Libreto pro pantomimu aneb Od krbu ke krbu a potom do krbu

Libreto pro pantomimu aneb Od krbu ke krbu a potom do krbu https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/186444/bmid_libreto-pro-pantomimu-aneb-od-krbu-ke-krbu-a-potom-do-krbu-186444.jpg 5 5 4

Mozaika pointovaných povídek a neobvyklé, lehkou rukou psané poezie, které autor klasifikuje jako literární jednohubky. Hanka ve své nabídce, nazvané Libreto pro pantomimu aneb Od krbu ke krbu a potom do krbu, servíruje široký záběr chutí, takže každý čtenář tu svou 'jednohubku' ve sbírce docela jistě najde.

Přidat komentář

steicher
12.01.2014 5 z 5

Závěr každé povídky představuje gól, zavěšený pokaždé na jiné místo, než čtenář očekává. Vůbec není na škodu, že povídky jsou z různých žánrových oblastí. Mají co říct. Navíc autorův smysl pro humor je korunou celému Libretu.

JitkaW
31.12.2013 5 z 5

Přesně jak hned zpočátku píše sám autor - všechny chuti. Hanka přitom dokázal namíchat humor, moudrost i napětí a vytvořit velmi lahodný pokrm. Nedokážu říct, která z povídek se mi líbila nejvíc, všechny stojí za přečtení. Jsou to barevné korálky navlečené na neodolatelný náhrdelník ještě spíše než jednohubky. Jednohubky totiž mizí, sotva hosté odejdou. Náhrdelník ten zůstáva po generace. To je případ Libreta pro pantomimu a spolu s ním i všech ostatních Hankových knih.
Pište dál.


1Verunka
30.12.2013 5 z 5

Než se mi dostalo do ruky Libreto pro pantomimu, domnívala jsem se, že Hankovým živlem je pouze silný román. Teď už vím, že Hanka má smysl pro humor a pro nečekanou pointu. Pokud se vydá lechtivou pěšinou, je to vždy se vkusem a dobře dávkované. Libreto určitě stojí za přečtení, sympatická četba na dovolenou.

okolokolo
29.12.2013 5 z 5

jednohubek celá mísa, všechny styly i žánry, dost dobrýýýýýýýýý!

Kniha Libreto pro pantomimu aneb Od krbu ke krbu a potom do krbu je v

Přečtených5x
Doporučených4x
Knihotéce2x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x