Lexikon sýrů

kniha od:


KoupitKoupit eknihu

Nejlepší druhy sýrů od A do Z. Sýry z Německa, Rakouska, Švýcarska, Nizozemí, Francie, Itálie, Španělska, Portugalska, Řecka, Dánska, Norska, Švédska a Velké Británie. Všechno o původu, výrobě, složení a chuti. Zajímavosti o historii sýru. Četné recepty na slaná i sladká jídla. Víte jak sýr krájet a servírovat? Jaké vybrat víno a co dalšího podat k sýru? Tak to vše, a ještě něco více se dozvíte v tomto chytrém lexikonu....celý text

https://www.databazeknih.cz/images_books/99_/99485/lexikon-syru-99485.jpg 51
Žánr
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno, Rebo
Orig. název

Dumont kleines Käse Lexikon, 2003

více informací...
Nahrávám...

Komentáře (0)

Kniha Lexikon sýrů