Nebezpečná záměna

Nebezpečná záměna https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494220/bmid_nebezpecna-zamena-cjH-494220.jpg 4 20 6

Milujte a nechte špehovat série

< 2. díl >

Dobrodružně dramatický příběh s motivy zpravodajské služby a špionáže, stejně jako vášnivých intimních vztahů, které vzkvétají uprostřed nebezpečí. Amanda Bartlettová, ovdovělá hraběnka z Kingstonu, je žena, jíž nelze nic vytknout. V mladém věku se provdala a svému staršímu manželovi porodila dědice i dalšího syna. Po smrti hraběte už tři roky vede prostý, klidný, snad i nudný život. Takže jakmile jí doslova spadne do klína dobrodružství v podobě záhadné knihy, má chuť vytěžit z toho co nejvíc – zvláště když se přitom dostane blíže k charismatickému cizinci. Major Langley Stanhope, prvotřídní důstojník zpravodajské služby, musí získat knihu, která se omylem dostala do Amandiných rukou. Omyl při doručení znamená pro ně smrtelné nebezpečí a vede k zoufalé snaze odhalit zrádce, ale zároveň v obou vyvolá silné, riskantní zalíbení. Langley je sice přesvědčen, že život, který vede, se pro jemnou dámu nehodí, zdá se však, že podceňuje smělost hraběnky a také hloubku vzájemné touhy.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

One Thing Leads to a Lover , 2021


více info...

Přidat komentář

pip11
02.12.2023 4 z 5

První díl série jsem nečetla, ale tento se mi líbil. Odlehčené prostředí špionáže, záhadná francouzská kniha receptů a nevítané poručnictví synů hrdinky.

kolacky
30.01.2023 4 z 5

Sympatické počtení. Jsem ráda, že se Amanda vzpamatovala a vzepřela se tomu komandování mylorda poručníka. Dál mlčim mlčim, abych nespoilerovala.


alzbeta4340
02.09.2022 4 z 5

Slušná romance se sympatickou hrdinkou, mladou matkou a vdovou, která se snaží dbát na společenské konvence, ačkoliv ji to nevyhovuje. Když jí v knihkupectví zamění knihu za jinou plnou neznámých šifer, zaplete se do hry špionů a potká charizmatického muže.
Ve svém žánru pěkné čtení a určitě povedenější než předcházející kniha autorky.

alnahu
25.08.2022 3 z 5

Docela příjemná odpočinková romance .

biki
01.05.2022 4 z 5

Po přečtení emocionálně vyčerpávajícího thrilleru jsem si musela dopřát relaxaci v podobě zcela nenáročnému příběhu. A líbil se mi o hodně víc oproti minulé autorčině knize. Zápletka je rozhodně zajímavější, také zúčastněné osoby včetně hlavních hrdinů se mi zdají lépe prokreslené. Osvěžením je i zapojení Amandiných synů do děje, a nakonec i matka, která mi zpočátku byla hodně protivná, se postupně přenesla do sympatičtější polohy. Zkrátka, příjemná milá romance, které k těm nejlepším chybí už jen malý kousek.

rampapa
23.04.2022 5 z 5

Na tuhle knížku jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. Mám moc ráda tenhle typ knížek. Amandu jsem si hnedka oblíbila a Langleyho též. Příběh jsem přečetla jedním dechem. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Susanna Craig
americká
2021  68%Překvapivé dědictví
2022  76%Nebezpečná záměna
2023  83%Vychytralý plán
2023  82%Každý rošťák má svůj šarm

Kniha Nebezpečná záměna je v

Přečtených29x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce73x
Chystám se číst16x
Chci si koupit4x
dalších seznamech3x