Psí kouzla

Psí kouzla https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/378035/bmid_psie-cary-vaU-378035.jpeg 4 6 2

Život ve strýčkově obchodě s kouzelnými zvířátky se Lotce začíná líbit. Nejvíc ze všeho ji baví lekce kouzlení s čarodějkou Ariadnou a jezevčicí Sofií. Jenže prázdniny končí a Lotku čeká nástup do nové školy. Počáteční obavy se rozplynou i díky tomu, že si hned najde novou kamarádku Ruby. Ale může jí Lotka důvěřovat? Co by asi řekla, kdyby zjistila, že má Lotka magické schopnosti?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Fantasy , Pro děti a mládež

Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Dogmagic , 2008


více info...

Přidat komentář

harena
27.11.2019 5 z 5

Knížku jsem koupila Tobiáškovi jako první čtení, protože děti milují příběhy psané Holly Webb. Samozřejmě jsem si ji také četla a to jako pohádky před usnutím. Mně se líbila, opravdu to funguje, zdály se mi pěkné sny.

Aileena
19.04.2019 3 z 5

Jako dětská kniha asi dobré, devítileté dceři se líbila. Mě iritovaly stylistické nedostatky, zejména časté a zcela zbytečné opakování vlastních jmen. Jinak stejné výtky jako k prvnímu dílu. Potenciál to má, ale chtělo by to přitlačit na nějaké dějové zvraty či napětí, samozřejmě s přihlédnutím k věkové kategorii. Určitě se nabízely i více či méně nevyužité vtipné situace. Autorka zdaleka není začátečnice, ale přesto na mě působí určitou "nevypsaností" nedokáži to lépe vyjádřit.


Kniha Psí kouzla je v

Přečtených11x
Doporučených2x
Knihotéce2x
Chystám se číst5x
Chci si koupit4x