Pád Ohnivého princa

Pád Ohnivého princa https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447631/mid_pad-ohniveho-princa-EN8-447631.jpg 4 24 6

Mágia živlov série

< 2. díl >

Vojská Ríše Solaris vyrážajú do rozhodujúceho stretu s nepriateľom a Veterná čarodejka Vhalla dokáže nakloniť misky váh. Korunný princ Aldrik, najmocnejší Ohnivý mág v krajine, je odhodlaný byť Vhalliným učiteľom a venovať jej každú voľnú chvíľu. Okrem magického puta medzi sebou objavujú aj iné, romantickejšie, ktorému sa čarodejka urputne bráni, pretože si uvedomuje, že zamilovať sa do Aldrika by ich mohlo oboch zničiť.... celý text

Literatura světová Fantasy Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Fire Falling


více info...

Přidat komentář

Kaduri
09.06.2021 3 z 5

Fantasy, ktorej chýba práve to kúzlo. Prišlo mi to, ako dobre napísaná domáca úloha. Zápletky pôsobia umelo vykonštruovane a konanie hlavnej ženskej hrdinky je vyslovene detinské.
Napriek tomu záver knižky opäť skončil veľmi napínavo, čo čitateľa núti siahnuť po ďalšom dieli. Ak sa teda na našom knižnom trhu objaví...

Kasana
06.03.2021 2 z 5

Už asi nebudu tak milá na knížku/sérii. První díl mě fakt bavil, proto mě mrzí, co se stalo s druhým dílem.

Reálně, v prvním díle jsem nadávala na to, jak jsou postavy o ničem. Takže, druhý díl se poučil a konečně do nich něco dal. Ne tolik, ale něco málo jo. Snad díky tomu (a co si budem, taky hodně kvůli tomu, jak se to mezi nimi posunulo dál, mrk mrk) se to četlo skvěle a rychle. Drásalo mi to nervy kde mělo, cítila jsem občas tu bezmoc Vhally a i její smutek. Jo, to bylo super.

Ale co ten svět? Ten příběh? Viděla jsem tam tolik možností, které by si zasloužily, aby byly rozepsané, a autorka je vcucla do jednoho odstavce. Reálně, mimo konce, jednoho přepadení v druhé polovině knihy a jedné hádky, se tam nic moc nedělo. Což je hrozná škoda. Jako, je fajn, že se to čte dobře a že postavy už mají hlavu, ale to fakt nestačí. Taky se mi nelíbí, jak jakoby odsunula některé postavy do zapomnění.

Ta série má 5 dílů. Zbývají tři. Tak pevně doufám, že se to zlepší, protože nerada dávám nízká hodnocení, pokud mě k tomu kniha nedonutí.


Libris_Na_Ex
29.10.2020 5 z 5

Co to prosím pěkně bylo?!?!?! Jako ten konec? Potřebuju další díl! Hned! Teď!

Natysvk
17.10.2020 5 z 5

Za mňa super, obe knižky som zhltla doslova v jednom dni (24h) . Dúfam, že sa preloží aj zvyšok Dejovo zaujimavý nápad, konečne niečo iné ako oheň (aj keď väčšinu kníh aj napriek prevláde tohoto živlu milujem)

Stále však platí že by bolo fajn sa trochu vyhrať s tým prekladom, bolo to miestami hrozne uhladené, strohé, moc spisovné :) Doslova mi hlavnú hrdinu čitala Táňa Pauhofová a dosť mi to skazilo pôžitok :D

Lalia261
17.10.2020 3 z 5

:´( chce sa mi plakať z tejto knihy. Nie, že by bola zlá, ale situácie ktoré sa tam udiali spôsobili, že som bola naštvaná a smutná zároveň.

Akin309
28.08.2020 5 z 5

Naozaj som sa tešila po prvom diely. Táto časť bola strašne napínavá a nwm sa dočkať na pokračovanie ♡

Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

Elise Kova
americká
2023  77%Šepot kouzel
2020  84%Prvá veterná čarodejka
2020  88%Pád Ohnivého princa
2022  92%Koniec Zemského kráľovstva

Kniha Pád Ohnivého princa je v

Přečtených26x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených5x
Knihotéce55x
Chystám se číst10x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x