Magicky ženská

Magicky ženská https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/308520/bmid_magicky-zenska-Ovb-308520.jpg 3 72 25

Chci s vámi sdílet svůj osobní příběh cesty ke kráse. Protože věřím, že příběhy inspirují. Vezmu vás na cestu světem ženské krásy. Na cestu zevnitř ven. Chci vám ukázat, že i vy můžete spojit svoji vnější krásu s vnitřní krásou vaší duše. I vy si můžete ve svém životě dopřát každý den chvilku, kterou vy i vaše krása potřebujete. I vy se umíte poprat s démony a negativními myšlenkami, které vaši krásu zabíjejí už ve vaší hlavě a i vy se můžete cítit krásná, když to sama sobě dovolíte.... celý text

DominaCZ
DominaCZ
04.06.2022 odpad!

Moc nechápu... Z vytížené manažerky najednou svobodná cestovatelka, kterou nejvíc zajímá vzhled a líčení? Jen tak, zničehonic?!

A proč by měl být problém, že ve 30 žije sama a je bezdětná?? Dyť je to úžasná svoboda a může děkovat Bohu za to, že na bydlení má...spousta mladých třeba ne.

Takže od termínů jsme najednou u povrchních věcí jako vzhled a styl. Hm divný.

Pořád všem strašně vnucuje jak je krásná, že ona to ví. Jenže tohle neustálý vnucování všem okolo naopak hovoří o velké nejistotě, takže mně nepřijde že by se našla... spíš potřebuje být neustále ujišťována. A to je od někoho, kdo tohle "učí" druhý, zoufalý.

"Nejdůležitější je jediná věc: cítit se krásnou ženou." Furt a furt jen cpe všem do palice, co mají cítit, háže všechny do jednoho pytle a dělá z nich povrchní slepice.
Očividně zapomněla na typy, kterým je líčení jedno a jsou tělem i duší muži.
Ne, opravdu ne každá holka a ženská má v palici jen líčení proboha.

Jinak co se týče té její "odbornosti" tak ta je nulová. Víc vám řeknou už holky na YouTube.
A jako poslední ťafka: no na to jak furt kvičí jak je úžo tak NIC MOC.

OTŘES.

vila_z_lesa
vila_z_lesa
18.12.2021 1 z 5

Před pořízením knížky jsem četla autorky blog a přišel mi moc fajn. Knížka je pro mě velkým zklamáním, vata ve formě cesty do ciziny, autorčiných jiných zážitků, hromada různých fontů, pár univerzálních rad a konec.
Hrozná škoda, autorka má co předat, ale tohle se nepovedlo.


StanaStiborova
StanaStiborova
18.10.2021 5 z 5

Míša v knize pojmenovává věci, které nesouvisí jen s tím, jak vypadáme, ale především s tím, jak se cítíme uvnitř, což je základ toho, zda jsme v životě šťastné, naplněné a úspěšné. Já jsem měla v některých obdobích svého života sklony myslet si, že ženská krása je něco povrchního, zbytečného a zabývají se jí jen pipinky, co nemají nic jiného na práci. Po přečtení knihy mě už nepřekvapuje fakt, že to bylo přesně v těch obdobích života, kdy jsem si nejméně věřila, neměla se ráda, nebyla úspěšná ani šťastná.

Marketa182
Marketa182
18.10.2021 5 z 5

Líbilo se mi, že knížka nejde jen po povrchu, ale autorka v ní sdílí hodně svých osobních zkušeností. Pro mě to byla velká inspirace. Uvědomila jsem si díky knize, jak moc se v péči o sebe zanedbávám a že moje přesvědčení, že starat se o sebe je vlastně ztráta času, bylo zkreslené mnoha názory, které mi vštěpovalo okolí v průběhu života. Díky knize jsem do života integrovala několik nových návyků a cítím se lépe.

Little.deer
Little.deer
19.05.2021 3 z 5

Mě se knížka líbila, protože je dost oddechová a připomíná nám některé věci, které jsou vlastně úplně přirozené...sama se moc nelíčím, spíš se vyžívám ve všelijakých voňavých věcech. I tak mi ale knížka byla sympatická.

karamelka57
karamelka57
12.04.2021 2 z 5

Citala som uz davnejsie, pacila sa mi. Velmi sa mi paci nazov, malo by to byt heslom zien, kedze dnes je zenskost dost potlacena.

Andvejka
Andvejka
30.12.2020 1 z 5

Knihu mi půjčila kolegyně a já stále netuším, co si mám myslet o tom, proč mi ji dala k přečtení. Ale to nechme stranou...

Ke knize bych řekla asi to, že obsah knihy není nic nového a převratného. V první půli se autorka několikrát jen a pouze opakuje o tom, jak žila dřív, jaké chyby dělala atd... Pak se u ní něco změnilo a najednou je všechno ok. Z ničeho nic se kniha překlene do své druhé poloviny, která je plná běžně dostupných, dokola omílaných informacích, které čtenářkám nepřinesou vlastně nic nového.

Jasně, obecné rady ohledně líčení a oblékání jsou fajn, ale není to nic, co by na ženy nevyskakovalo dnes a denně na internetu nebo v tištěných časopisech. Navíc v dnešní době beauty profilů na instagramu nebo YouTube je mnohem jednodušší si pustit video, ve kterém vám aktérka vše vysvětlí a názorně ukáže. V této knize si přečtete to, že je dobré podpořit třeba barvu vašich očí správným stínem nebo barvou tužky, ale autorka už vám nenapíše nic o komplemetárních barvách a vám tak nezbyde, než strávit další čas hledáním informací o tom, jaká barva se hodí k vašim oříškovým očím... Celý tento počin tedy považuji za takový (ani ne) poloviční, který by potřeboval dotáhnout.

A další věc, kterou musím zmínit, je to množství různých fontů. Na jedné dvoustraně 4 různé styly písma? Mě doslova bolelo tuto knihu číst, přišla jsem si, že se srdíčkovými odrážkami čtu nějaký dokument žáka základní školy.

Sečteno podtrženo - knihu jsem přečetla asi za týden, ale víckrát se k ní vracet nehodlám. Nepřinesla mi nic nového, co bych si dávno nepřečetla někde jinde. Autorka si splnila zřejmě svůj sen, což není na škodu, ale z mého pohledu čtenáře musím říct, že za mě ne.

Enxinka
Enxinka
22.10.2020 2 z 5

Asi nebudu uplne cilova skupina, z cehoz prameni moje nizke hodnoceni knihy - mam se rada, vim kde jsou moje nedostatky a prednosti a dovedu s nimi pracovat. Vytvorila jsem si svuj osobity styl (nikoliv masku), ktera mi vyhovuje a citim se tak dobre. Samozrejme v prubehu cyklu mame kazda ruzne vykyvy, ale dulezite je prijmout samu sebe, takovou jake skutecne jsme. Mozna za to vdecim svym rodicum, mozna jsem se ponaucila a dbam predevsim na svoji dusevni pohodu.
Nicmene kolem sebe neustale vidim, jak se zeny podcenuji, neveri si, boji se udelat nejaky krok ke splneni sveho prani, boji se “co na to rekne okoli” (jedna z nejvetsich kravin) a co je nekdy mozna horsi - nepodporuji se. Preci jen, kdyz chlap pochvali saty, tak je to bezva, ale kdyz to rekne opravdu uspesna, silna, krasna zenska jine zene, tak to zahreje uplne jinym zpusobem :)
Z Misi primo strika pozitivni energie, moc si vazim toho co dela, ponevadz je to pro mnoho dusi nesmirne dulezite.

Jája92
Jája92
03.08.2020 2 z 5

Byla jsem zvědavá na knihu o ženské kráse a sebevědomí, ale až na obecné rady jsem se nedozvěděla nic co bych už dávno nevěděla. Rady se hodně opakují. Na druhou stranu spoustu těch rad je velmi jednoduchých, ale odhodlat se k nim je ta největší překážka, která stojí před námi.

Pumpkin
Pumpkin
11.02.2020 4 z 5

Knihu nemůžu hodnotit objektivně, protože jsem si myslím četla ve správnou dobu. Dostala jsem ji asi před dvěma lety a tehdy jsem měla pocit, že není nic pro mně. Ano, dostala jsem ji kvůli svému nízkému sebevědomí, ale tehdy mi prostě přišlo, že mně kniha nespasí. Vzala jsem ji tedy do rukou až před týdnem, protože jsem po všech thrillerech a Kmentových knihách potřebovala oddech. Co se týče ženské krásy, nic nového mi to nepřineslo. Ale v obecné rovině, část, která se zabývá tím, jaký vliv na nás mají negativní myšlenky, to bylo přesně to co si potřebuji v současné době přečíst. Jako samozřejmě styl psaní není bůhví jaký a člověka to nezmění. Prostě je to kniha, kterou musíte číst v tu správnou chvíli a pak jí tyto nedostatky odpustíte.

Kvítek84
Kvítek84
02.01.2020 1 z 5

Autorku sleduju na Instagramu, kde mi příspěvky příjdou trefné a svěží. Proto jsem se na knihu moc těšila, ale docela mě zklamala. Obecně známé pravdy, některé už dávno přežité. Pár věcí jsem si díky knize připomněla, ale knihu posílám dál. Snad poslouží někomu jinému lépe než mně. Hodně asi záleží v jakém životném období člověk knihu čte, číst jí před pár lety tak možná hodnotím jinak, teď už mám leccos odžito a pochopeno svou vlastní cestou.

Zoozanka
Zoozanka
27.12.2019 5 z 5

Knihu jsem objevila pres FCB a jsem ráda. Líbí se mi, jak autorka líčí bežné vnímání nás žen a naši malou sebeduveru. Je zajimave se zamyslet, jak se vnimame pomerne sebekriticky a pritom na druhe zene dokazeme rict tolik chvaly. :) Knihu jsem posunula i dal v rodine.

lentilka_007
lentilka_007
17.10.2019 3 z 5

Jelikož se kniha prodávala za cenu poštovného, neměla jsem od ní žádná očekáváni a tudíž ani nezklamala, ani nenadchla. Rady byly (když už nějaké byly) hodně obecné, na úrovni dívčích či dámských časopisů. Pár citátů na mě bohužel nezafungovalo a nijak nemotivovalo. Pošlu ji dál, třeba udělá radost někde jinde.

Awaria
Awaria
07.10.2019 3 z 5

Cetla jsem ji ze zvedavosti, nijak zvlast nenadchla, ale ani neurazila. V mnoha ohledech jsem dane rady nepotrebovala a vetsinou ostatnich se zas nechci ridit :-)

Blanchidlo
Blanchidlo
02.10.2019 5 z 5

Když potřebujete žensky dobít baterky, je to ideální kniha, ráda se k ní vracím :)

Gweny
Gweny
28.09.2019 3 z 5

Tak já vám nevím, co si vlastně o téhle knize myslet. Když jsem četla ten název a viděla titulní stranu, čekala jsem jiný obsah.
Ale pár obecných tipů jak se líčit a oblékat, co rozhodně nenosit, protože to už není in...
Proti srsti mi byl i fakt, že autorka nejdřív popsala, jak žila dříve a pak přišel zvrat - teď už to nedělám, jsem někdo jiný, někdo lepší a tak si ze mne vezměte příklad a neopakujte moje chyby.
Jenže podle mě se člověk díky chybám učí. A teprve až se poučí ze svých nezdarů, může postoupit na vyšší level.
Chápu, že autorka měla v úmyslu vytvořit něco jako motivační knihu, ale z mého pohledu to prostě nevyšlo a mrzí mě to.

bee88maja
bee88maja
20.09.2019 3 z 5

Četla jsem už mnoho knih o seberozvoji, tahle mi přišla jako skvělý nápad, probudit v sobě to, co díky médiím mnohé z nás potlačují. Přirozenou krásu. Skvělý počin. Ovšem pokud se snažíte knihu číst uceleně, přišlo mi, že se mnoho informací opakuje, a působilo to na mne až nepříjemně. Z tohoto důvodu pouze 3***.

Gabi13
Gabi13
14.01.2019 2 z 5

Nechci psát ze je kniha jen opakováním toho co snad každá žena slyšela a vi. Věřím že někoho jistě oslovila a posunula dál.

Roux
Roux
24.08.2018 2 z 5

Asi chápu co touto knihou chtěla autorka říct a i chápu, že ji to pomáhá propagovat její podnikání. Ale bohužel mi toho příliš nenabídla. Vzpomínky, či zápisky z deníků byli mnohem záživnější a lépe napsané než celé její poslání, aby se ženy nebály být krásné. Projděte si pár motivačních citátů a dostanete přesně to co je v knize. Můžete si je posléze zautomatizovat pro jakoukoliv oblast.

ditul
ditul
15.02.2018 4 z 5

Našla jsem si v knize pár myšlenek určených přímo mě na míru.. :D
V knize se píše hlavně o tom, že se člověk má mít rád a od tohoto základu se odvíjí další a další věci... Pro mě nic nového, ale je to pěkně napsaná oddechovka ;)

Autorovy knížky

2016  60%Magicky ženská

Kniha Magicky ženská je v

Právě čtených12x
Přečtených112x
Čtenářské výzvě20x
Doporučených3x
Knihotéce49x
Chystám se číst25x
Chci si koupit4x