Nela a prokletá korunka

Nela a prokletá korunka https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422685/bmid_nela-a-prokleta-korunka-Ejp-422685.jpg 5 10 1

Malá baletka série

< 15. díl >

Nela dorazí do Země kouzel právě včas na křtiny Popelčiny dcerušky. Všichni hosté s sebou přinášejí dárky pro Perličku, jeden z nich však není tak nevinný, jak se na první pohled zdá! Když si Popelka zkusí překrásnou korunku zdobenou drahokamy, zničehonic se změní v dračici a začne sekýrovat své okolí.

Žánr:
Literatura světová , Fantasy , Pro děti a mládež

Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Magic Ballerina: Holly and the Magic Tiara , 2009


více info...

Přidat komentář

anna.zahy
24.02.2020 5 z 5

V Zemi kouzel řekl Bílý kocour Nele: "Jsem moc rád, že jsi přišla, Nelo. Právě oslavujeme křtiny Popelčiny dcery Perly."
"A proč tady jsem?" zeptala se Nela zvědavě. Nela se rozhlédla a všechno vypadalo v pořádku. Najednou přišla krásná dívka v bílých šatech. "Popelka!" vydechla Nela. Rozbalovaly se dárky pro Popelku a byla tam krásná korunka. Popelka si ji nasadila a najednou se chovala hrozně přísně. "Určitě v tom má prsty černokněžník z Labutího jezera," řekl Bílý kocour. Tak šli společně do hradu černokněžníka Rudovouse a tam našli dobrou vílu. Pak šli společně do hradu, zatančili tanec, Popelka odhodila korunku a začala se zase chovat mile. Korunka přistála na hlavě Rudovouse a ten se stal hodný.