Malá vítězství

Malá vítězství https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/362437/mala-vitezstvi-JxQ-362437.jpg 3 7 2

Neočekávané chvíle milosti Kolekce vybraných esejů o naději, radosti a milosti. Anne Lamott píše moudré eseje o víře, rodině a společenství svým originálním láskyplným přístupem. Její eseje jsou poselstvím naděje, která oslavuje triumf světla nad tmou v našich životech i srdcích. „Naše vítězství nad strádáním a bolestí se mohou zdát malá a nedůležitá,“ píše autorka, „ale naše vlastní životy a perspektivu mohou neskutečným způsobem změnit.“ Anne Lamott píše o odpuštění, obnově důvěry a transformaci duše. I v těch na první pohled bezvýchodných situacích se můžeme obrátit k lásce a i ve ztrátě lze nalézt radost Dojemné, veselé, upřímné i překvapivé příběhy v této knize jsou důkazem toho, že lidský duch je nezkrotný... celý text

Žánr:
Literatura světová , Fejetony, eseje

Vydáno: , Omega
Originální název:

Small Victories , 2014


více info...

Přidat komentář

kris.docekalova
25.06.2022 3 z 5

Když jsem si přečetla obálku, docela mě to zaujalo. Čekala jsem teda úplně něco jiného, takže mě styl psaní autorky trochu překvapil, ale vlastně to bylo něco zajímavého, něco s čím jsem se ještě nesetkala. Knihu provází hodně spirituálna a výrazné názory autorky, což mi ani jedno moc nevadilo. Kniha má předat jakýsi styl myšlení, nebo spíš myšlenku být vděční za to co máme a můžeme, ale zase nenechat si srát na hlavu.
Zajímavý čtení, který vám nechá nahlídnout do hlavy někomu trochu jinak smýšlejícímu.

medlovice
03.03.2020 3 z 5

Knížka má krásný nebesky modrý obal a nabízí povídky na různé témata zaměřené duchovně, o víře a naději o vztazích mezi lidmi. Možná hezký počin, ale moc mě nenadchla.


Autorovy další knížky

Anne Lamott
americká, 1954
2017  69%Malá vítězství
2017  40%Pomoc, Děkuji, Páni!
2005  45%Co dlužím synovi
2017  60%Jedno po druhom

Kniha Malá vítězství je v

Přečtených7x
Knihotéce8x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x