Let přes kameny

Let přes kameny https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/465315/bmid_let-pres-kameny-930-465315.jpg 4 38 6

Lunasterové / Lunastrovia série

< 2. díl >

Druhý díl fantasy série od autorky Časodějů vás zavede ke hvězdám, ale i do Prahy nebo Benátek! Nebezpečné dobrodružství Tima, Celest a Alexe pokračuje. Okamžik, který rozhodne o osudu celého dvoutvářného světa se blíží a oni mají být při tom. Zvládnou však překonat všechny nástrahy a najít svou cestu ve složitém a nebezpečném světě? Čekají na ně nové objevy, láska i nenávist. Putování je zavede na střechy Prahy i Benátek nebo festival dvoutvářné magie. Zúčastní se tajemného obřadu Lunojasných či setkání s mystickým drakem. Druhý díl fantasy série od autorky Časodějů.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Fantasy , Pro děti a mládež

Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Полет сквозь камни , 2016


více info...

Přidat komentář

Bookworm345
03.11.2023 5 z 5

Druhý díl je za mě lepší než ten první. Je tady víc akce, dozvídáme se další informace o dvoutvářném světě atd. Postavy mi pořád přijdou fajn. To je asi jediná série Natalji Ščerby kde nejsou postavy okopírované z Časodějů. Prostě super.

M.C.SMITH
26.03.2023 3 z 5

Já mám bohužel s touto sérií problém. Nemohu se vůbec začíst a musím se nutit.
Kniha se čte velmi dobře, stránky běží pod rukama rychle, ale mne to prostě nesedí.
Celestinu mám ráda, tu jsem si oblíbila, ale Tim mi do oka nepadl a to je možná velký problém.
Celý námět série se mi líbí, ale prostě já mám problém.


Fantaza
03.11.2022

(SPOILER) Takže začnu takto; už od začátku série mám Celestinu radši než Tima. Proto mi přijde nespravedlivé, že Asterové ji vlastně opustili a ona zůstala mezi Lunojasy. Série je to dobrá, ale rozhodně se vám bude číst líp, když se vám bude líbit Tim. Protože je to dobrá kniha a série, hodnotím 4⭐

kaja8529
30.08.2022 5 z 5

Lunasterové

,,Ať ti hvězdy svítí na cestu”

Hned po prvních stránkách se opět ponoříte do toho zvláštního čarokrásného světa a už nikdy nebudete chtít tento svět opustit.

Druhý díl Lunasterů rozhodně nezklamal a musím říct že mi přijde lepší než ten první. V prvním díle jsme se více s tímto světem seznamovali, ale teď už začala pořádná akce. V knize je mnoho nových informací díky kterým vám svět Asterů, Lunojasných a Lunasterů přijde reálnější. Moc se mi líbil nápad legendy která se vlastně stala pravdivou a hrála tu velkou roli. A navíc ta legenda odhalovala jednu věc která se stala na konci. Samozřejmě vám nemůžu říct co se tam stalo. Takže si to rychle přečtite ať můžete být nadšení se mnou. Konec knihy byl celkem otevřený a vlastně skončil po velmi důležité události po které chcete hned vědět co se stane dál. A proto rychle potřebuji další díl. No a pokud bude zas rok trvat než vyjde tak se asi zblázním.

Pokud chcete poznat další originální svět od této úžasné autorky tak rozhodně neváhejte.

5⭐

LillyM.
08.05.2021 5 z 5

Opět nádherná kniha. Svět dvoutvářných mě znovu vtáhl do příběhu a na rozdíl od prvního dílu, tento neměl tak dlouhý rozjezd. Spoustu věcí se konečně vyjasnilo a doufám v brzké pokračování.

ZuKo
02.05.2021 3 z 5

Scenář zápletky je takový jako jsme u autorky zvyknutí. Je tam jen rozdíl v tom, že hlavní postavy jsou starší. Já nejsem cílova skupina ale moc ráda jsem si knihy od autorky četla a měla to jako odpočinkovou četbu. Ale tento díl mi nějak nesedl. Asi je to tím, že tento díl měl takový odstup od toho prvního. Ten děj se tak táhne a říkala jsem si jestli to vůbec dočtu. Je to 3 serie, kde děti mají zachranit svět. Není tam nic nového.

Autorovy další knížky

Natalja Ščerba
ukrajinská, 1981
2016  81%Klíč k času
2017  86%Srdce času
2018  78%Magický náramek
2020  81%Skok nad hvězdami
2019  94%Koruna času

Kniha Let přes kameny je v

Právě čtených2x
Přečtených55x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených5x
Knihotéce74x
Chystám se číst33x
Chci si koupit19x
dalších seznamech2x