Večná vášeň

Večná vášeň https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/378288/bmid_vecna-vasen-LQ0-378288.jpg 4 339 69

Lotus House série

1. díl >

Učiteľka jogy Genevieve Harperová nesie na pleciach obrovské bremeno. Po tragickej nehode rodičov sa stará o svojich dvoch súrodencov a robí, čo môže, aby vyžila. Hoci má len dvadsaťštyri rokov, vôbec nemá čas na mužov... hlavne na krásavcov, ktorí by jej mohli zlomiť srdce. Bejzbalista Trent Fox je fakt trieda, či už na ihrisku, alebo v posteli. Je jedným z najlepších pálkarov na svete. Nedávne zranenie ho privádza do Lotosu, centra jogy, kde spoznáva Genevieve, tmavookú útlu blondínku so šťavnatými perami, ktoré okamžite zatúži pobozkať, a nie len to. Pravidelné schôdzky s ohybnou sexi blondínou si poistí súkromnými hodinami, vďaka ktorým sa presvedčí, aká dokáže byť joga zmyselná. A neostane to bez následkov.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Resisting Roots , 2016


více info...

HankaJosefiova
HankaJosefiova
14.03.2024 5 z 5

Super oddychovka, dala jsem ji do 24 hodin. Nešlo přestat.

Kešu1981
Kešu1981
09.11.2022 3 z 5

Zajímavé spojení... jóga a erotické příběhy. Člověk se až červená :o)


moma08
moma08
21.04.2022 3 z 5

Tahle kniha byla romantická jednohubka na jeden den.
Děj nebyl vůbec náročný a vše bylo krásně zalité sluníčkem (což byla škoda a trochu napětí by neškodilo)
Hlavní hrdinové byli fajn a sedli mi.
Dala bych 3,5 ⭐

Ewe291
Ewe291
01.04.2022 3 z 5

(SPOILER) Taka jednohubka. Nič náročné, nič prekvapivé. On bohatý hráč, strieda ženské, ona .... No neviem ako ju opísať, áno starala sa o súrodencov, mala dve práce, no ale neviem akosi som si ju nevedela obľúbiť prosto mi na nej niečo nesedelo. Dej slabší a jednoducho čakala som troška viac, toto mi prišlo ako z rozprávky take rýchle, no ja neviem nechytilo ma to tak ako by malo. Toto je prosto pribeh na upršané popoludnie, keď sa veľmi nudíte

janqa410
janqa410
22.03.2022 5 z 5

(SPOILER) S klidnou duší mužů říct, že se mi kniha líbila a to moc. Byla napsaná svižně, čtivě, vtipně a romantika a nejen ta, také nechyběla. Příběh Trenta a Genevieve jsem si opravdu užívala a doufala jsem, ze vše dobře dopadne a ono dopadlo. Ona to vůbec neměla lehké, člověk ji neměl co závidět. Naproti tomu on, měl skoro na růžích ustláno a závidělo mu tolik lidi. Ona neviditelná myška, on celebrita. Krásné se jim to sešlo, opravdové protiklady. A ty se přece vždy přitahují. Co víc si přát od oddechovky pro ženy. Jsem velmi zvědavá na pokračování.

alzbeta2843
alzbeta2843
23.12.2021 3 z 5

Za mňa priemer. Kniha ma zaujla veľmi anotáciu a vravela som si, že to bude konečne niečo iné. Vzhľadom na osud hlavnej hrdinky, ktorá je ozaj hrdinka, keď žije taký život. Ale po čase ma kniha začala nudiť. Nevravím, že kniha je zlá, len mne sa páči také tie nevyslovené emócie a postupné zvyšovanie energie medzi hrdinami a potom ako je ruka v rukáve už ma to nebaví.

Veľké pozitívum knihy je to prostredie jógy, ktorú veľmi oceňujem.

ivetapl
ivetapl
21.12.2021 2 z 5

Co si budeme. Ta obálka je strašná.
Ve chvíli, kdy jsem zjistila, že autorka napsala Calendar girl, tak jsem se zhrozila. Nedočetla jsem ani první díl. Podle mě to je šílený propadák. (Hlavní hrdinka se zamiluje do chlapa, strašně ho chce, ale nedělají problém spát s jinýma. )

Ale tohle .. na jendu stranu skvělé, na druhou si říkám slabé.
Asi už budu stará, ale normálně mě nějak nastvaloy že děvkař potká ženskou a najendou jinou nechce. Nebo mi to možná vadilo v téhle knize. Přišlo mi to všechno nějak moc hrrr a opět nereálné. Ale nápad na příběh skvělý. Možná, kdyby si s tím autorka ještě malinko pobrala, bylo by to lepší. Ale zase oproti Calendar girl je to o hooooooodně lepší!!
Tady autorka skvělé popisovala...různé scény.

On děvkař, hráč baseballu. Ona ženská, která se kvůli nehodě rodičů musí starat o své dva sourozence. Nemá na nic čas a přece na něj čas má....
Ale jo, ne to skvělý, ale berte to s rezervou.
Plus za to, jak u každé kapitoly máte popis buď cviku z jógy, nebo popis čakry. (Nebo tak nějak )
U nás vyšly dva díly. Celkem jich je 6 nebo 8. Tak sjem zvědavá, zda vyjdou i ostatní.

Iva B.
Iva B.
01.12.2021 2 z 5

Tak já nevím, jestli už jsem těch knížek z toho žánru přečetla tolik, že začínám být více kritická, ale tohle mě nijak zvlášť nenadchlo. Zajímavé téma jógy, ale jinak.. Dej slabší, nenáročné, jednoduché a konec je vlastně předem známý.

pollyn
pollyn
21.11.2021

tak jsme si trochu poplakaly, co ženy? :))

Makyt
Makyt
26.07.2021 4 z 5

Taková ta klasická pohádka, kterou přečtete za jeden večer a budete si slibovat, že zase začnete chodit na jógu, protože co kdyby... a když si uvědomíte, že tohle stejně s největší pravděpodobností stejně nezažijete, popustíte alespoň uzdu své fantazie. A věřte, že v mé fantazii ze mě najednou byla rekordmanka v různých asánách a výdrži v nich... :-D

dooky
dooky
19.05.2021 4 z 5

Taková klasická sexem nabitá romanťárna. Nějak zvlášť mě neuchvátila, na druhou stranu jsem četla o dost horší kousky. Vadilo mi hlavně to, že jsem postrádala takové to prvotní jiskření. Tady se potkali a v podstatě na to hned skočili. Škoda, ten začátek bych trochu natáhla.

renulkam
renulkam
26.04.2021 2 z 5

Knížku jsem měla přečtenou rychle, sexualni sceny neuveritelne. Asi nemam, co vytknout, ale knížka me nijak zvlast nenadchla, ale jako pohodove cteni fajn.

happy19
happy19
19.03.2021 4 z 5

Odpočinková nenáročná...četla se pěkně...
Hezky popsané téma jógy..relax♡

Mír pramení z vnitřku, nehledejte ho mimo sebe.“

petulik330
petulik330
14.03.2021

Taková oddychovka. To je přesně to, co jsem hledala. Kniha se četla dobře. Hlavní hrdinové byli sympatičtí. Musela jsem obdivovat Viv jak se dokázala v tak mladém věku postarat o vše po smrti jejich rodičů.
Co se týká Trenta. Že začátku se mi jevil jako namachrovany frajer, ale pak jsem si o něm opravila mínění.

Alieen
Alieen
16.02.2021 3 z 5

Takové hodně jednoduché čtení. Na můj vkus příliš zatížené jógou, což bylo vlastně i místami celkem zajímavé, ale to duchovno, které to doprovázelo, bylo na mě už moc. Příběh byl naprosto předvídatelny a jednoduchý. Některé ty rozhovory ale byly tak šílené, nevím, zda byl špatný překlad, ale některé věci, co tady zazněly, by z pusy normální, pricetny člověk nikdy nevypustil. Přesto to hodnotím jako fajn, oddechové čtení.

Eva P.
Eva P.
30.01.2021 1 z 5

Tak tohle bylo opravdu špatné, nechápu, že jsem to dočetla. Hlavní hrdina buran a pitomec, hlavní hrdinka neslaná nemastná, nahlédnout těm dvěma do hlavy bylo za trest.

1moniccka
1moniccka
28.01.2021 5 z 5

Ta se teda povedla takova nenáročná a clovek se uni uklidnil

Zuza3336
Zuza3336
02.01.2021 4 z 5

Nenáročná oddechovka.

knihomolkaL
knihomolkaL
20.12.2020 4 z 5

Tak tohle byla erotická kniha dle mého gusta - vzrušující, spousta sexu a příběh tak akorát. Jen mě strašně štvou některá slovní spojení, ale za to nejspíš může překladatelka - věty typu: " Jako šíp touhy do jejího středu" apod. mně lezou příšerně na nervy. To se v erotickém románu snaží vsunout básnickou složku? Hrůza hrůz. A pak jinde neváhají použít třeba:" Ojíždět jako zvíře". Jako by se nedokázali rozhodnout, jaký styl zvolit.
A také jsem narazila asi 2x na zřejmě úplně špatný překlad, který zcela popíral něco, co bylo přeloženo na předchozích stranách. Přišlo mi to, jako by překladatelka jen překládala, ale absolutně u toho nepřemýšlela. Moc mě to mrzí, protože pak to kazí dojem z celé knihy, která se mi tentokrát moc líbila, ač to z mého hodnocení tak nevypadá.

prcek19
prcek19
09.11.2020 4 z 5

Poslední dobou vyhledávám čtení, u kterého můžu vypnout, což tato kniha splňuje..i když byla hlavní hrdinka občas trošku nudná, zahleděná jen do toho, co musí udělat pro svoje sourozence, tak se mi líbilo, že Trent dokázal, aby na to chvíli zapomněla..chápu, že pro někoho jako je Genevieve, bylo těžké si pustit Trenta do života, ale po tom všem, čím si prošla si to zasloužila..jinak vyzdvihuji doplnit téma o jógu..moc mě to bavilo