Komentáře knihy Hrobová hora

Planin
30.07.2026

Postav bylo opravdu hodne, nejak se nam to zahustuje :-)))) ale opravdu super, 100% nedavam nikomu :-))

bigben
30.07.2026

Pokračování výborné série s hlavní hrdinkou a jejím přítelem. Všechny příběhy jsou výborné a dobře dořešené.

Žanek_Hantec
07.07.2026

Špica, tuháčků jak nadrbanéch, napínavý jak kšandy. V tolika postavách sem se nemoh vyznat a v podstatě o hlavním padóchovi sem se dověděl až ve finále. No jo, to je ta skleróza. Chtělo by to pro mě tak maximálně 4 postavy, to bych paměťově zmáknul Ale jiní by asi chmuřili. Historie to zná, Bratstvo kočičí pracky mělo tři členy a stačilo to. Bichlu doporučuju.

Adinlea
06.07.2026

(SPOILER) Trosku mi vadi, ze mezi prvnim a timto dilem serie casove uplynuly asi jen dva roky. Takze se nam z Lost Creek stava takovy Midsommer, co se tyce frekvence vrazd….. Potesilo me, ze se uz na kazde strance porad nevzpomina na Madisoninu a Nateovu minulost. Ale jinak takovy detektivni prumer, nijak me to nevystrelilo ke hvezdam.

slaska77
21.06.2026

Tato série je plná vrahů a obětí, že člověk má pocit, že tady máme nové "vraždy v Midsomeru", ale něco mě nutí bezohledně ukrajovat další a další díl série. Co je nepochopitelné, že se vždycky vystaví hlavní postava život ohrožující situaci, za to si hvězdu schovám.

berila
12.06.2026

Tak u tohoto dílu budu opatrnější v hodnocení a nedám plný počet. Prostě mi to přišlo vše až moc přitažené za vlasy. Přesto za přečtení určitě stojí.

Mandlevest
05.06.2026

Tak příhodnější název si kniha nemohla přát :-), ačkoliv ne všichni mrtví ( a že jich bylo) se hrobů dočkali. Prostě se někam položili, nejlépe v místech, kde nebudou na první dobrou turistům překážet a ejhle, vydrželi tam více než pět let:-). Ne, nechci tuto oblíbenou sérii nějak snižovat, ale na druhou stranu, pro mě začíná trpět neduhy všech početnějších sérií a to stále více méně věrohodnými případy, s dírami v logice a tak se přidává počet podezřelých a různých jiných složitostí, aby děj jakž takž doškobrtal do konce s tím, že si budete klást otázku, proč to vůbec dotyčný dělal? Mno, ale když nad tím přimhouříte oko a nebudete to řešit, čtivé to je pořád a já se k sérii vracím vlastně hlavně kvůli sympatické Madison, trochu se podobá Kate B. od Amišů a pro tu mám velkou slabost. Na maximum to není, ale na příští díl se ještě chystám a podle toho hodnotím.

Pajulk
01.06.2026

Miluji! Tahle série je moje oblíbená.
To napětí, zvraty, Nate a Medison, Brody. Má to vše. Chvílemi z příběhu mrazí a to je za mě jeden důležitý bod pro správnou detektivku.

nela3812
29.05.2026

Návrat k mé oblíbené sérii! Tohle je pravděpodobně nejdelší série, do které jsem se kdy pustila, a stále mě s každým dalším dílem dokáže překvapit. Ano, některé díly jsou slabší než jiné… ale jako celek mě baví ústřední dvojka, malé městečko i detektivní práce.

Mám pocit, že Lost Creek už znám od severu k jihu i od východu na západ. Přesto má autorka v rukávu pořád spoustu nových míst, postav i příběhů, které nám může ukázat. Pevné základy v podobě Maddison, Natea a psa Brodyho se však nemění. A já tuhle partu opravdu žeru a ráda se k nim vracím. Líbí se mi postupný vývoj jejich vztahu. Je pomalý, upřímný a díky mnoha zádrhelům i velmi reálný. Původně jsem si jejich víc než pracovní vztah neuměla představit, ale u sedmého dílu už je to nejen očekávatelné, ale i vítané. Příběhu to dodává novou jiskru. Jiskru strachu o toho druhého.

Případ a celé vyšetřování mě tentokrát velmi mile překvapily (a po předchozím drobném zklamání to bylo potřeba). Vyšetřování dostalo spoustu prostoru a ponořili jsme se do něj opravdu hluboko, až mi z toho místy šla hlava kolem. Další a další mrtvoly, znovuotevírání už uzavřených případů, chvílemi naprostý chaos nejen v nálezech pozůstatků, ale i ve stopách a všech zúčastněných. Na tak malé městečko to byl obrovský případ. Až si říkám, jestli to autorka už trochu nepřehnala...? Ale mě to tak bavilo! Zbožňuji komplexnost případu, jeho vývoj a především nečekaný závěr. Při zpětném ohlédnutí to vlastně bylo tak jednoduché… a přitom neskutečně geniální.

Autorka píše jako drak, takže se hned vrhám na pokračování. A vám tenhle díl upřímně doporučuji. Ostatně jako celou tuto detektivní sérii. Protože první díl vás vtáhne a každý další vám zajistí zábavu na dlouhou dobu. Tak neváhejte!

Hodnocení: 4,5/5
Audio: 5/5

borupet
22.05.2026

Pěkné pokračování, povedené, těším se na další díl.

PavlínaL
17.05.2026

Moc dobře napsané, konec nepředvídatelný do poslední chvíle. Mohu doporučit.

hanap
13.05.2026

Sedmý díl a zase velmi povedený příběh, doufám, že přibude ještě další díl, už teď se těším.

p.Rochesterová
09.05.2026

Ano, je to čím dál lepší..dvojice hrdinů je skvělá..a tentokrát jsem měla i obavy.......

Evule *
08.05.2026

Napínavé a čtivé, má oblíbená série. Toto jeden z nej dílů za mě a já se těším na další..

Zdenas5
02.05.2026

Spokojenost, už se těšíme na další. Brody vede, je super.

dennictenar
24.04.2026

(SPOILER) Au, au. Čtení tohohle dílu mě až bolelo, a přitom je série s Madison jedna z mých oblíbených. Je vidět, že autorka má spoustu nápadů a chce s našimi hrdiny pokračovat dál, ale kolik toho jedno malé městečko ještě snese, a navíc za jeden rok?
To, že se na hoře začnou objevovat mrtvoly, které vlastně ani nebyly moc zakryté a turista o ně mohl zakopnout, dobře. Vrah, který přiměje ostatní lidi zabíjet, natáčí si to a pak je tím vydírá, dobře. Ale co měl, sakra, být ten konec? Proč se vrah, kterému to procházelo xx let, prozradí tím, že na svatbě před všemi pobodá svého otce? Jen tak? A to jak ta Becky přišla na policejní stanici a rovnou řekla “Jo, vrahem je Jay. Dělá to už xx let.”
Nechápu.
Další díly si ale i tak ráda přečtu.

TessieB
24.04.2026

Bylo to velmi dobré, jako vždy, a Madison se zase má co otáčet. Závěr a rozuzlení mi přišel už lehce přitažený za vlasy, ale celkové vyznění bylo fajn. Každopádně těšení na pokračování je!

AlbionFoxyFox
19.04.2026

Případ velmi zajímavý a zápletka originální, ale poměrně hůř uvěřitelná. Místy styl sitcomu, který mi začal silně vadit v minulém díle, pokračuje, byť je to o něco lepší. Na další díl se nicméně těším.

marekB78
11.04.2026

Další skvělých díl z této série. Miluju tuto sérii, moc mě baví, jak se vyvíjí osudy postav. Těším se na další díl, který by měl vyjít za měsíc :)

monte
10.04.2026

Parádní čtení plné napětí, doporučuji

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi