Liber Agape

Liber Agape https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/110053/bmid_liber-agape-0Y2-110053.jpg 4 11 4

Ucelené vydání traktátů řádu O.T.O. o sexuální magii a rituálech (O přirozenosti bohů, O tajných svatbách bohů s lidmi, Liber C vel Agape vel Azoth, Grimorium Sanctissimum, Liber vel Pyramidos sub figura DCLXXI, De Arte Magica, O homunkulovi). Eroto-komatózní lucidita využívá k osvícení adepta temnější stránky Eróta. Láska je navštívením smrti. Tajemství zasvěcení spočívá v přenesení, předání a pozření Ducha Svatého a Duchem Svatým. Jinak a stručně řečeno, duchovní množení není jinak možné, než že zasvětitel zplozuje zasvěcence nebo adepta tímto otcovským způsobem. Mistr může zplodit svého žáka nebo pokračovatele jenom tak, že k němu zaujme tento těžko vyslovitelný erotický vztah. Traktát o přípravě homunkula. Mistr, Otec, stvořuje homunkula, svého Syna, Neofyta, nového Mistra. Dvojdoslov od překladatelů Oskara Petra (Deus Nefandus aneb O Bohu, jehož jméno se nesmí vyslovovat) a Sana (Od erotoluminiscence k luciditě aneb Světla ku tmě vilnost).... celý text

Přidat komentář

Thanateros
12.03.2023 4 z 5

Velice velký font je ubíjející... ale jinak velice důležité mystické texty, které však bez mnohem širšího kontextu mohou být nesrozumitelné, přičemž jejich úplný význam se odhaluje pouze "zasvěceným".

Richard Hrob
06.07.2022 5 z 5

Jakožto milovník magie a okultismu tak jsem tuhle knihu nutně potřeboval. Obsahově nehodnotim,beru ji spíš jako součást sbírky.


Samaret
18.02.2022 1 z 5

Jakožto příšerný racionalistický šťoura musím říct, že to je přímo grandiózní blábol, ale do sbírky se hodí.

desert.fox
20.07.2019 4 z 5

Ufff! Ale tož zajímavé to je.