Libování v kuchyni

Libování v kuchyni https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480314/bmid_libovani-v-kuchyni-hZV-480314.jpg 5 16 9

"Tři generace, tři Libušky, spousta sladkých dobrot" Rádi vzpomínáte na pečení našich babiček, kdy na stole byla připravená mramorová bábovka, buchty nebo báječné linecké? Pamatujete na retro dobu našich maminek, kdy se pekly rychlé moučníky, tvarohové řezy a jablečné záviny? Zajímáte se zároveň o moderní cukrařinu a rádi byste si chtěli vyzkoušet napéct makronky, tartaletky nebo „nahé“ dorty? Tak otevřete stránky této třígenerační kuchařky tří Libušek z Libiny a začněte přemýšlet nad tím, do čeho se pustíte jako první.... celý text

Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: , CPress
Originální název:

Sladké pečení tří generací , 2021


více info...

Přidat komentář

Tanakin
16.02.2022 5 z 5

Moc hezká kniha, plná krásných receptů a fotek.... I když je to kuchařka, její čtení mě dojalo Některé recepty jsem už vyzkoušela, na jiné se brzy chystám.

martisko3
02.02.2022 5 z 5

Pěkná a přehledná kniha se spoustou fotografií. Moc se těším, až něco vyzkouším. Jako naprostý laik oceňuji, že kniha obsahuje i méně náročné recepty. A k těm složitějším se díky ní snad propeču :-)


Jirinamac
18.12.2021 5 z 5

Moc pěkná knížka. Dneska se spíš hledají recepty na internetu, YouTube nebo Facebooku, kde se vedou dlouhé diskuze, jaká je která šikovná kuchařinka, ale tady se může inspirovat a začít jak začátečník, tak pokročilý. Recepty doprovází hezké fotografie a příjemné vyprávění autorky.

Zajdulka
01.12.2021 5 z 5

Skvělá a milá kuchařka, co pohladí po duši a srdce plesá, protože se člověk vrátí do dětství a s každou otočenou stránkou se mu vybavují radostné dětské chvilky, kdy chodil uždibovat babičce nebo mamince dobroty, které právě napekly. K tomu nádherné fotografie. Co víc si přát! Už se nemůžu dočkat, až něco z kuchařky upeču.

Dita3108
10.11.2021 5 z 5

Jemná a milá kuchařka. Recepty lákavé, fotky snad ještě více. Líbilo se mi i to, že se dala číst jako kronika jedné rodiny.

Matheo08
10.11.2021 5 z 5

Tato kuchařka je nejlepší, kterou jsem kdy četl, hezké fotky a super recepty. Kupujte =)

šavlozubka
08.11.2021 5 z 5

Kuchařka tří generací mile a velmi lidsky popisuje příběh, jak vznikla láska k pečení samotné autorky. Je v ní spoustu lákavých a chutných receptů od jednodušších až po ty složitější zobrazující moderní cukrařinu. Pokrmy jsou zachyceny na krásných fotografiích, doplněné o přehledný postup. Knihu rozhodně doporučuji.

t.i.n.a.M
05.11.2021 5 z 5

Kuchařka tří generací. Je skvělá. Snad první kuchařka která mě baví od začátku do konce. Není v ní jediný recept který bych nechtěla vyzkoušet. Některé znám z dětství ale sama jsem je nikdy nedělala nebo na ně už zapomněla. Děkuji za připomenutí. A jsou v ní také novější věci, které jsem chtěla vyzkoušet, ale ještě jsem neměla odvahu například makronky. Recepty jsou přehledné a srozumitelné. U každého receptu je krásná fotka takže máte jasnou představu jak by to mělo vypadat což mám ráda. Tato kuchařka bude mít u mě čestné místo a určitě bude první po které sáhnu když budu chtít upéct něco dobrého. Pokud jí ještě nemáte určitě nepřemýšlejte a objednejte ji. Tu prostě chcete!!!

iva2111
05.11.2021 5 z 5

Nádherná, barevná kniha se sladkými recepty tří generací (babička, maminka a autorka knihy), plná lákavých fotografií a prodchnutá lidstvím a láskou (nejen) k cukrařině.

Štítky knihy

moučníky pečivo

Autorovy knížky

2021  98%Libování v kuchyni

Kniha Libování v kuchyni je v

Přečtených16x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených5x
Knihotéce4x
Chystám se číst2x
Chci si koupit3x