Lymfom City

Lymfom City https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/472916/bmid_lymfom-city-fKl-472916.png 5 17 2

Od prvního nenápadného projevu, přes sílící znepokojení až k šoku z diagnózy, která jí drasticky vpadne do života. Hrdinka příběhu používá v nelehkých chvílích intuitivní sebeobranu – narůstající existenciální hrůzu odrovnává humorem, černějším než tma na prosektuře. „Lymfom City je sice komiks o onkologické léčbě se všemi jejími světly i stíny, ale nečekejte žádný vnitřnostirvoucí thriller o zázračném zrození ezoterické víly, která si vyléčila nemoc pitím šťávy z červené řepy. Lymfom City je punk. A punk is not dead!“ říká autorka.... celý text

Přidat komentář

000nugatovej
05.06.2023 4 z 5

Tvrdá sonda do prožívání složité životní situace. Silný komiks.

Shindo
14.09.2021 5 z 5

Komiks o vyrovnávaní sa s onkologickou diagnózou s humorom rovnako čiernym ako jeho stránky. Narozdiel od superhrdinov tu máme príbeh "obyčajného človeka", ktorý sa postavil vlastnému strachu a píše / kreslí otvorene o vlastnej skúsenosti s niečím, o čom sa ešte aj dnes mnohí boja hovoriť.
Spracovanie komiksu je fajn, stihol som si v rámci kampane zakúpiť exclusive verziu aj s podpisom. Trocha (ale príjemne) ma prekvapil formát, je väčší, než som čakal.


Autorovy knížky

2021  93%Lymfom City

Kniha Lymfom City je v

Přečtených30x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených2x
Knihotéce10x
Chystám se číst11x
Chci si koupit2x