Malovaná příroda: Barvy krajiny

Malovaná příroda: Barvy krajiny https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457209/bmid_malovana-priroda-barvy-krajiny-uAO-457209.jpg 5 13 4

Každou krajinu v celém široširém světě vymalovala příroda jedinečnou paletou barev. Mrazivá polární krajina se třpytí modrobílými tóny, džungle divoce tančí v barvách tropického ovoce a travnatá savana se tiše halí do béžové a khaki. Vydej se s námi na procházku dalekými kraji a poznávej barvy, které jsou s nimi spojené. V naší knize je budeš mít jako na dlani! Po celou dobu této dobrodružně-poetické výpravy tě budou doprovázet všelijaké zvuky, chutě a vůně. Slyšíš to bahno, které si tiše bublá přímo uprostřed rašeliniště? A cítíš slunce na poušti, jak rozpaluje každý kamínek? Honem se utíkej zchladit k oceánu! A po procházce, až budeš chtít, můžeš se naučit sladit barvy dohromady stejně harmonicky, jako to umí sama příroda.... celý text

Přidat komentář

Kikulka97
14.02.2024 3 z 5

Krásné ilustrace, jen ten text mi přijde tak trochu náhodný.

Kudlanka03
12.06.2023 5 z 5

Tuto sérii knih miluju nejen já, ale i moji synové. Otevírá to nová témata, krásně se na to kouká a můžeme si díky tomu vymýšlet nové příběhy a knihy kombinovat. Většinou máme otevřené všechny 3 a do toho i naše zvířátka a už to jede.
Za knihu děkuji Albatrosmedia, knihu jsem si vybrala v rámci spolupráce.


lena.o.knihach
01.05.2023 5 z 5

V edici Malovaná příroda najdete tři knihy, které vás už na první pohled uchvátí. Akvarelové barvy vzala do ruky ilustrátorka Magda Konečná, kterou můžete znát jako @divoka.tuzka

Ve dvou knihách jsou pojmenované odstíny barev a ve třetí jsou vyjmenované tvary a vzory. Není tam mnoho textu, ale i tak nějaký čas zaberou, protože si stále dokola musíte prohlížet nádherné ilustrace, kterými jsou jednotlivé dvoustrany zaplněné.

Edice je určena pro čtenáře od 6 let, ale věřím, že ať už je čtenář malý či velký, rád se vydá do říše barev a tvarů celého světa.

BARVY KRAJINY čtenáře zavedou do všech zákoutí nejen na souši. Podíváte se na mořské dno, za polární kruh, do deštného pralesa a na další místa na Zemi.
Na konci je krátké povídání o barvách a jejich harmonii. Dozvíte se, k čemu slouží barevný kruh, jak k sobě barvy sladit a které barevné odstíny se hodí ke všemu.

#spoluprace #malovanapriroda @albatrosmedia @albatros_knihy @knihozem

Ditules
02.02.2021 5 z 5

Krásná knížka o přírodě, která je vhodná na společné čtení rodičů a menších dětí. Ilustrace jsou překrásné!

Kniha Malovaná příroda: Barvy krajiny je v

Přečtených12x
Knihotéce11x
Chystám se číst10x
Chci si koupit8x
dalších seznamech2x