Vždycky budeme mít léto

Vždycky budeme mít léto https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/170895/vzdycky-budeme-mit-leto-170895.jpg 4 299 54

Belly milovala v životě jenom dva kluky. Oba mají příjmení Fisher. A po dvouletém chození s Jeremiášem si je téměř stoprocentně jistá, že on je ten pravý. TÉMĚŘ jistá. Konrád se nikdy nevyrovnal s chybou, kterou udělal, když nechal Belly odejít. Zato Jeremiáš vždycky věděl, že Belly je dívka, pro kterou udělá cokoli. A když se Belly s Jeremiášem rozhodnou, že zpečetí svůj vztah svatbou, Konrádovi naplno dochází, že jde do tuhého. Musí Belly říct, že ji miluje, nebo ji ztratí navždy. Teď, nebo nikdy. A Belly nezbývá, než si poprvé naprosto upřímně přiznat, co k oběma cítí. A když to udělá, pochopí, co ve skrytu duše vždycky věděla: jednomu z nich bude muset zlomit srdce. Třetí část trilogie LÉTO.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , Jota
Originální název:

We'll Always Have Summer , 2011


více info...

Lovehorses365
Lovehorses365
24.03.2024 4 z 5

Aha.....

ElleNora
ElleNora
16.09.2023 2 z 5

Nejhorší díl, ale potřebovala jsem si to přečíst. Snad bude adaptace následovat jiný plot.


rajman00
rajman00
02.09.2023 5 z 5

Po zhlédnutí seriálu na prime videu, jsem potřebovala nutně vědět, jak to dopadne. Knížku jsem přečetla jedním dechem za 4,5 hodiny a líbila se moc.

lowkeydaisy
lowkeydaisy
29.08.2023 1 z 5

Tento diel bol teda trápenie. Naštvali ma všetci traja hlavní hrdinovia. Úplne zbytočne to má toľko strán, celá kniha by sa dala úplne v pohode zmestiť do 50. V podstate bez zápletky a postavy sa správali úplne inak, hlavne teda Jer, robil veci ktoré VÔBEC nesedeli k jeho osobnosti len na to, aby sa posunul dej. Úprimne dúfam, že serial si nebude brať príklad z tejto knihy a vydá sa vlastným smerom, čo je asi prvýkrát čo niečo takéto hovorím o spracovaní

LexiS
LexiS
24.08.2023 2 z 5

(SPOILER) Fuh... Konečně konec.
A teda... Nejhorší díl. Kdyby se mě někdo zeptal o čem to je, tak řeknu, že dvě sobecké děcka si chtěly zahrát na svatbu. To bylo tak stupidní, až to chvilkami opravdu bolelo.
Jer na to jak strašně miluje Belly, tak ji hned podvede?! Vážně?! A opravdu ho nenapadl lepší způsob jak si to vyžehlit než požádat ji o ruku?! No moje nervy, takhle pitomý začátek knížky už jsem dlouho nečetla.
Belly? Chodící červená vlajka, tvrdohlavá, uspěchaná a úplně pitomá. K tomu se snad nedá říct nic, co by její postavu mohlo alespoň trochu vylepšit.
A Conrad? Kdyby byl chytrej, vezme do zaječí a s radostí mu Belly nechá.
Chápu, že jsem mimo věkovou kategorii, ale ty kokos, tohle mi hlava nebere prostě. Příšerný závěr série.

michaela5515
michaela5515
20.07.2023 4 z 5

Určitě nejlepší díl série. Nezávidím ani jednomu z kluků jeho pozici. Buď ublíží svému bratrovi, nebo bude nešťastný celý život. Příběh o přiznání vlastních citů a jednom velkém rozhodnutí. Beck umí zařídit věci i po smrti a bůhví jak by to dopadlo, kdyby jí nebylo.

Anonymkahink
Anonymkahink
14.07.2023 1 z 5

(SPOILER) Klasický příběh především pro mladá děvčata. Nic dechberoucího. Navíc často divně formulované věty a konec zbytečně zmatený. Za mě jsou lepší příběhy pro teenagery.

Knihožroutka23
Knihožroutka23
23.04.2023

Tato kniha mě docela naštvala, čekala jsem od toho něco jiného. Přesto dobré čtení. Autorka prostě umí psát.:)

Tessininka
Tessininka
17.12.2022 4 z 5

(SPOILER) Minulý díl jsem byla jakžtakž ráda jak to skončilo. Proto jsem si řikala, co jako bude ve třetím díle. No a jako na jednu stranu co to?
Už, už jsem se těšila jak si budu užívat chystání svatby a to jaký mají skvělý vztah. Ono prdlajs. Ale stejně jsem v hlouby duše někde věděla že to bude tak jak to dopadlo.
Psát sem jak to dopadlo nebudu ani nebudu psát nic víc nechci napsat spolier ️ ale všechny 3 knihy doporučuji.

katee21
katee21
24.11.2022 5 z 5

Rozhodně se jedná o nejlepší díl z série. Pořád se to čte lehce a samo, nenechá vás to knihu odložit, ale zároveň už je to vlastně i dospělé.
Belly i kluci dospěli a už to nebyly zas takové děti, i když v některých situacích pořád ano.
Má to konec, který jsem chtěla, ale stejně mě překvapil a já ho obrečela...
Jestli bude seriál alespoň z poloviny takhle skvělý, protože už ani první série děj úplně nedodržuje, budu spokojená.

Wimmerka
Wimmerka
04.08.2022 3 z 5

Poslední díl za mě asi nejlepší, i když stále žádná dechberoucí story... Opět se toho moc nedělo, ale i tak se mi knížka četla poměrně hezky a za 2 dny jsem měla přečteno. Styl psaní mi zde také nepřišel už tak nepříjemný, jako v předchozích knížkách, nebo sem si na to už možná zvykla :D Opět bylo od začátku jasné, jak to dopadne, trochu i díky poslední kapitole předchozí knížky, ale to už tak u takových knížek bývá. Postavy byly starší, Belle už byla v prváku na vysoké a konečně už se nechovala tak dětinsky a neměla sem jí chuť každou chvíli proplesknout. Jeremiah mě svým chováním dost zklamal a Conrad se pěkně vyloupl :D Zakončení série myslím že dobré:)

TeriLin1111
TeriLin1111
23.07.2022 2 z 5

Dost jsem se přemáhala nedat jenom jednu hvězdu. Proč? To je moje jediná otázka, protože za mě to bylo dost zbytečný. Nedělo se vůbec nic...nebo, něco se dělo, ano, svatba vážení. Nad chováním hrdinů a vlastně nad touhle celou situací mi zůstával rozum stát. A ten konec byl dost rychlý. Ale aspoň si konečně vybrala a nelítá od bratra k bratrovi :D.

Denda884
Denda884
14.07.2022 5 z 5

Za mě rozhodně NEJLEPŠÍ ze série… Po první knížce jsem nevěděla co si myslet, druhá byla o mooc lepší a třetí byla dokonalá!

Knihomollla
Knihomollla
27.11.2021 3 z 5

Do dneška netuším, proč jsem po sérii sáhla. No což...

Kniha splnila účel romantické slaďárny u které člověk vypne a jediné co v oné chvíli bude řešit je nesmyslnost a bizárdnost celého tohoto příběhu. Tak jako v předchozích dílech mě vytáčeli snad všechny postavy a děj mi přišel o ničem. Protože v téhle knize se doslova nic nedělo.

Nejvíc mě asi z celé série bavil první díl, který mi obecně přišel nejakčnější a kdyby to tady autorka skončila, nemohla bych si stěžovat.

Toť asi vše a pokud hledáte knihu na zacpání času a nemáte nic jiného k mání než tuto knihu, věřím, že si čtení užijete a možná se i trochu pobavíte.

terakera
terakera
12.09.2021 1 z 5

Hrůza a děs, lepší než předchozí díl ale tuto triologii rozhodně nedoporučuji čtenářům starším 13 let, možná někomu mladšímu se zalíbí ale snad si nebude brát Belly jako vzor protože jeji chování je naprosto dětinské a nepřijatelné. Jednu hvězdičku dávám pouze za čtivost která to drží nad hladinou, jinak není nic co bych na knize mohla chválit.

KajkaMicinka
KajkaMicinka
17.04.2021 5 z 5

tyto tři série mě nikdy nezklamou, nádherná knížka

jsemknihomolka
jsemknihomolka
23.03.2021 5 z 5

Tato kniha mi dokázala vykouzlit usměv na tváři ale dokázala mě i rozbrečet , dlouho po dočtení jsem o ni přemýšlela . Má místo v mém srdci .

Kostka_ledu
Kostka_ledu
13.03.2021

(SPOILER) V posledním díle mě rozčiloval vlastně celý trojúhelník Belly - Jeremiáš - Konrád. Všichni tři ale prošli určitým přerodem. Někde jsem četla názor, že Jeremiáš a Konrád se chovali mimo charakter, já si to nemyslím. Naopak mám za to, že Konrád trochu dospěl, Belly koneckonců taky, i když asi až ke konci a občas bych ji stejně propleskla (to už asi bude charakterem). Jeremiáše dle mého semlela vysoká.
Od začátku je zhruba patrné, jak to dopadne, přesto člověka během čtení zajímá, jaké cestičky k tomu povedou.
U tohoto dílu uznávám, že byl možná trochu přitažený. Svatba byla bezesporu uspěchaná - takové věci se stávají... Ale to přebíhání od bratra k bratrovi je zvláštní. A být Belly, nevím, zda Konrádovi zapomenu, jak se ke mně choval, ale ve finále si asi neměli moc co vyčítat.

Sixtinka144
Sixtinka144
20.01.2021 5 z 5

Tak i poslední díl je za mnou, a já cítím lehké zklamání. Samozřejmě, že už od začátku celé série víte, jak to skočí, ale stejně jsem se na to těšila. Autorka píše neskutečně milým způsobem, který se nádherně čte, ale tady mi to připadalo prostě moc uspěchané. Knížka je opět tenoučká, ale tomuhle dílu by možná pár stránek neuškodilo. Jinak jsem si to zase užila, občas jsem chtěla profackovat Belly a jejího přítele, ale jinak to bylo fajn. Celá tahle série mě dost překvapila, protože jsem do ní šla s nulovým očekáváním a dost mě nadchla. Prostě "letní" oddechovka, a já se k příběhu Belly určitě někdy vrátím. Takže za mě ano.

petulkapeta
petulkapeta
11.10.2020 4 z 5

přiběh se mi libil...velka čast přiběhu byla o svatbě a co se mi hodně libilo byl Konruv pohled...a hlavně zavěr...