Lidské tělo

Lidské tělo https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/339618/bmid_lidske-telo-AIG-339618.jpg 5 11 5

Přidrž si stránky knihy proti světlu nebo je prosviť zespodu baterkou… nahlédneš přímo dovnitř lidského těla! Posviť si na to, jak to v lidském těle funguje. Víš, co se lidem odehrává v těle pod kůží? Představ si, že by stačilo posvítit si na to baterkou a vše uvidíš jako na dlani! Tak přesně tohle je teď možné díky této fantasticky zábavné knížce, která odhaluje skrytá tajemství lidského těla. Zkoumej zblízka lidské tělo a objevuj, jak je úžasné! Podívej se důkladně na to, jak dýcháme a jak jíme, jak nám svaly pomáhají se pohybovat a jak nám srdce pumpuje krev do celého těla! Objev skryté zázraky lidského těla. Připrav si svítilnu a vydej se objevovat skrytý svět plný velkých překvapení. Ideální čtení pod peřinu!... celý text

Literatura naučná Pro děti a mládež
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Human body.


více info...

Přidat komentář

muchomurka
22.05.2023 3 z 5

Úplně se mi nelíbily ilustrace, což knížce ublížilo, ale dalo se to. Celkově to nebylo špatné, ale znám lepší knihy o lidském těle.

Briv
24.01.2023 5 z 5

* Druhá prosvětlující knížka, kterou si moc rádi prohlížíme. Oba nás to se synem baví. Je to vhodné na první seznámení s lidským tělem, děti určitě zaujme práce s baterkou a hledaní orgánů na jejich těle :). Synka hodně zaujalo, že má v puse tolik zubů, i když nejdou všechny vidět a litoval nás, že my s mužem už jich tolik nemáme :).
P.S.: Manžel byl jeden večer hodně unavený, tak si obrázek ledvin prohlédl velmi zlehka a pak synovi popisoval, že jsou to vaječníky :).


Štěpinambura
27.12.2022 4 z 5

Knížka byla hezká a se syne, se nám moc líbila. Pro děti byly informace jednoduše vztřebatelné a prosvicování stránek je babí, torchu mě ale sklamalo jelikož když jste stránku prosvítili baterkou viděli jste i obrácená písmena.

Varjohukka
14.04.2020 5 z 5

Dcerku (3r) kniha moc baví, hlavně když může prosvítit stránky baterkou, aby mohla vidět, co je uvnitř těla. Je to velmi dobrý nápad!

Katka07
22.07.2019 5 z 5

Dcera, předškolák si knihu opravdu užila. Jednoduché, krátké texty, které brzy uměla nazpaměť a hlavně prosvicovací obrázky, které ji lákaly půjčenou knihu otvírat pořád dokola. Osobně jsem zvědavá na další knihy z této edice.