Letnička, prázdninová víla

Letnička, prázdninová víla https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/22193/bmid_letnicka-prazdninova-vila-sys-22193.jpg 4 28 5

Tři příběhy na prázdniny v jedné knížce! Víla Letnička se snaží co může, aby z Dešťového ostrova udělala oblíbené prázdninové letovisko. Jenže zlomyslný Servác Mráz jí z pláží ukradl písek a navíc i tři kouzelné mušle. A tak Letnička nutně potřebuje Ráchelinu a Kristýninu pomoc. V každém ze tří příběhů je potřeba hledat kouzelnou mušli. Najděte je všechny a pomozte duhovým kouzlům, aby se mohla vrátit na prázdninový ostrov.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Rainbow Magic - Summer, the Holiday Fairy


více info...

Přidat komentář

Štěpinambura
02.10.2022 3 z 5

(SPOILER) Hodně věcí tam nedávalo smysl, jako například to že lidi nemůžou vidět ten hrad nebo že šokové pořádali vlastní závody na písečné pláže s mušlemi.
Ale ilusteace jsou moc hezké a špatné to úplně nebylo.

bea.mari
19.06.2020 5 z 5

(SPOILER) Moc se mi to líbilo. Ráchel s Kristýnou hledaly mušle, aby zachránily Dešťový ostrov před zlým Servácem Mrázem a šotky. Na konci jim Letnička dala za jejich pomoc nové plavky: fialové s růžovými hvězdičkami. Takové bych si přála taky.


Terisek99
21.02.2018 5 z 5

Úžasná kniha. Přečetla jsem ji už jako malá holka a chtěla jsem si ji připomenout. Vhodná pro malé děti.

fajka
04.02.2016 5 z 5

Tato knížka byla strašně dobrá. Přišlo mi, že byla jiná než ostatní. Hrozně se mi líbila i ta víla. Prostě to bylo úžasné!!!

Elen telemna
01.07.2014 4 z 5

Přijde mi to jako dobrá knížka. Sice pro děti, ale i tak mě bavila. Když jsem ji četla, moc jsem si přála, aby se dívkám Kristýně a Ráchel podařilo vrátit na ostrov písek a najít tři kouzelné mušle. Knížku jsem si užila, přestože všechny díly z téhle série jsou celkem stejné.