Literární salón U stříbrných lišek ... když senioři píší

Literární salón U stříbrných lišek ... když senioři píší https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/462226/bmid_literarni-salon-u-stribrnych-lisek--HFl-462226.jpg 4 3 1

Přidat komentář

Márinka
25.02.2021 4 z 5

Z anotace:
Publikace je určena jak pro seniory a rodinné příslušníky, tak pro terapeuty a sociální pracovníky. Jejím cílem je iniciovat rozpomínání a tvůrčí zachycení vzpomínek literární formou. Nabízí základy tvůrčího psaní a přináší zajímavé texty píšících autorů-seniorů, které slouží jak pro inspiraci, tak pro pobavení i pro vybídnutí k vlastnímu tvůrčímu vyjádření.

V neposlední řadě může kniha posloužit rodinným příslušníkům a pečujícím jako nenásilná forma vybídnutí prarodičů a rodičů ke sdílení jejich životních zkušeností a k ozřejmění rodinného příběhu.

Co dodat k tak obsáhlé anotaci? Tato brožovaná stovka stránek s příjemnou velikostí písma a dvojitým řádkováním mi udělala velkou radost. Zejména povídky stříbrné lišky Milady Šuraňové neměly chybu. Vím, je to „amatérka“, ale píše moudře a hlavně s vtipem. Dokonce si své povídky vydala vlastním nákladem a rozdává je svým kamarádům a známým. S úspěchem.

Kniha Literární salón U stříbrných lišek ... když senioři píší je v

Přečtených2x
Čtenářské výzvě1x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x