Malý vlkodlak

Malý vlkodlak https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43657/luko-maly-vlkodlak-S09-43657.jpg 4 45 8

Luko série

1. díl >

Nechte se zavést do světa napětí a fantazie. Město Stvůron je místo plné nadpřirozených bytostí. Magické, nevyzpytatelné i nebezpečné. Vedle lidí zde žijí skřetové, upíři, čarodějky… ale hlavně vlkodlaci. Nejvýznamnější rod, s tajemnou minulostí, starý tisíc pět set let. Luko, dvanáctiletý chlapec s pronikavýma očima a zvláštním nadáním, je potomek vládce vlkodlaků. V nádherném domě vyrůstá spolu se svými nesmírně protivnými bratranci… Luko je normální kluk… skoro… až na to, že je vlkodlak. Ale trochu jiný, než byste čekali. A právě proto se nevyhne spoustě dobrodružství. Původně samotářský Luko se seznámí s lidskou dívkou Marianou – obě děti vyrůstaly bez rodičů. Mariana žije u manželů Skřetových – jako služka, Luko v honosném vlkodlačím sídle. Je sice obklopen přepychem a privilegii, ale nemá žádné přátele, kterým by mohl věřit. Mezi oběma osamělými hrdiny postupně vznikne silné pouto. A to přes všechny překážky, které je původně rozdělují. Přitom největší úkol je teprve čeká… Musejí se vydat po stopách tajemné minulosti vlkodlaků a navzdory velkému nebezpečí odhalit po léta skrývanou pravdu. -- zdroj: www.legie.info --... celý text

Přidat komentář

Pulp_catastroph
15.08.2020 3 z 5

Velice povedená fantasy. Příběh je místy dost temný. Musím přiznat, že i v pokročilejším věku si takovou knihu sem tam ráda přečtu.

ElenRiannon
27.09.2017 2 z 5

četla jsem to ještě jako dítě a už tehdy mi ta kniha nepřišla moc zajímavá. Ale na českého autora asi dobrý.


Slugterra
03.08.2017 5 z 5

Knížka se mi hodně líbila. Měla zajímavý příběh a proto dávám 5 hvězdiček...

vampiru
30.07.2017 4 z 5

Abych byl naprosto upřímný, knihu si již moc nepomatuju, ale jelikož jsem jí dočetl a ohodnotil 4 hvězdama, tak ve mě něco zanechala. Vím, že to bylo o dvou mladých přátelích, kteří byli z rozdílných životů.. jeden byl z bohatého rodu a dívka měla horší život, přesto k sobě našli cestu a zažívali spolu dobrodružství. Kniha je napsána podobně jako každá jiná kniha o vlkodlacích a upírech.

AjťačkaTýnka
30.08.2013 3 z 5

Pro mě osobně poutavý příběh, pěkná dějová linka a dobře se četl :)

Kate.S
02.02.2013 1 z 5

Nechte se zanést do svět napětí a fantazie? Ne, to opravdu raději ne. Alespoň ne do tohoto světa. Nudný děj, nudné postavy. Vůbec mě to nebavilo. Druhý díl? Ne, děkuji.

Dorothea
05.03.2012 4 z 5

Knížka je dobrodružna a skvěle se čte. Mám ji moc ráda.

Layss
26.02.2012 4 z 5

Zajímavý, až něžný příběh na dnešní trend - upíři a vlkodlaci. Doporučuji mladší generaci, ale jsem si jistá, že osloví mnoho dalších..