější než předchozí tři. I když příběh prakticky navazuje tam, kde skončil třetí, s klidem se tento díl dá číst jako samostatný. Předchozích dílů není třeba, což velmi oceňuji.
Konce autorka umí. Kniha končí klasicky šokem, takže další díl je prakticky nutný.

Jenny46
03.01.2023 5 z 5

Teda obálka je úžasná jde cítit z toho opět tajemství a já mám v hlavě zase zmatek...
Pokračování super

Dela90
17.10.2022 4 z 5

(SPOILER) Nenávist, lži, faleš, prachy, moc a spoustu tajemství to je elitní klub králů, kterého je součástí i Nate Riverside-Malum. Kromě toho, má teď dceru s ženou, ktero nenávidí, ale taky ho ničí. Protože k ní pořád cítí touhu. Tillie má šíleně temné dětství, a teď je navíc matka. Musí se o svou holčičku postarat. A pak je tu Nate, její otec.
Dokážou spolu stát po boku, aniž by se pozabíjeli? A co všechno ještě vypluje z řad králů na povrch?

Už se mi zatraceně dlouhou dobu nestalo, abych při čtení knížky cítila tolik emocí, jako u Maluma. Z jedné strany jsem byla doslova znechucená, jak se k Tillie chovali. Z druhé strany jsem tu knížku milovala, protože se touha je zase svedla dohromady, byli rodina. A pak bum, všechno bylo jinak. Brečela jsem, protože tohle si žádný rodič nezaslouží. Vytočená jsem byla díky Maddi, která se chovala jako naprostá koza - neskutečně mě její chování štvalo a drogy, jako fakt? Chvílemi jsem měla pocit, že je to úplně někdo jiný. Pak ty tajemství, které pořád a pořád vyplouvají na povrch a já prostě koukám s otevřenou pusou, jak to do sebe zapadá, jako jednotlivé dílky puzzle. Z Perdity a celého závěru knížky jsem totálně rozladěná a musela jsem pár dní počkat, než jsem byla vůbec schopná něco sepsat.
Je to prostě zvrácenost podle Amo a já fakt doufám, že ….?!

punkgirl97
30.09.2022 4 z 5

Tenhle svět miluju. Naprostá dokonalost opět. Pokračování Naslouchače je opět napínavé, nabité novými informacemi, ale i vzájemné propojenosti.

Ilan poznává svět pětadvacítky, jak se dívají na sklenaře a celkově poznává minulost, nejen Pařížskou horečku, co se vlastně stalo a kdo všechno ji tam zažil. Nejvíce se dozvídá v místě zvané LAPOD, což vám nebudu spoilerovat, ale bylo to opravdu hustý. Ilan se zdokonaluje ve svém oboru.

Zvuk Velonu mi trochu připomněl Nimbus, protože funguje na stejný princip.

Přes všechny informace, které se dozvídáme miluju nejvíc Vargase a Kapitána.

Ke konci knihy se toho děje opět hrozně moc. A samotný konec knihy vás hrozně naláká na pokračování.

3,75/5

vlkove
20.07.2022 4 z 5

Rozhodně to bylo mnohem lepší než předchozí díl série. Prostě taková klasická Amo Jones, hodně erotiky, hodně tajemství a pořád a pořád dokola.
Začátek byl hodně pomalý a některým náležitostem příběhu jsem úplně nevěřila, ale nějak se s tím smířím.
Je to prostě takové čtení, kdy když znáte autorku, tak už se ani nedivíte a jen čtete dál a čekáte co zase autorka dá dohromady.
Knihu bych přirovnala k prvnímu a druhému dílu série, kdy děj je zašmodrchaný ale ještě to částečně dává smysl. I když předpokládám, že když někdo čte tuto sérii, tak se moc na smysluplnost nezaměřuje.

CiaKawlone
02.07.2022 4 z 5

Noo tak to zase byla věc. Velkou část knihy jsem si říkala, co to zase je a proč nás autorka provádí slepými uličkami. Vypadalo to dost dlouho spíš jako "úvod" a nějaké to vsazení do děje. Autorka zkrátka píše dobře. Dobře vykresluje jak charaktery, tak vizuální stránku věci. Příběh jako takový mě zhltnul přesto mám pocit, že předešlý díl byl lepší. Je to možná tím rozuzlením. Uvidíme co přinese další díl, potažmo díly.

rimmon
05.05.2022 1 z 5

(SPOILER) Tak já upřímně nevím co si mám myslet.
Celá tahle knižní série mě bavila je to takový oddychový čtení.
Ale od třetího dílu už mi to přijde celý na hlavu.
Tenhle čtvrtý díl už čtu jen z povinnosti ale hodně mi vadí vyměněná hlavní postava, sexuální scény už mi tu přijdou uměle natlačené do děje a hlavně ten nesmysl po smrti dítěte hned sex.
Na začátku autorka upozorní na drsnou scénu ale nic drsného na tomhle díle opravdu není.
Přijde mi to jako vykrádačka prvního dílu protože zase je tady tajemna kniha, zase je tady dítě co se musi schovávat a zase je hlavní hrdinka zamilovaná do krále.
Tohle už známe ze stříbrné labutě.
To co mu hodně vadí je že každá kapitola podobně jako ve třetím díle už má název podle toho o kom je.
Sex, drogy a šukačka na terase mi přišla jako nejvíc nepravděpodobná scéna z cele knížky.
Děj má spád, nesedí tu časové údaje a už se ani neřeší jak se dostali na ostrov.
Celá knížka už mi přijde jen jako umělé natahování děje a místy mě ani nebavilo ji číst.
Celou sérii samozřejmě dočtu protože by mi nedalo spát že jsem to aspoň nezkusila ale tenhle díl mě opravdu zklamal.

Lavina
01.05.2022 4 z 5

Právě dotčeno. Za mě klasicky šílená jízda, prostě od Amo. Upozornění na začátku mě trochu zmatlo, čekala jsem všechno možné, ale to co se stalo fakt ne...Jinak super kniha

AndyYoggy
25.04.2022 1 z 5

To byl zase "zážitek"... Ani nevím kde mám začít. Nejprve výměna hlavní hrdinky. Tillie mi jako hlavní postava vůbec neseděla. Já sama jsem tedy nerodila, ale myslím si, že po porodu by se měl dodržovat sexuální půst ne? Ale to Tillie ne "Jen mě ošukejte všichni, já jsem Tillie a mám to u pr.." Autorka dle mého názoru nikdy dítě neměla, jinak by si totiž silné tahání za bradavky odpustila, protože prostě laktace..
Dále také musím zmínit varování na začátku knihy. Čekala jsem ledacos, ale ničeho se vlastně nedočkala. Dost pravděpodobné však je, že jsem po předchozích dílech už tak otupělá, že to ani nedokážu vnímat.
Shrnuto podtrženo, tento "skvost" nikomu nedoporučuji. Já to čtu nejspíše v zájmu sebedegradace. No... zbývá jen poslední kniha a vrátím se ke svému milovanému Kingovi.

Luigi1
29.03.2022 4 z 5

Svérázný rukopis Amo.Zde je vše sex,drogy,važdy,násilí a zvrhlé hrátky.Nevím,ale mám výhradu k sexualní mašině Tilii.Je možné,žejsem nedávl asi pozor,ale co po porodním pohlavním styku,je vžito šest neděl a aby ji Nate tahal za bradavky a žádné mléko.Jestlí mi stránky o tomto problému unikli tak se Amo omlouvám.

speciale88
09.03.2022 5 z 5

Celá série byla velice ctiva oddechovka. Z počátku sem nevěřila ze mě to zaujme natolik abych odkoupila další díly, ale nakonec sem je musela mít.

Knihom_olka_
03.01.2022 4 z 5

Dávám 4,5 ⭐
Když jsem dočetla Šepot mrtvých, musela jsem si dát od Amo pauzu. A teď když jsem se vrátila k "pátému" dílu, jsem za ni byla ráda.
Amo naprosto zbožňuju, její knihy jsou plné akce, zvratů a... Ehm, asi víte co myslím. A tak to bylo i u Maluma. Příběh Tillie a Natea jsem hltala očima, přesto mám prozatím blíž k Madison a Bishopovi.
Celý děj je jako vždy skvěle promyšlený. Chvílemi se mi chtělo brečet a jindy zase smát.
Její knihy bych přirovnala k horské dráze, protože tak to je. Užíváte si to, chvíli se vám chce zvracet, chvíli křičet, ale skončí to tak rychle, že to chcete znova. Takže tak je to i s Malumem.
Pokud milujete Amo stejně jako já, tak prostě nemůžete být zklamání.
Půl hvězdy si nechávám jako rezervu na další díl, který upřímně nevím, kdy si přečtu, jelikož mě autorka tímto dílem zabila a zase oživila.

badliar_id
24.12.2021 4 z 5

"You find three types of love in your lifetime. The first will show you all that you did wrong. The second will show you how you should be loved, but the third will show you what it feels like to die while still being alive."

***
Amo jsem četla naposledy v létě a byla to pěkná jízda. Její knihy jsou naprosto šílený, ale nějakým zvráceným způsobem mě baví :D..
Takže jsem se pustila do dalšího dílu Elitních králů. Tahle série je plná šíleností a zvráceností, ale něco na ní je.
Tenhle díl byl tedy nářez. Cítila jsem se naštvaně, zmateně a hlavně smutně.
Natea jsem v předchozích dílech měla ráda a stále mám, ale občas mě tady vážně štval a měla jsem chuť mu jednu vrazit. Momentálně mám k němu hate-love vztah..
Tillie je zajímavá postava a obdivuju jí, že se ze všeho ještě nesložila, protože já bych to asi nezvládla.. Těším se na ní v dalším pokračování..
Madison byla úplně mimo. Jindy nabitá energií a sebevědomím, tady byla jak tělo bez duše. Díky editům a tiktokům vím o co jde (tak trochu), ale stejně se bojím až to budu číst..
BranBran mě zajímá čím dál tím více.. A jestli u nás nebudou přeloženy jeho knihy, tak budu velice naštvaná. Sice není problém si to přečíst v ajině, ale byla bych raději kdyby se knihy přeložily..
Četlo se to rychle a dobře, v tomhle je Amo skvělá. Plusové body za krátké kapitoly!!
Já jsem si knihu užila, i když jsem byla tedy většinu času dost zmatená (zase) :D..
Čtěte to na vlastní nebezpečí, protože kniha je plná šíleností a zvráceností. Od Amo nečekejte žádnou hezkou a roztomilou romantiku. Slabší čtyři hvězdičky za neustále dělení se a podvádění mezi hlavními páry..

Autorovy další knížky

Amo Jones
novozélandská, 1988
2018  73%Stříbrná labuť
2018  77%Polámaná loutka
2018  76%Šepot mrtvých
2019  72%Koruna nenávisti
2019  85%Malum – část první

Kniha Malum – část první je v

Právě čtených8x
Přečtených554x
Čtenářské výzvě15x
Doporučených28x
Knihotéce309x
Chystám se číst163x
Chci si koupit39x
dalších seznamech9x