Like me - Každé kliknutí se počítá

Like me - Každé kliknutí se počítá https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225291/bmid_like-me-kazde-kliknuti-se-pocita-225291.jpg 4 46 16

Na škole vypukne šílenství – místní sociální síť ON spouští vlastní televizní vysílání a hledá nového moderátora. Pravidla jsou jednoduchá – stačí být členem, získat co nejvíce přátel a lajků za své příspěvky. A cesta k úspěchu? Post the most! Počáteční zábava, náběr hordy přátel a hon za body se však brzy vymkne kontrole. Nesmělá Karo, zdánlivě sebevědomá Jana a vtipálek Eddie se nezadržitelně řítí do průšvihu. Každá sranda totiž něco stojí. O to víc, když přestává být k smíchu. Pod tlakem událostí a důsledků svých lehkovážných činů čelí všichni tři zásadním otázkám. Na co všechno mám ještě žaludek? Dokážu vystoupit z rozjetého vlaku? A můžu nějak napravit, co jsem spískal?... celý text

Žánr:
Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Like me - Jeder Klick zählt“


více info...

Přidat komentář

Štěpinambura
01.09.2023 4 z 5

Dobrá a poučná kniha pro mladé. Vtáhla mě.

Osice
29.09.2019 5 z 5

Kniha mě zaujala názvem. Z pracovních důvodů momentálně vyhledávám young adult knihy a takhle se mi hodila. Z počátku jsem byla skeptická, nevěřila jsem, že si mi bude líbit. Ale byla jsem mile překvapena. Kniha pojednává o sociálních sítích a šílenství okolo nich. Sociální sítě mi nejsou zrovna blízké, proto mi byl hodně sympatický Ivo (škoda, že mu autor nevěnovat více pozornosti). Hodně mě oslovila kyberšikana, která sice nebyla v textu přímo pojmenována, ale jasně na ni souvislosti odkazovaly. Ke konci jsem byla už vážně napnutá, jak to celé dopadne. Chvíli se zdálo, že příběh nevygraduje tak moc, jak by mohl, že mi autor předloží tuctový happy end, ale závěr mě fakt nadchl. Nechává čtenáře, ať si sám rozhodne, jak to asi mohlo skončit...


Eliška12
01.09.2018 3 z 5

Kniha mně docela bavila ,ale pode hodnocení kamarádky jsem od ní očekávala víc . I přesto se mi docela líbila . Jana mně tím svým věčným lhaním ale docela štvala . Konec byl doopravdy neočekáváný a hodně se mi líbil . Myslím , že tato kniha může mít v sobě počení pro všechny .

Anetka24
24.06.2018 4 z 5

Tahle kniha je jako stvořená pro dívky ❤️ doporučuji!!

Verča16
11.05.2018 3 z 5

Strašně mě to bavilo!!!

DracoMalfoy
10.04.2018 4 z 5

Hezká, milá knížka. Přečtete za hodinku, ale máte z toho hezký pocit.

Rosa123
30.09.2017

Vážně dobrá knížka! Většinou jsem nemohla vystát Janu s jejím manipulativním a přidrzlým chováním, ale opravdu by mě nenapadlo, že hlavní hrdince udělá (nejen) na konci takový podraz... Příběh, založený hlavně na vlivu sociálních sítí, je podle mě velmi podobný realitě.

Veronika33
22.06.2017 2 z 5

Kniha je určená fakt iba mládeži. Bolo to chaoticky a rušivo napísané čo si mladší čitateľ asi ani neuvedomí. Aj napriek útlosti knihy, sa čítala pomaly. Námet knihy veľmi zaujímavý ale spracovanie príšerné. Niektoré situácie v knihe boli fakt málo uveriteľné, slabota.

anonym02
07.03.2017 5 z 5

Upřímně... moc jsem od toho nečekala, ale tahle knížka patří mezi ty nejlepší, které jsem četla.
Jednoduchý děj, který vypráví o 12ti leté holce, která má holt blbý odhad na přátelé, mě velice zaujal.
Většinou jsem chtěla hlavní hrdinku profackovat, protože šlo převelice vidět, že Jany chování je jen přetvářka, ale ten podraz na konci jsem od ní vážně nečekala.
Já osobně nejsem nějak extra závislá na sociálních sítích, apod. Ale tahle knížka je o tom, co se skutečně může stát a asi každému by prospělo, kdyby si jí přečetl.

GalaxySpoon
12.01.2017 5 z 5

Čekala jsem špatnou knížku a obyčejný levný román pro dívky ( jelikož jsem ji viděla v Levných knihách za 35 Kč ), ale kniha mě překvapila a nemohla jsem se od ní odtrhnout.

natalie4020
09.01.2017

fakt moc dobra kniha mam ji na refereat docela me bavila

kendllajf
10.01.2016

tahle kniha je velice moc dobře napsaná. Měli by si to přečíst hlavně většina teenagerů, jak může internet zamořit mozek, a z přitele se stane nepřítel. pro tyto knihu je typické pravidlo nnn(nikdy nikomu nevěř)

lolypods
14.11.2015 4 z 5

Hodně dobrá kniha. Moc mě baví, fakticky super. Skvělý příběh. Fakt dobrá! :-D

Javajka
13.11.2015 5 z 5

Kniha se mi líbila a i téma knihy mi připadá jako zajímavý a dobrý nápad.

rarášek
02.09.2015 5 z 5

Velmi dobrá a zajímavá kniha. Ukazuje, co člověk neudělá pro popularitu, co můžou sociální stránky udělat s lidským charakterem a že toho, koho jste pokládali za kamaráda je ve skutečnosti pěkná mrcha. Rozhodně dobrá kniha.

Delight
13.04.2015 4 z 5

Zábavná a poutavá kniha vhodná pro pohodové odpoledne, kdy není chuť ani nálada přemýšlet nad důležitými věcmi. Přesně takto bych charakterizovala tuto knihu, jejíž děj se v podstatě stále motá okolo sociálního života a problémů, které s ním přichází.
Ačkoli téma knihy není nijak hluboké, je velmi poutavě popsané a tzv. "omáčka" okolo všemu dodala ten správný šmrnc. Jediné, co bych vytkla, byl až zbytečně prodlužovaný konec, který už mi po asi třetí naivní reakci hlavní hrdinky přišel tak trochu přehnaný.

Štítky knihy

pro dívky

Autorovy knížky

2014  71%Like me - Každé kliknutí se počítá

Kniha Like me - Každé kliknutí se počítá je v

Přečtených65x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených5x
Knihotéce10x
Chystám se číst14x
Chci si koupit3x