Jesse James

Jesse James https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/31940/bmid_jesse-james-4e8-31940.jpg 4 34 3

Lucky Luke (Egmont) série

< 5. díl >

Lucky Luke, muž, který střílí rychleji než jeho stín, se tentokrát na rozlehlých texaských pláních setkává s jedním z nejslavnějších desperátů Divokého západu Jesse Jamesem.

Přidat komentář

ArkAngel
25.08.2022 2 z 5

Westerny byly v minulém století populární a tak se nečekaně objevily i v komiksové podobě. Lucky Luke zde vystupuje jako dokonalý hrdina, který chytá desperáty. Jak již název napovídá, zde čelí slavnému Jesse Jamesovi, jehož příběh je zde ve velkém zesměšněn a z jeho party je udělána banda hlupáků. Citáty ze Shakespearea byly opravdu trapné. Tohle se nepovedlo.

Kuža007
19.11.2018 5 z 5

Asi nejlepší Lucky Luke. Nesmírně jsem se bavil při čtení. Je tam dáno trochu historie a dobrý celkový příběh.


borknagar
31.10.2016 4 z 5

Lucky Luke nemůže být nezábavný. Goscinny a jeho dar bavit nemá konkurenci a i když se chvilkama autor opakuje, na mě to funguje. Miluji Jolly Jumpera, jeho průpovídky, hru v šachy, jeho škodolibost. Miluji Lucky Luka, jehož pověstná rychlost střelby nikdy nezklame. A zbožňuji kresbu páně Morrise, který dal těmto příběhům tu pověstnou šmrncovost. Jesse James je zábavný sešit, ve kterém zjistíme, že vykolejit vlak není taková dřina a citovat Shakespeara nezapomenutelná zábava.......