Lady Boss
kniha od: Jackie Collins
KoupitKoupit eknihu
Třetí část volného cyklu o životních peripetiích nezkrotné a cílevědomé dcery nechvalně proslulého mafiána. V této části představuje autorka svou hrdinku jako hlavu jednoho z předních hollywoodských filmových studií, která se musí vypořádat s množstvím překážek a intrik, než nad ním získá absolutní kontrolu. Děj zpestřují skandální historky a milostné avantýry hollywoodských filmových hvězd a příslušníků společenské smetánky... Lucky Santangelo - serie 1. díl - Šance 2. díl - Lucky 3. díl - Lady Boss 4. díl - Pomsta Lucky 5. díl - Nebezpečný polibek 6. díl - Nebezpečná žena...celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/11853/lady-boss-wcp-11853.jpg 4.3153Série | Lucky Santangelo 3. |
Žánr | Literatura světová, Romány, Pro ženy |
Vydáno | 1994, Alpress |
Orig. název | Lady Boss, 1990 |
více informací... |
Komentáře (12)
Kniha Lady Boss

Celá série Lucky Santangelo se autorce mimořádně povedla, i přes celkově velké množství stránek je celý příběh stále zajímavý a nesmírně čtivý.

Hodně sprostých slov, ale kniha se mi celkem líbila. Jedna z prvních, které jsem od autorky četla. Pamatuji si, že jsem si ji vypůjčila od své babičky.

Knížky od Jackie Collins jsem si velmi oblíbila, zvláště sérii o Lucky. Líbí se mi velký počet postav a to, jak se jednotlivé příběhy navzájem prolínají. Ani na chvilku se vlastně nezastavíte a nepřestane Vás to bavit. Stejně tak se mi líbí, že autorka to píše tak, jak to cítí a nesnaží se nějak přetvařovat a psát to uměle (například množství sprostých slov - což je v běžném životě v podstatě normální).

Zase jsem se pobavila.Bezva počteníčko.Až na tu hromadu sprostých slov.To holt je Jackie Collins,bez nich by to nebyla ona. :)

Možná jsem si měl dát trochu "voraz", ale tenhle díl byl zatím nejslabší. Pořád to samé. Smetánka, prachy, mafie, moc, intriky....
Ale pořád se to dalo číst

Jako každý díl s Lucky jsem knihu přečetla doslova jedním dechem ;-)
Skvělé čtení, skvělý relax.
Autor a jeho další knihy
- Osudové pokušenie 2000
- Šance 2011