Maitreya Buddha Sútra aneb Prázdnota... Matka Dědiců Nesmrtelnosti

Maitreya Buddha Sútra aneb Prázdnota... Matka Dědiců Nesmrtelnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479927/maitreya-buddha-sutra-aneb-prazdnot-fET-.png 4 9 8

Autor o této knize tvrdí, že je Poslední Sútrou tohoto věku, sestavenou jazykem dnešního světa tak, že jedno jediné její přečtení umožní bytosti, která se Upřímně Namáhá porozumět výkladu Učení Buddhy, Uskutečnit své vlastní Osvícení v tomto svém jediném životě bez předchozí duchovní praxe. „Nic z toho, co Pomíjí, nestojí za vaše utrpení, a protože vaše utrpení také Pomíjí, nestojí za vaše utrpení ani vaše utrpení.“ Lumír Láska... celý text

Přidat komentář

klarka.aiya
20.07.2023 5 z 5

Kniha Maitreya Buddha Sútra aneb PRÁZDNOTA...matka dědiců nesmrtelnosti napsaná Lumírem Láskou mi po přečtení změnila celý život, respektive můj pohled na něj, jeho vnímání, otevřela mé srdce dokořán a co hlavně - otevřela pro mne do té doby nevídanou dimenzi sebelásky, svobody, soucitu a odpuštění, jaké jsem do té doby nedokázala ani pojmenovat.
Přečtením Sútry se mi otevřela možnost začít milovat sebe sama, pochopit sebe, pochopit své rodiče, předky, ty, které nazýváme nepřáteli i ty, které nazýváme přáteli.
V jedné knize je uvedeno vše, co může pozorného čtenáře prací s informacemi v ní dovést k absolutnímu probuzení, probuzení ze spánku, k osvícení, k ukončení koloběhu zrození a smrti.
V mém životě se objevila Maitreya Buddha Sútra jako hvězda, která mi navždy změnila pohled na svět, díky které cítím, že žiji, díky které si mohu užívat každý čas a přitom zůstávat v srdci, chápat, odpouštět a už se nebrodit ve tmě, která mi svírala žaludek.
Díky laskavým slovům Buddhy, díky jeho soucitu, dokážu rozeznat světlo a uvědomila jsem si plnou zodpovědnost za každý svůj čin a za svůj život, který je nyní plně v mých rukách. Děkuji a nikdy děkovat nepřestanu.

BiyankaDharma
18.07.2023 5 z 5

Kdykoliv ji otevřu, vždy dostanu odpověď na otázku, kterou jsem si třeba i potichu kladla. Pořídila jsem ji ihned i dceři a rodičům, chci pro mé nejbližší to nejlepší, všechno vědění v kapesním formátu. Nosím knihu stále u sebe, dodává mi klid a pocit, že se nemusím ničeho bát, že mi vždy Buddha spravedlivě a s láskou poradí. Je to pro mě Bible Míru.
Přesně takového pana Prezidenta naší země bych si přála, jakým je prezidentský kandidát Lumír Láska Buddha Maitreya, autor knihy, která by mohla být mravní ústavou nejen v naší zemi a také by mohla být základním výukovým "návodem k sobě" úměrně věku dětem ve školách.
Děkuji za tento vzácný dokument
a že je již dostupný i v anglickém
a německém jazyce i pro mé přátele ve světě.
Přeji si, aby se každý o knize dozvěděl
a mohl z ní neomezeně čerpat.


Ana717
13.07.2023 5 z 5

Táto Sútra je sútrou Nového veku. Porozumieť môže každý, kto sa úprimne námaha, každý kto má ochotu investovať do seba a tým aj do ostatných sa prostredníctvom poznania obsiahnutého v tejto knihe môže stať držiteľom absolútneho poznania a tým aj majiteľom svojej karmy. Nech sú všetky bytosti šťastné a nájdu v sebe hlboký a stály pokoj cez porozumenie samého seba. Sútra je k tomu návodom.

MirkaU
29.06.2023 5 z 5

Maitreya Buddha Sútra obsahuje moudrost, která je pro mne vrcholovým učením. Velmi cíleně se dotýká pravd, které leží hluboko v srdci každé bytosti. Otevírá pro všechny možnost svobodné volby se již neinkarnovat do fyzického těla a nepotácet se v koloběhu života a smrti v honbě za trvalým uspokojením, které nám vnější svět nemůže nikdy poskytnout. Proto je potřeba navrátit se k sobě, do vnitřku a pochopit, kdo jsme a co tu děláme.

Tato Sútra je skutečným klenotem pro toho, kdo se skrze soucit upřímně namáhá porozumět sobě, a tedy celému světu. Ať každý spatří buddhu v sobě.

UŽ NENÍ TŘEBA JINÝCH KNIH.

jiri1222
23.06.2023 5 z 5

Učení předané Lumírem prostřednictvím této Sútry dalo mi poznat sebe samého tak, jak jsem se nikdy předtím nepoznal. Mohl jsem si "odstoupit" od sebe a neustále hlučící mysli a zahlédnout několik záblesků stavu "bez-já". Kdy všechno dokonale do sebe zapadalo a nebylo nic, jen Bůh. Byla to nadskutečně nádherná skutečnost prožitku, jak skutečně funguje Vesmír a co je jeho pravou podstatou= NIC a VŠECHNO. A to stojí za to žít...

jiri1222
22.06.2023 5 z 5

Tato kniha vlastně není ani kniha. Je to život sám o sobě- o životě.

Život, který nás učí, že už tu vlastně žádný život není. Zrodil se/vznikl, krátký okamžik trval a opět skončil/pominul. Pokud jde o život v "těle"- to jest ve "hmotné" realitě. My, lidé a ostatní bytosti tu existujeme ve formě vědomí, oblečeného do formy (podoby) těla. Ve chvílích, kdy si uvědomujeme svoji pomíjivost a marnost neustálého, to jest opakovaného, snažení tady něco "nového" vymyslet či stvořit a potom zase "zemřít" (abychom se sem zase vrátili "dodělat" to, co jsme nestihli či zapomněli), se nám otevírá úžasná možnost říci: "DOST! Nechci se sem vracet."

Tím se nám otevírají i dveře k tomu, abychom poznali a přijali to, že se sem vracet NEMUSÍME! Můžeme, ale nemusíme. Máme tuto možnost a to je ta největsí milost shůry, dar od Boha a Vesmíru... Můžeme být šťastní, pokud si to přejeme a přát štěstí i ostatním.

Přeji vám to ze srdce, drazí!

TMJ
06.03.2023 5 z 5

Dozvídáme se zde jazykem dnešní doby základy toho, jak funguje samotná realita, je rozkryt řetězec příčin a následků vedoucích k utrpení, a to vše nás nenásilně přivádí až k prázdnotě, která je vyjádřena matematickou rovnicí V+OT+Z=0. Mantra ryzí přímosti ze závěru knihy je pak praktickou pomůckou v každodenním životě.

nejsempizza
03.12.2021 5 z 5

Děkuji za srozumitelný výklad 4. Vznešených pravd, zákonu pomíjivost, znaku ne-já, a Buddhova učení. Kniha je pokladnicí moudrosti.

Autorovy další knížky

Lumír Láska
česká, 1979
2016  100%Čisté srdce
2020  89%Maitreya Buddha Sútra aneb Prázdnota... Matka Dědiců Nesmrtelnosti

Kniha Maitreya Buddha Sútra aneb Prázdnota... Matka Dědiců Nesmrtelnosti je v

Přečtených8x
Doporučených5x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x