Letní lásky: Bosá kouzelnice / Nebezpečné noci na Havaji / Leopardova žena

Letní lásky: Bosá kouzelnice / Nebezpečné noci na Havaji / Leopardova žena https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/111174/bmid_letni-lasky-bosa-kouzelnice-nebezpe-Aeg-111174.jpg 3 19 3

Letní lásky 1994 série

1. díl

Ann Major - Bosá kouzelnice Slavná herečka Tamara Howardová odmítá věřit na strašidla. Přesto jí při natáčení na skotském hradě zachrání život duch pána hradu, který zemřel roku 1587. Anebo to je jeho žijící potomek...? P. D. Riggs - Nebezpečné noci na Havaji Fotografka Anne Oliverová se stala svědkyní několikanásobné vraždy. Státní žalobce se ji pokusí skrýt u Quinna Sinclaira na jeho havajském ranči. Brzy se však ukáže, že ani tam není Anne v bezpečí. Podaří se Quinnovi zachránit její život? L. L. Miller - Leopardova žena Při svém výletu do Mexika byla Olivia Stillwellová unesena. Estaban Ramirez tvrdí, že ji vykoupil ze zajetí, nechce ji však propustit domů. Olivie se velice zlobí - pak však přide na to, že Estaban je velice přitažlivý a svůdný muž!... celý text

Přidat komentář

uzivatel83509
11.06.2023 5 z 5

(SPOILER) 1. krásný příběh z tajuplného hradu, kdy hlavní hrdina neví, jestli ji svádí duch, nebo živý muž, kterému by se hodila její finanční podpora.. nebo snad, že by někdo toužil konečně jen po její lásce?
2. krásný příběh s trochou nebezpečí. Rančer, co pohrdá jistým typem žen, dostane zrovna takovou ženu do baráku a vůbec netuší, že ona je jiná a ukrývá se tam před zločinci.. láska na sebe nenechá dlouho čekat..
3. Záhadný příběh o ženě, která je unesena a zachráněna... má ale věřit tomu cizinci, co ji drží v domě a tvrdí, že je to pro její bezpečí? Co když on sám je pro ni velkým nebezpečím?

Krásné příběhy plné lásky a napětí! Všechny stojí za přečtení.

havrmoni
13.07.2016 4 z 5

Všechny příběhy jsou pěkné a správně romantické. Četla jsem je kvůly autorce posledního příběhu,ale nakonec se mi nejvíce líbil ten prostřední.


PomněnkaPrvní
19.02.2014

Četla jsem Leopardovu ženu od Lindy Lael Miller. Je to názorná ukázka, že i na pár stránkách kratičkého příběhu se dá hezky popsat děj a hlavní hrdiny, ke kterým čtenář získá sympatie. První polovina knížky mě bavila víc. Na konci mi chybělo vysvětlení, co se stalo s padouchem a jeho tmavovlasou vězenkyní.

Štítky knihy

Skotsko Mexiko harlekýnky Havajské ostrovy

Část díla

Autoři knihy

Ann Major
americká, 1946
Linda Lael Miller
americká, 1949

Kniha Letní lásky: Bosá kouzelnice / Nebezpečné noci na Havaji / Leopardova žena je v

Přečtených30x
Doporučených1x
Knihotéce38x
Chystám se číst5x