Řekni ne vévodovi

Řekni ne vévodovi https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492677/bmid_rekni-ne-vevodovi-NEx-492677.png 4 29 6

Lindow Castle série

< 4. díl >

Romantizující příběh s prvky ženské emancipace a sebeuvědomování, při němž anglické aristokratky postupně pro sebe získávaly stále více místa ve společnosti. První společenská sezona lady Betsy Wildové byla úspěšná: obdržela spoustu lichotivých nabídek k manželství, a o ruku ji požádal dokonce vévoda. Než se však Betsy Wildová provdá, touží zažít ještě aspoň jedno dobrodružství, neboť se jí zdá, že to k životu mladičké anglické šlechtičny nepochybně patří a že má na to nárok. S jejím skandálním plánem by pochopitelně při společenských rozhovorech nesouhlasil žádný gentleman. Lord Jeremy ovšem gentleman není a nabídne jí nejen sázku, ale i nevšední a hodně riskantní zábavu. Jestli vyhraje kulečníkovou partii ona, půjde v jeho doprovodu do společnosti oblečená ve skandálních pumpkách. Vyhraje-li on, lord Jeremy, Betsy s ním stráví vášnivou noc. Co se ale stane, když Jeremy zjistí, že jedna noc nestačí? V nejdůležitější bitvě svého života bude Jeremy muset Betsy přesvědčit, aby vévodu odmítla.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Say No to the Duke , 2019


více info...

Přidat komentář

havrmoni
25.07.2022 5 z 5

Za mě, nejhezčí na konec. I když je tam naznačeno pokračování s Violou dle edičního plánu by měla vyjít kniha Zachráněná pověst, o Joan a Thaddeusovi. Tak se necháme překvapit.

Mi--LADA
13.07.2022 odpad!

Tahle knížka není pro mě. Některým výrokům jsem se musela smát, některé pasáže o něco lepší s jakou takous atmosférou. Když už historickou romanci, tak snad raději Hoyt nebo Laurens. Chtěla jsem zkusit něco nového, tak nic, tak popojedem.


Hatshepsut
10.06.2022 3 z 5

Tento díl byl o něco slabší než ty předchozí, hodnotila bych tak 3,5. Přesto je celá série velmi zdařilá a čtivá. Postavy jsou sympatické a děj má spád. Každý příběh je věnován jednomu z potomků sympatické vévodské rodiny Wildů, které si oblíbíte. Na konci každé knihy před epilogem je kapitola, která vám naznačí, o čem asi bude příští román. Autorka vás prostě naláká a mně nezbývá než se těšit na pokračování. :-)

Zomy
17.04.2022 4 z 5

Autorka dokázala v téhle sérii vytvořit úžasnou a zábavnou rodinu.

Příběh Boudicy je pro mě o trochu slabší než předchozí díly, je to dost ukecané a chvílemi až nepřehledné, přesto je to pořád hodně dobré a já jsem si knížku louskla na jeden zátah.

Betsy je báječná hrdinka milá a plná života, zkrátka přesně to, co Jeremy potřebuje.

Už teď se ohromně těším na Violu, protože na její lovestory navzdory její extrémní stydlivosti jsem hodně zvědavá :-)

biki
08.04.2022 4 z 5

Tato kniha se mi líbila o něco víc než předchozí. Byla sice hodně ukecaná, ale zato oba hlavní hrdinové se mi moc a moc líbili - Betsy, na níž se podepsal skandál kolem její matky, a Jeremy, který se potýkal s válečným traumatem, následnou šeptandou, ale i rozepří s otcem. Snad mohu prozradit, že podle pravidel žánru všechno dobře dopadne.
No, a rozvětvená Wildovic rodina pak skýtá ještě dost a dost prostoru pro další zajímavé příběhy.

rampapa
03.04.2022 5 z 5

Na další díl z téhle série jsem se nemohla dočkat. Miluji tuhle sérii a tuhle rodinu a autorku. Na Betsy Wildovou jsem se těšila už z předešlých dílů a teď jí mám ještě radši. Jeremyho jsem si hnedka zamilovala. Moc se mi líbí příběh. Knížku jsem přečetla ani ne za tři hodinky a určitě se k ní budu vracet. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Doufám že vyjde brzo. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.